27. decembar 2015.10 god. comment_245548 Pazi samo veze tad( Essien, Balack, Lampard) i ove sad ( Matic, Cesc i Oscar) :(( Kakvu smo ekipu imali pa to je zaista za divljenje. Prijavi
28. decembar 2015.10 god. comment_245659 Samo nastavio gdje je stao Mourinho. Nista nije promijenio. Prijavi
28. decembar 2015.10 god. comment_245660 Veca pickurina od Mourinha, ovdje bi mourinho barem izvrsio sve 3 izmjene kakve god one bile. Prijavi
28. decembar 2015.10 god. comment_245666 Veca pickurina od Mourinha, ovdje bi mourinho barem izvrsio sve 3 izmjene kakve god one bile. Ne bi. Ok, ubacio bi i Đilabođija posle RLC-a. 3 utakmice bez poraza. R - E - K - O - R - D Prijavi
28. decembar 2015.10 god. comment_245669 Nažalost, na terenu još uvijek vidimo Mourinhovu ekipu. No dat ću Hiddinku nešto vremena da vidim da li bar pokušava nešto promijeniti. Prijavi
28. decembar 2015.10 god. comment_245671 Tri utakmice od mene ima barem da pokaže naznake promjene mentaliteta, ne računajući tu male ekipe. Istina, protiv Watforda se vidio napredak, ali već sada se vratio na Mourinhovu pičkastu igru. Prijavi
28. decembar 2015.10 god. comment_245673 Tri utakmice od mene ima barem da pokaže naznake promjene mentaliteta, ne računajući tu male ekipe. Istina, protiv Watforda se vidio napredak, ali već sada se vratio na Mourinhovu pičkastu igru. Slazem se od do. Jebo majku, pa izgledali smo danas kao WBA. Matere mi nervoza me neka pukla dok sam gledo utakmicu, na kraju ono odugovlacenje me natjeralo da bratu šamar opalim. Prijavi
28. decembar 2015.10 god. comment_245695 Mora vise da se angazuje u narednim utakmicama. Doveden je da zameni Murinja tj. da nas izvuce iz govana u koja nas je Murinjo bacio, a za sad igramo onoliko koliko je dovoljno za opstanak. Jebes to treba nam potpuna promena pristupa, i nacina igre i doprinosa igraca. Da smo hteli samo da ostanemo u ligi i nista vise uzeli bi Pjulisa i zavrsili posao do kraja sezone. Prijavi
28. decembar 2015.10 god. comment_245699 Budala vidi da smo danas igrali na bod. Sam Courtois je uzeo 2 minuta na odugovlacenje. Prijavi
28. decembar 2015.10 god. comment_245721 Hidinku zameram samo jedno,sto vuce Murinjove poteze da su bili dobri on ne bi bio smenjen.Strasno je sto Asplikueta igra levog beka...Kenedi i Loftus Cik uz Babu moraju da budu u startnih 11 Prijavi
28. decembar 2015.10 god. comment_245724 Ne znam samo kako mozete ovoliko biti na strani polovicnih igraca koji su prosle sezone zahvaljujuci treneru igrali iznad svojih mogucnosti a i nakon otkaza naseg najboljeg trenera u historiji opet krivite njega za lose igre.Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
29. decembar 2015.10 god. comment_245758 Poluigraci koji su igrali iznad mogucnosti samo zbog trenera. Eh, ta recenica bi imala smisla da taj trener nije kupio dobar broj tih igraca i to platio sasvim korektno. Pa se ne moze reci da je problem sto su to skart jeftini igraci. Dublji je ovdje problem od singliranog problema u treneru ili igracima. Ima ovde svega. Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246047 O cemu se onda radi ako nije ni trener a ni igraci? CIA, Vatikan, Iluminati? Murinjo je pravio greske ove sezone, ko kaze da nije u zabludi je. Ali igraci su mnogo vise krivi. Murinjo je kaznjen a igraci nista, niko. Nije fer, i nije dobro za buducnost kluba i za imidz kluba u javnosti uopste. Trenutno je CFC na glasu kao klub koji menja trenere kao carape i gde igraci vode glavnu rec. Nimalo privlacno mesto. Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246055 Napisao sam "singlirani" iliti da prevedem brate moj, značilo bi "Nije problem ni samo u igračima ni samo u treneru." Bio je veliiki problem u Mourinhu i to ne u njegovoj taktici i postavki igre već u njegovoj užasnoj psihologiji, gdje ne može da održi atmosferu u svlačionici više od dvije sezone. On je otišao, ali igračima je u glavi usađen njegov mentalitet i sad će njima trebati malo da se trgnu i da shvate da postoje i druge taktike sem one na koju su navikli i koja im je usađena u krv. Naravno nije samo Mourinho bio kriv već i igrači, ali ti igrači koji su pravili sranja konstantno su dobijali podršku od Mourinha i tako je sebi on potpisao otkaz. Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246056 Ma keru, uz duzno postovanje, al to je sranje. Znaci ja sam bio da se Murinju da otkaz, stvarno je lik usro motku da valja. Ali brate dragi, njega vise nema, i glupo je sad za bilo koji los rezultat ili prikazanu igru kriviti Murinja i njegovu psihologiju koja ko fol i dalje djeluje na igrace. Anceloti je posle Murinja preuzeo Real i osvojio Ligu prvaka.Ako je trener dobar on ce izvuci ekipu iz ponora i vratiti ih na pravi put. Rano je jos suditi Hiddinku ali vrijeme ce pokazati. Ko sto kaze reLo, dajem mu jos 3 utakmice, posle toga ide hejtanje odnosno jebavanje mame :D Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246057 Tri utakmice je prošlo čova. Šta si mislio da će igrači koji su igrali nenormalan bunker odjednom proigrati super ofanzivni Hiddinkov fudbal. Nije ovo Football Manager pa da uzmeš klub u sred sezone promijeniš tri slajdera i odjednom igrači počnu igrati drugačije. Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246058 Mi ove sezone nismo ni jednom igrali bunker. Mozda samo protiv Liverpula. Sve ostale utakmice smo mi stizali rezultat i pokusavali igrati "napadacki" sto Murinjo nije znao.Covjek nije znao kako da iskorisiti velik posjed lopte. Znaci mi smo 90 % utakmica "napadali" ali nismo znali, a usput smo stalno primali golove. Tako i sa Hiddinkom, nismo igrali bunker protiv Sanderlenda ili Wotforda, ali jesmo protiv Uniteda gore nego pod Murinjom tokom citave sezone. Sto li? Opet kazem, jos je rano suditi ali da mi Hiddink ulijeva neko samopouzdanje svojim trenerskim potezima i nije bas. Pocev od sastava koji istrcava na teren pa i do taktike. Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246065 Radije bih trenera koji zna postaviti ekipu, nego trenera koji napada a ima propuh u obrani. Jučer sam gledao kako Atletico igra i kakav je to karakter, strpljivo čekaju jednu priliku i bum. Redovno dobiju golom razlike, ne igraju ružno a malo golova daju. Kod nas em nema dobrih igrača, em nema discipline, a Hiddink tu ne može puno napraviti Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246066 Nije ovo Football Manager pa da uzmeš klub u sred sezone promijeniš tri slajdera i odjednom igrači počnu igrati drugačije. zaosto si u fm 14 druže hehe Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246091 Hajde Hidinče ubjedi me da grijesim. Danas si dobar posao odradio. Prijavi
3. januar 2016.10 god. comment_246095 Pa jel moguce da vodi 3:0 do 60. minute i da nikoga ne uvede. Samo jedna prinudna izmjena. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.