Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Guus Hiddink

Istaknuti odgovori

Sto je najgore ja ni od Hiddinkovog nasljednika ne ocekujem promjene. Ocekivao bih samo da je Guardiola dosao. Ovako ocekujem da ce kao i Hiddink slijedi Mourinhovu taktiku. Mislim da cemo se sljedece 3-4 godine boriti za top6. Dok se stadion ne zavrsi.

Je Guardiola je jedini dobar trener na svijetu, oni klubovi koje ne vodi guardiola ni ne moraju igrat nogomet kad već znaju da će izgubit od boga i oca nogometa Gouardiole.

• Odgovori 620
  • Pregledi 45,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Je Guardiola je jedini dobar trener na svijetu, oni klubovi koje ne vodi guardiola ni ne moraju igrat nogomet kad već znaju da će izgubit od boga i oca nogometa Gouardiole.

Tako nekako. Mada i Guardiola zna izgubit s vremena na vrijeme da se ne varamo. Jer zna bit tvrdoglav.

Malo smo skrenuli... Budemo vidjeli te vase strucnjake kako sa ovom ekipom osvajaju PL ;)

Mislim da nitko ovdje nije rekao da očekuje naslov s trenutnom ekipom, uzevši u obzir i trenutnu konkurenciju. Stavljaš ljudima riječi u usta.

A ta ekipa po kojoj pljuješ je definitivno dovoljno dobra da ladno završi u top četiri. Pa daj ti meni objasni što smo radili na 16. mjestu kada nas je trenirao najbolji manager?

Ne znam kako si motivisao igrace pred ovu utakmicu, ali od vitalne vaznosti za ovaj klub je da si sve to snimio, zapisao ili makar zapamtio, te da isto mozes primenjivati i na dalje.

Za razliku od ranijih utakmica savrsen takticki pristup. Bilo je i vreme.

Oscar nas koči što se tiče pas igre i dosta usporava naše akcije,danas smo mogli vidjeti kako sve fino tečno i brzo ide,bojim se da će ga opet vratiti u prvu s obzirom da je danas izostao zbog povrede.Danas je prvi put posložio tim kako treba.Volio bih da protiv PSGa Ivanović i Terry budu štoperski tandem,naravno ako se Terry oporavi tj ako ne bude ozbiljnija povreda.Svaka čast,nije mi jasno zašto njemu ne dadnu ugovor  na 2-3 sezone,sasvim je čovjek normalan o sebi,pri sebi,umije da igra napadački fudbal,umije da motiviše igrače...

Oscar nas koči što se tiče pas igre i dosta usporava naše akcije,

Osnovna razlika danas je sto se vratio stari dobri vezni tandem, i sto su obojica odigrala odlicno. Kidali su oni i sa Oskarem u prvom delu prosle sezone. Kljucno je da su oni u formi, i da ih e razdvajaju.

Oscar nas koči što se tiče pas igre i dosta usporava naše akcije,danas smo mogli vidjeti kako sve fino tečno i brzo ide,bojim se da će ga opet vratiti u prvu s obzirom da je danas izostao zbog povrede.Danas je prvi put posložio tim kako treba.Volio bih da protiv PSGa Ivanović i Terry budu štoperski tandem,naravno ako se Terry oporavi tj ako ne bude ozbiljnija povreda.Svaka čast,nije mi jasno zašto njemu ne dadnu ugovor  na 2-3 sezone,sasvim je čovjek normalan o sebi,pri sebi,umije da igra napadački fudbal,umije da motiviše igrače...

Normalno da ide tečno kad je protivnik Newcastle i kad nema Oscara na terenu. 

Svaka čast,nije mi jasno zašto njemu ne dadnu ugovor  na 2-3 sezone,sasvim je čovjek normalan o sebi,pri sebi,umije da igra napadački fudbal,umije da motiviše igrače...

ne treba jedan dobra utakmica (i to protiv Newcastla) da nas zavara i da pomislimo da nas čovjek od 150 godina može vodit na duže vrijeme.

ne treba jedan dobra utakmica (i to protiv Newcastla) da nas zavara i da pomislimo da nas čovjek od 150 godina može vodit na duže vrijeme.

Jarane uzmi u obzir i onu sezonu 2009 kad nas je vodio igrali smo najbolji fudbal,jel se sjećaš utakmice protiv barse na stamford bridgeu kad smo ih sabili u šesnesterac  i kad nam sudija nije dosudio 3-4 penala i na kraju je taj sudija priznao da navija za barselonu i da nije htio da sudi penale,a i ove sezone otkako je on došao napad nam je bolji nego kod murinja,jedino što je odbrana kritična,ali i to se može srediti uz jedno ili dva pojačanja.

Normalno da ide tečno kad je protivnik Newcastle i kad nema Oscara na terenu. 

A kao Watford je puno jači od Newcastle? 

I oni koji ga ne vole ne mogu statistiku zanemariti i reci da je los trener, covjek cini mi se u 34 utakmice sa chelseajem ima 1 poraz..

Jarane uzmi u obzir i onu sezonu 2009 kad nas je vodio igrali smo najbolji fudbal,jel se sjećaš utakmice protiv barse na stamford bridgeu kad smo ih sabili u šesnesterac  i kad nam sudija nije dosudio 3-4 penala i na kraju je taj sudija priznao da navija za barselonu i da nije htio da sudi penale,a i ove sezone otkako je on došao napad nam je bolji nego kod murinja,jedino što je odbrana kritična,ali i to se može srediti uz jedno ili dva pojačanja.

Sječam se itekako, ali isto tako se sječam i Mourihovog prvog mandata kao i njegovog posla u Portu i Interu pa vidimo kako je to završilo... Ne sumljam ja da je Hiddink loš trener dapače mislim da je jedan od najboljih ako ne i najbolji ali u svoje vrijeme.

Hajde Hidinče produzi svoju seriju nepobjedivosti.Obraduj nas i pokazi nam da u ovoj ekipi i dalje ima sampionskog duha. Pobjedi PSG. 

AMIN.

Sampionski duh? S Oscarom i Willianom? Nespojivo...

Boga mi Cae dosadio si vise sa tim. Hajd Oscar i nekako, ali zasto Willian?! Daj jedan validan argument zasto on ne valja u ovoj sezoni?!

Ma znaš njega, ko ga ne zna i post bi mu shvatio ozbiljno. Stalno ponavlja isto jer mu je to fora iako samo mnogi već ranije sugerirali, pogotovo ja. Nemoj da te to disturbira.

Naravno da nema argumenta, glavni je da je Brazilac i da daje malo golova. To je to sve što ima reći o temi.

Da ne bude skroz off, Guse Hidinče vodiš nas po pobjedu danas. Zapamtite šta sam rekao.

Nemoj vracati na Mourinha pricu. Dobio je itekako sansu i vremena ko nijedan trener, dobijao je podrsku dok nije prekoracio granicu svojim ponasanjem. Cak mislim da bi dobio jos vremena da je bio malo ponizniji u javnosti. On je dobio otkaz potpuno zasluzeno jer godinu dana nije radio svoj posao kako treba niti se nazirala ikakva promjena. I to je to, pomirite se i prestanite vise navlaciti pricu na njega.

Dobio je otkaz iskljucivo zbog losih rezultata u polusezoni. Taj razlog su naveli i u zvanicnom tekstu. Sto je samo jos jedan dokaz koliko nam je uprava bistra i promisljena.

Svidja mi se kako smo odigrali ima tu njegove zasluge ali najgluplji potez koji je mogao da uradi je uvodjenje Oskara. Popisam se i na njega i na Murinja kad im Oskar jebeni igra dzaba im sve titule obojici. Znaci Kenedi ili Traore bi odigrali 5 puta bolje garantujem zivotom.

Da je imao Nemanju na klupi to bi bila idealna izmjena. Ili cak Ramires koji je otisao. Morao je osvjeziti ekipu ali ocito je vise vjerovao Oscaru nego nekom omladincu u vidu Kenedija, Traorea ili RLC-a.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.