Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Guus Hiddink

Istaknuti odgovori

Vidjećete raja kad Gusara izbaci PSG ladno (onda dalje ne znam koga dobijamo), uzme FA-Cup i donese neko hajmo reci okej mjesto na tablici na kraju sezone(iznad 7. mjesta)

trenutno ne vidim kako bi bilo šta od ovoga bilo moguće, jer nismo još previše toga vidjeli od hidinka. za mjesec dana će bit realno govorit gdje smo šta smo i šta možemo a šta ne možemo

• Odgovori 620
  • Pregledi 45,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

trenutno ne vidim kako bi bilo šta od ovoga bilo moguće, jer nismo još previše toga vidjeli od hidinka. za mjesec dana će bit realno govorit gdje smo šta smo i šta možemo a šta ne možemo

Za početak vidjeli smo duži period bez poraza, par cleen sheetova i proigravanje centarfora.

I naravno gol RLC-a :D

Za početak vidjeli smo duži period bez poraza, par cleen sheetova i proigravanje centarfora.

još je to sve tanko izuzev utakmice protiv palacea

Da, zato što ovo nije FM16

pa da, drago mi je što si skonto da ne može preko noći ovo uradit:

Vidjećete raja kad Gusara izbaci PSG ladno (onda dalje ne znam koga dobijamo), uzme FA-Cup i donese neko hajmo reci okej mjesto na tablici na kraju sezone(iznad 7. mjesta)

Polako.. tek je 3 nedelje ovde, vidi se napredak, mali ali napredak

Recimo..

Nema poraza
Uvodjenje mladjih u igru
Igranje prema zasluzi (Matic-Mikel)
Costa proradio, da ga ne ureknemo
Ekipa bolje izgleda

Prostora ima za napredak, ali za 3 nedelje od one kanal ekipe sasvim solidno.

Jos da je Oscar dao penal onaj i Matic dao onu 1000% sansu bili bi na konju posle one polusezone.

U pravu je Greni.... 

Par nesrecnih okolnosti je dovelo do toga da ovaj prelazni period do sada izgleda losije nego sto jeste.

Igra dobija neke obrise, daleko je to od ocekivanog nivoa, ali bolje je od svega sto smo gledali od pocetka sezone. 

Osvajaju se bodovi u kontinuitetu, ekipa vraca samopouzdanje...

Sacakejmo sa osudama, mozda ce klinci stvarno dobiti sansu...

Ma pusti, ovdje bi se ljudi posrali u ćejf taman 400:0 pobjeÄ‘ivali. ÄŒinjenica je da je ekipa i klub kompletno prodisao punim plućima nakon Å¡to smo odstranili Mourinha, naravno igra ne može doći preko noći ali polako udiÅ¡emo optimizam i izlazimo pred svakog protivnika kao jedan. 

I ja se nadam da Guus može zajedno s momcima uvezati još nekoliko pobjeda, pogotovo što nam idu dva domaća meča pa da se i bodovni konto dodatno popravi uključujući podizanje samopouzdanja.

Skidam kapu pod 1. Za igranje po zasluzi i kada ne valjas letis odmah napolje.

Pod 2. Za uvodjenje klinaca.

Bravo za vodjenje ekipe.

Hidink je krivac neverovatno da igras na sredini sa Mikelom i Fabregasom sporim igracima,koji su staticni ne mogu loptu da iznesu,ne mogu presing da igraju...Fabregas treba da se stavi na transfer listu,Celzi treba da igra na sredini Matic i Ramires ispred njih RLC.

Dobro su obojica odigrali, glavni krivci za danas su Zouma, Terry i Pedro.

Da li ti mene zajebavas?Ovo je smejurija sto igraju Mikel i Fabregas sporaci obicni na sredini.

Pokazi mi gdje su pogrijesili kod golova ? Odigrali su dobro sto se mene tice.

Druze je l' ti kapiras fudbal?oni ne mogu loptu da iznesu,ne znaju da pokrivaju teren,pogleda koliko su prostora imali na sredini igraci WBA...

pogledaj ti ponovo tekmu, iznosili su oni loptu normala... Imali su par puta prostora, ostalo su sve greske terrya i zoume.

Gde su iznosili loptu?izgubili smo zbog njih posto smo celu utakmicu imali rupu na sredini gde su bili kod oba gola stoperi nam izlaze na 20 metara u bolk gde su centralni vezni da blokiraju?

Prvi gol je kriv pedro, a stoperi nisu bili ni blizu da udju u sut, kod drugog gola, izlijece terry zakasnjelo naravno, i prolazi lopta kroz njega. Bila je jos jedna situacija gdje je proslo kroz Fabregasa lopta, i opet su tu stoperi zakazali, gledali Rondona kako suta (igraca kojeg ne cuvaju Mikel niti Fabregas, vec stoperi iskljucivo)

To su te 3 sanse, i 2 su ljudi iskoristili, sta se tu moze, ko je kriv, nego odbrana jebo te hljeb  :S

Što se Guusa tiče, malo sam razočaran. Previše toga je prepisao od njegovog prethodnika, a sama logika govori da on ne bi ni bio tu da je to štimalo. Dakle, mora nešto mijenjati drastičnije. U suštini jedino je instalirao Mikela umjesto Matića i to je sve. Moraju se žešći rezovi praviti.

Što se Guusa tiče, malo sam razočaran. Previše toga je prepisao od njegovog prethodnika, a sama logika govori da on ne bi ni bio tu da je to štimalo. Dakle, mora nešto mijenjati drastičnije. U suštini jedino je instalirao Mikela umjesto Matića i to je sve. Moraju se žešći rezovi praviti.

TO ja upravo pricam,vuce Murinjove poteze sto je skandalozno...nema novina skandalozno je  da Mikel koji je vecita rezerva ce imati kljucnu ulogu u naredna 3-4 meseca da ce Matic koji jeste u losoj formi ali da greje klupu jednom Mikelu.

TO ja upravo pricam,vuce Murinjove poteze sto je skandalozno...nema novina skandalozno je  da Mikel koji je vecita rezerva ce imati kljucnu ulogu u naredna 3-4 meseca da ce Matic koji jeste u losoj formi ali da greje klupu jednom Mikelu.

Naravno da će grijat klupu, i treba nadalje, šta bi trebali gledat njegove katastrofalne igre

Dodao bih jos samo i uvodjenje mladih. Nadam se da ce nastaviti s tim.

Ovo ostalo je prosjecno, ok ne moze momentalno nista da se uradi ali generalno govorim nisam odusevljen upravo zbog toga sto je ovdje dosao da ispravi stvar a on radi skoro pa isto kao i prethodnik.

Cak imam osjecaj da je do "boljih" rezultata doslo iskljucivo zbgo pozitivnog šoka odlaskom Murinja, inace taktika nije bog zna bolja.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.