11. januar 2016.10 god. comment_246596 Vidjećete raja kad Gusara izbaci PSG ladno (onda dalje ne znam koga dobijamo), uzme FA-Cup i donese neko hajmo reci okej mjesto na tablici na kraju sezone(iznad 7. mjesta) trenutno ne vidim kako bi bilo šta od ovoga bilo moguće, jer nismo još previše toga vidjeli od hidinka. za mjesec dana će bit realno govorit gdje smo šta smo i šta možemo a šta ne možemo Prijavi
11. januar 2016.10 god. comment_246598 trenutno ne vidim kako bi bilo Å¡ta od ovoga bilo moguće, jer nismo joÅ¡ previÅ¡e toga vidjeli od hidinka. za mjesec dana će bit realno govorit gdje smo Å¡ta smo i Å¡ta možemo a Å¡ta ne možemo Za poÄetak vidjeli smo duži period bez poraza, par cleen sheetova i proigravanje centarfora.I naravno gol RLC-a :D Prijavi
11. januar 2016.10 god. comment_246599 Za poÄetak vidjeli smo duži period bez poraza, par cleen sheetova i proigravanje centarfora. I naravno gol RLC-a :D joÅ¡ je to sve tanko izuzev utakmice protiv palacea Prijavi
11. januar 2016.10 god. comment_246600 još je to sve tanko izuzev utakmice protiv palacea Da, zato što ovo nije FM16 Prijavi
11. januar 2016.10 god. comment_246601 Da, zato što ovo nije FM16 pa da, drago mi je što si skonto da ne može preko noći ovo uradit: Vidjećete raja kad Gusara izbaci PSG ladno (onda dalje ne znam koga dobijamo), uzme FA-Cup i donese neko hajmo reci okej mjesto na tablici na kraju sezone(iznad 7. mjesta) Prijavi
11. januar 2016.10 god. comment_246603 Polako.. tek je 3 nedelje ovde, vidi se napredak, mali ali napredak Recimo.. Nema poraza Uvodjenje mladjih u igru Igranje prema zasluzi (Matic-Mikel) Costa proradio, da ga ne ureknemo Ekipa bolje izgleda Prostora ima za napredak, ali za 3 nedelje od one kanal ekipe sasvim solidno. Jos da je Oscar dao penal onaj i Matic dao onu 1000% sansu bili bi na konju posle one polusezone. Prijavi
11. januar 2016.10 god. comment_246611 U pravu je Greni.... Par nesrecnih okolnosti je dovelo do toga da ovaj prelazni period do sada izgleda losije nego sto jeste. Igra dobija neke obrise, daleko je to od ocekivanog nivoa, ali bolje je od svega sto smo gledali od pocetka sezone. Osvajaju se bodovi u kontinuitetu, ekipa vraca samopouzdanje... Sacakejmo sa osudama, mozda ce klinci stvarno dobiti sansu... Prijavi
11. januar 2016.10 god. comment_246612 Za poÄetak vidjeli smo duži period bez poraza, par cleen sheetova i proigravanje centarfora. I naravno gol RLC-a :D Ma pusti, ovdje bi se ljudi posrali u ćejf taman 400:0 pobjeÄ‘ivali. ÄŒinjenica je da je ekipa i klub kompletno prodisao punim plućima nakon Å¡to smo odstranili Mourinha, naravno igra ne može doći preko noći ali polako udiÅ¡emo optimizam i izlazimo pred svakog protivnika kao jedan. I ja se nadam da Guus može zajedno s momcima uvezati joÅ¡ nekoliko pobjeda, pogotovo Å¡to nam idu dva domaća meÄa pa da se i bodovni konto dodatno popravi ukljuÄujući podizanje samopouzdanja. Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246658 Neki kao da bi radije da pokazemo muda i herojski ispadnemo nego da se provucemo kao pickice u sledecu fazu. Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246707 Skidam kapu pod 1. Za igranje po zasluzi i kada ne valjas letis odmah napolje. Pod 2. Za uvodjenje klinaca. Bravo za vodjenje ekipe. Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246720 Hidink je krivac neverovatno da igras na sredini sa Mikelom i Fabregasom sporim igracima,koji su staticni ne mogu loptu da iznesu,ne mogu presing da igraju...Fabregas treba da se stavi na transfer listu,Celzi treba da igra na sredini Matic i Ramires ispred njih RLC. Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246721 Dobro su obojica odigrali, glavni krivci za danas su Zouma, Terry i Pedro. Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246723 Dobro su obojica odigrali, glavni krivci za danas su Zouma, Terry i Pedro. Da li ti mene zajebavas?Ovo je smejurija sto igraju Mikel i Fabregas sporaci obicni na sredini. Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246726 Da li ti mene zajebavas?Ovo je smejurija sto igraju Mikel i Fabregas sporaci obicni na sredini. Pokazi mi gdje su pogrijesili kod golova ? Odigrali su dobro sto se mene tice. Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246728 Pokazi mi gdje su pogrijesili kod golova ? Odigrali su dobro sto se mene tice. Druze je l' ti kapiras fudbal?oni ne mogu loptu da iznesu,ne znaju da pokrivaju teren,pogleda koliko su prostora imali na sredini igraci WBA... Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246736 Druze je l' ti kapiras fudbal?oni ne mogu loptu da iznesu,ne znaju da pokrivaju teren,pogleda koliko su prostora imali na sredini igraci WBA... pogledaj ti ponovo tekmu, iznosili su oni loptu normala... Imali su par puta prostora, ostalo su sve greske terrya i zoume. Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246741 pogledaj ti ponovo tekmu, iznosili su oni loptu normala... Imali su par puta prostora, ostalo su sve greske terrya i zoume. Gde su iznosili loptu?izgubili smo zbog njih posto smo celu utakmicu imali rupu na sredini gde su bili kod oba gola stoperi nam izlaze na 20 metara u bolk gde su centralni vezni da blokiraju? Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246745 Igrali su za kurac, pojeo ih vezni red West Bromwich Albiona. Ponavljam, West Bromwich Albiona! Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246746 Prvi gol je kriv pedro, a stoperi nisu bili ni blizu da udju u sut, kod drugog gola, izlijece terry zakasnjelo naravno, i prolazi lopta kroz njega. Bila je jos jedna situacija gdje je proslo kroz Fabregasa lopta, i opet su tu stoperi zakazali, gledali Rondona kako suta (igraca kojeg ne cuvaju Mikel niti Fabregas, vec stoperi iskljucivo) To su te 3 sanse, i 2 su ljudi iskoristili, sta se tu moze, ko je kriv, nego odbrana jebo te hljeb :S Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246750 Å to se Guusa tiÄe, malo sam razoÄaran. PreviÅ¡e toga je prepisao od njegovog prethodnika, a sama logika govori da on ne bi ni bio tu da je to Å¡timalo. Dakle, mora neÅ¡to mijenjati drastiÄnije. U suÅ¡tini jedino je instalirao Mikela umjesto Matića i to je sve. Moraju se žešći rezovi praviti. Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246754 Å to se Guusa tiÄe, malo sam razoÄaran. PreviÅ¡e toga je prepisao od njegovog prethodnika, a sama logika govori da on ne bi ni bio tu da je to Å¡timalo. Dakle, mora neÅ¡to mijenjati drastiÄnije. U suÅ¡tini jedino je instalirao Mikela umjesto Matića i to je sve. Moraju se žešći rezovi praviti. TO ja upravo pricam,vuce Murinjove poteze sto je skandalozno...nema novina skandalozno je da Mikel koji je vecita rezerva ce imati kljucnu ulogu u naredna 3-4 meseca da ce Matic koji jeste u losoj formi ali da greje klupu jednom Mikelu. Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246756 TO ja upravo pricam,vuce Murinjove poteze sto je skandalozno...nema novina skandalozno je da Mikel koji je vecita rezerva ce imati kljucnu ulogu u naredna 3-4 meseca da ce Matic koji jeste u losoj formi ali da greje klupu jednom Mikelu. Naravno da će grijat klupu, i treba nadalje, šta bi trebali gledat njegove katastrofalne igre Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246757 Å to se Guusa tiÄe, malo sam razoÄaran. PreviÅ¡e toga je prepisao od njegovog prethodnika, a sama logika govori da on ne bi ni bio tu da je to Å¡timalo. Dakle, mora neÅ¡to mijenjati drastiÄnije. U suÅ¡tini jedino je instalirao Mikela umjesto Matića i to je sve. Moraju se žešći rezovi praviti. Dodao bih jos samo i uvodjenje mladih. Nadam se da ce nastaviti s tim. Ovo ostalo je prosjecno, ok ne moze momentalno nista da se uradi ali generalno govorim nisam odusevljen upravo zbog toga sto je ovdje dosao da ispravi stvar a on radi skoro pa isto kao i prethodnik. Cak imam osjecaj da je do "boljih" rezultata doslo iskljucivo zbgo pozitivnog Å¡oka odlaskom Murinja, inace taktika nije bog zna bolja. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.