Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Guus Hiddink

Istaknuti odgovori

Guus Hiddink će sutra ujutro u 8.30 biti predstavljen prvom i rezervnom timu u konferencijskoj dvorani Cobhama.

Održat će govor od onoga što traži od njih. A trebao bi i Drogba biti tu.

• Odgovori 620
  • Pregledi 45,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Ne svidja mi se ideja da on bude neko dugorocnije resenje od planiranog. Coveku ce jos malo 70 godina, nema on bas puno vremena da se bavi ovim poslom.

Odnos broja osvojenih trofeja i broja trenera koji su vodili klub(Romanova era) govori dovoljno.  Predugo se radilo na taj nacin, i rezultati su jednostavno nedovoljno dobri.

Vreme je za promene.

Ne svidja mi se ideja da on bude neko dugorocnije resenje od planiranog. Coveku ce jos malo 70 godina, nema on bas puno vremena da se bavi ovim poslom.

Odnos broja osvojenih trofeja i broja trenera koji su vodili klub(Romanova era) govori dovoljno.  Predugo se radilo na taj nacin, i rezultati su jednostavno nedovoljno dobri.

Vreme je za promene.

Predomislio sam se !

Dajte coveku dozivotni ugovor, samo Pelegrinija da ne gledam.

Treba. Da zbog takvih kao što si ti je živi u smorinjovoj sjeni.

Plasticaru dobro te. Koji si razred?

Guus je babo

Bio na dorucku s Mourinhom a nigdje slike, nisu valjda bili na dorucku u Seljublju nego u Londonu mogo je to neko zabiljeziti.

Vreme je za promene.

jel zbilja misliš da ce chelsea ikada imati DUGOROČNIJEG trenera??

Bože moj dragi i priče i prosipanja...

sa fejsa sam maknuo chelsea balkan zbog cirkusantskih idiotskih objava u koje ne vjeruje ni onaj koji ih objavljuje..a izgleda mi da ću i odavde potpuno se maknuti..

pričat ću o chelseaju sam sa sobom i gotovo..neću se skužiti al nema veze..

lp

Tvrdio sam pre par meseci da stranica nikad nije bila gora, kad ono moze i gore. Kaze danas brat, Gvardiola vece trenersko ime od Murinja. Pogubio konce, jel se tako kaze?

Tvrdio sam pre par meseci da stranica nikad nije bila gora, kad ono moze i gore. Kaze danas brat, Gvardiola vece trenersko ime od Murinja. Pogubio konce, jel se tako kaze?

To je dio iz članka koji je preveden s Daily Maila.

I jeste veći trener, imaš problema s tim? Bunker je davno prevaziđen, poslije Uniteda Mourinho će preuzeti Sunderland.

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/679268446094409728

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/679268713422565376

Aj da najzad vidimo to čudo

Iskreno se nadam da ce Loftus Cik i Traore dobiti sansu Gus je Holandajnin ne bi me cudilo da proba sa Traoreom kao napadacom u skorije vreme mali je razvaljivao u Viteseu upravo na poziciji napadaca.

Dosta dobrih vijesti se najavljuje s Hiddinkom, ali ovako je bilo i s Mourinhom. Obećavao nam je Mourinho brda i planine, pa smo dobili brežuljke. Polako. Ja se nadam da više nećemo igrati pičkasto, da ćemo igrati na gol više (a ne gol manje) i da će akademci dobiti šansu. Ne očekujem promjene već u idućoj utakmici, ali Bogme očekujem do drugog mjeseca i tekme s PSG-om.

Pogledao sam citavu press konferenciju danas od 22 minute. Zaboravio sam koliko je veliki Guus gotivan lik.. Smiren, odmjeren u izjavama, inteligentan, optimistican ali taman onoliko koliko je potrebno da se zna ko je gazda ipak, prije svega pravi profesionalac.
Jedno veliko osvjezenje generalno u odnosu na proslog trenera i pogotovo njegove medijske istupe. Za teren cemo tek vidjeti.

Sretno sefe, povedi nas u nove uspjehe!

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Jedno veliko osvjezenje generalno u odnosu na proslog trenera i pogotovo njegove medijske istupe. Za teren cemo tek vidjeti.

https://www.youtube.com/watch?v=T2Jh8ujt1AE

ʌɪ θɪŋk UMESTO AJ SINK

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.