3. januar 2016.10 god. comment_246100 Osim izmjena, nema logike za MAtica, stavis RLC i Traorea i svi zadovoljni Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246104 Mikel se pokazao kao dobra odluka. Nadam se da ćemo u sljedećim utakmicama još vidjeti i Azpija desno, a Babu lijevo. Za sad ide solidno, vidi se napredak, nadam se da ćemo i nastaviti tim tempom! Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246110 Tri utakmice je proÅ¡lo Äova. Å ta si mislio da će igraÄi koji su igrali nenormalan bunker odjednom proigrati super ofanzivni Hiddinkov fudbal. Nije ovo Football Manager pa da uzmeÅ¡ klub u sred sezone promijeniÅ¡ tri slajdera i odjednom igraÄi poÄnu igrati drugaÄije. Prosecan posed lopte 54%, ne bih rekao da je to nenormalan bunker. Primili 29 golova, ni to nije bunker. To ne moze u FM, ne potcenjuj FM. Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246113 Matić kod Mourinha odigra 5 loÅ¡ih utakmica zaredom - Å¡estu opet u poÄetnih 11. Kod Guusa odigrao jednu loÅ¡e - sljedeća klupa. I rezultat je tu. Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246114 Prosecan posed lopte 54%, ne bih rekao da je to nenormalan bunker. Primili 29 golova, ni to nije bunker. To ne moze u FM, ne potcenjuj FM. Jeste bunker, samo jako los. Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246118 Jeste bunker, samo jako los. Toliko lose izveden bunker da se moze nazvati igra na posed sa rupama u odbrani i neubedljivim napadom koji se zasniva na beskonacnom kruzenju oko 16erca. Los bunker bi bio da smo imali prosecan posed lopte 45% i da smo primili 9 golova do danas a da smo postigli 5 npr. Nasa igra nema blage veze sa bunkerom. Dobar je Hiddink, verujem mu. Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246166 Sasvim je opravdano sto je prvo isprobao "Murinjov" sastav. Nemoguce je drugacije utvrditi probleme. Matic jeste bio sila osovina ekipe. ali u psolednje vreme je toliko indisponiran da njegovo prisustvo na terenu vise steti ekipi. On je morao na klupu. Po istom modelu za sve ostale. Neka do kraja sezone igra samo onaj ko zasluzuje. Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246170 Za sada ovo izgleda solidno, lepom igrom smo dobili Crystal Palace bez obzira sto su sa izostancima bili.. nemamo poraz vec 4 utakmice.. Sad polako da pocne i klincima da daje sansu..to je danas mogao uraditi na 0:3... ali jos upoznaje tim i njegove mogucnosti tako da jos ne mogu to da mu zamerim..ali to bi bila jedina stvar sa kojom nisam zadovoljan.. Sad ce kup pa cemo videti kakav ce sastav poslati na teren. Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246172 Nema logike u davanju prilike mladim igraÄima ako se lovi 4. pozicija, nismo u Championshipu Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246177 Nema logike u davanju prilike mladim igraÄima ako se lovi 4. pozicija, nismo u Championshipu 70. minut, vodimo 3:0, protivnik se raspao kao danas Kristal Palas... Tada se uvode klinci. To sto danas niko nije dobio priliku je veliki propust. Prijavi
4. januar 2016.10 god. comment_246185 Samo neka forma diktira sastav i sve će biti ok, mislim da je svima preko glave forsiranja igraÄa koji su sa formom na "Vi". Prijavi
6. januar 2016.10 god. comment_246309 Hiddink: "If the team hasn’t been doing well for a long period then it is important to look for security. That’s why we emphasised on good, hard work in a tactical defensive way. I don’t like to see a team drop back very far and seek false security but to look forward and get the ball forward as soon as possible. When they get the ball they know how to play." Možda je neko okaÄio, ali sviÄ‘a mi se. "False security", ne može se bolje opisati ono Å¡to smo igrali pod bivÅ¡im. Prijavi
6. januar 2016.10 god. comment_246310 Realno lijepo zbori ali protiv prvog jaceg tima je odigrao upravo tako kako je opisao da ne voli. Prijavi
6. januar 2016.10 god. comment_246326 Realno lijepo zbori ali protiv prvog jaceg tima je odigrao upravo tako kako je opisao da ne voli. PriÄekajmo PSG, united mu je bio tek druga utakmica, ako se ne varam, nije imao vremena za niÅ¡ta. Protiv PSG-a ćemo vitid imali muda napast jaÄu ekipu Prijavi
6. januar 2016.10 god. comment_246327 Nije Gus budala. Nece on grlom u jagode napasti protivnika kakav je PSG. Ako uspe da dovede igru na neki prihvatljiv nivo, tu posebno mislim na odbranu moze se ocekivati da proba da parira francuzima. Medjutim, ako ne bude zadovoljan napretkom ekipe, verujem da ce u taj dvomec uci sa vecom defanzivnom orijentacijom nego sto je mozda i zeleo. Kukavicluk i pogresne odluke trenera su nas kostale ispadanja prosli put. Nisam sklon da verujem da mu je u interesu da ponovi gresku prethodnika. Prijavi
7. januar 2016.10 god. comment_246349 Protiv Uniteda i Palace smo visili. 3-0 pobjeda me ne zavarava toliko zato jer se Palace predao nakon prvog gola, a United nam je prolazio lako kroz obranu. Volim njegov stil igre jer igra brzo i direktno, bez puno preskakanja i u napadu sve ima glavu i rep, ali u obrani se igra loÅ¡a zona i igraÄi nisu fokusirani. Ne zavaravajmo se sa Hiddinkom iz 2009., ovi igraÄi puno viÅ¡e grijeÅ¡e. Mikel je odigrao lavovski par utakmica, ali nema on konstantu. Slabiji smo u skok igri kod prekida, Äak mislim i preslabi za PSG, neovisno o treneru. LoÅ¡e branimo ubaÄaje i pasove sa strane a i tu je PSG superjak. Neka Hiddnik pazi. Nije pametno napadati PSG zato jer smo mi Chelsea, oni imaju 3-4 game winner igraÄa, mi nemamo. ProÅ¡le godine isto, nedisciplina u obrani i jedan kiks nas je koÅ¡tao prolaza. Prijavi
7. januar 2016.10 god. comment_246350 Bicemo naspanovani do utakmice sa PSG ono sto ja zeim da vidim to je da u Pariz odu sa namerom da pobede ne da se brane. Prijavi
7. januar 2016.10 god. comment_246351 Jedva Äekam da doÄ‘e do te utakmice, ali mi se moramo podići joÅ¡ u igri ako želimo parirati, svejedno vjerujem u Guusa i prolazak Prijavi
9. januar 2016.10 god. comment_246482 Hiddink: "Now I have settled in a bit I've had more time to analyse young players between 18-21, so maybe there will be a surprise there" Academy day, RLC će sad ući u 85. minutu? :D Prijavi
10. januar 2016.10 god. comment_246565 Nadam se da govori istinu kada kaze da je sad upoznat sa nasim omladincima, sto bi u prevodu trebalo znaciti da ce dobiti vise minuta. Jer realno kad skontas, njemu nista ne znaci razvoj ovih mladih jer ih on nece biti u stanju nekad kasnije voditi. Cemu onda njemu to da se brine o tome kako ce teci razvoj jednog RLC ili Kenedija kad moze u prvu postavu staviti iskusnije i provjerenije igrace?! Volio bih da grijesim i da je danasnje utakmica naznaka boljih dana za mlade. Prijavi
10. januar 2016.10 god. comment_246566 Jebasmo mu sve danas kada smo sastave vidjeli, ali eto ispade Äovjek ubaci tri mladića, jedina je Å¡teta Å¡to baba nije igrao a trebao je jebem mu miÅ¡a Å¡to azpi da se pati sa onom maskom... Prijavi
11. januar 2016.10 god. comment_246594 Vidjećete raja kad Gusara izbaci PSG ladno (onda dalje ne znam koga dobijamo), uzme FA-Cup i donese neko hajmo reci okej mjesto na tablici na kraju sezone(iznad 7. mjesta) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.