23. decembar 2015.10 god. comment_245146 A prevodilac tako prica da tribas nasteliti usi kaj blesav da bi nest razumia Prijavi
23. decembar 2015.10 god. comment_245152 Nedostajace mi legendarne konferencije za stampu. :D Prijavi
23. decembar 2015.10 god. comment_245153 Gospodski kako bi se reklo, umeren, odmeren, bez laznh obecanja. Cak me je i na pocetku odusevio sa onim " Ja nisam trebao biti tu, ali jesam i daj da uradimo sta mozemo". Malo promene valja i na ovom polju. Prijavi
23. decembar 2015.10 god. comment_245173 ʌɪ θɪŋk UMESTO AJ SINK Da je jos malo sinkovao, poceli bi sa snimanjem nastavka Titanika... Prijavi
24. decembar 2015.10 god. comment_245178 Da je jos malo sinkovao, poceli bi sa snimanjem nastavka Titanika... ovo mi je u stilu dobre britanske sale :D dobar Prijavi
24. decembar 2015.10 god. comment_245182 Pa jebemu miša ako ne nađemo boljeg trenera do ljeta, a ovaj nam stvori neki stil igre, ja bih ga ostavio i iduću sezonu. Prijavi
24. decembar 2015.10 god. comment_245183 Pa jebemu miša ako ne nađemo boljeg trenera do ljeta, a ovaj nam stvori neki stil igre, ja bih ga ostavio i iduću sezonu. Neće on da ostane, kaže da je prestar za stalni posao. Prijavi
24. decembar 2015.10 god. comment_245188 Rekao je da ce videti na kraju sezone, da ce rada sabirati utiske i videti sta dalje. Prijavi
24. decembar 2015.10 god. comment_245195 Ne znam ja sta ce on gledati na kraju sezone, ali mi bi do tad trebali imati vec potpis za trenera naredne sezone, necemo ga valjda traziti u junu. Prijavi
25. decembar 2015.10 god. comment_245289 Hiddink: Ne možemo proigrati 'preko noći' Pametno, skida pritisak sa ekipe. Sad svi ocekuju da krenemo da kidamo sve ekipe ali nece to odmah krenuti, mada bilo bi lepo... Prijavi
25. decembar 2015.10 god. comment_245293 Hiddink: Ne možemo proigrati 'preko noći' Pametno, skida pritisak sa ekipe. Sad svi ocekuju da krenemo da kidamo sve ekipe ali nece to odmah krenuti, mada bilo bi lepo... Zar nije bolje i pametnije da izjavi kako je on dobar trener, a da su igrači krivi za sve? Prijavi
25. decembar 2015.10 god. comment_245294 Gledaj pokvarenih trovaca foruma.. Guus je tu samo da nas zakrpi do kraja sezone, jer bismo sa Joseom vjerovatno dozivjeli potpunu katastrofu, sto zbog nj poteza sto zbog primadona u klubu, tacnije na terenu. Sretni smo sto je Guus prihvatio to i sto nam pomaze i sigurno ce to odradit na dobar nacin.Pogotovo jer prica savrseno engleski, sta bismo mi bez trenera koji ne prica tecno i ispravno Prijavi
25. decembar 2015.10 god. comment_245299 Zar nije bolje i pametnije da izjavi kako je on dobar trener, a da su igrači krivi za sve? SB se ne bi slozio sa tobom. Prijavi
25. decembar 2015.10 god. comment_245301 SB se ne bi slozio sa tobom. Znaš onu metaforu da je Rim rulja, a njegovo srce pesak Koloseuma? Čim momci zaigraju kako treba, neće više biti važno ko sedi na klupi. Btw, ne treba meni SB niti Murinjova izjava da bih imao svoje mišljenje. To je tvoj fazon, ne moj. Prijavi
25. decembar 2015.10 god. comment_245306 Mediokriteti sa SB-a koji su dosli sa ciglama od smartfona i koje ne ispustaju iz ruku trebaju da mi budu krojitelji misljenja? Prijavi
26. decembar 2015.10 god. comment_245362 To su pravi navijaci, mi sa Balkana smo plastika obicna, nazalost tako je. Realno, ne dajemo ni dinara za Celsi, oni daju po 50 funti svake sedmice, oni imaju vise prava od nas da se bune. Osim ako mislite da dres kupljen kod reLa donosi neku korist klubu... Lose je nazvati navijace sa SBa mediokritetima sa iPhoneima, ljubomorni ste sto su oni first-world country a mi nismo. Ako imaju iPhone ne znaci da su mediokriteti, klasican stereotip, bas glupo... Mada neki i na forumu imaju iphone pa nisu mediokriteti ili se ne smatraju takvima, dvostruki standardi? Prijavi
26. decembar 2015.10 god. comment_245363 To su pravi navijaci, mi sa Balkana smo plastika obicna, nazalost tako je. Realno, ne dajemo ni dinara za Celsi, oni daju po 50 funti svake sedmice, oni imaju vise prava od nas da se bune. Osim ako mislite da dres kupljen kod reLa donosi neku korist klubu... Lose je nazvati navijace sa SBa mediokritetima sa iPhoneima, ljubomorni ste sto su oni first-world country a mi nismo. Ako imaju iPhone ne znaci da su mediokriteti, klasican stereotip, bas glupo... Mada neki i na forumu imaju iphone pa nisu mediokriteti ili se ne smatraju takvima, dvostruki standardi? Svaki mjesec 18 dolara za hosting dajem, 80 maraka svake godine za godišnji izvještaj udruženja, 15 dolara godišnje za domenu, a koristi nikakve nemam. Jebem se svaki dan i prevodim vijesti. E ako to nije ljubav ne znam šta je.. Al i dalje ne jebem Mourinha ni 2%. Prijavi
26. decembar 2015.10 god. comment_245364 Ma kakvi navijaci sa SB-a tu ima mozda 15-20% pravih navijaca, ovo ostalo ili turisti ili neki sto se loze da navijaju za Celsi a ne znaju 5 igraca. Pa prosle godine je bila prica kad su igraci pred osvajanje titule trazili vecu podrsku navijaca sa SB-a jer su bili bolesno tihi. Jedino su gostujuci navijaci do jaja. Prijavi
26. decembar 2015.10 god. comment_245368 Ekipa na Bridgeu je ista ona ekipa koja je pjevala Torresu i kupovala njegove dresove. Serem se na takve i na njihovo mišljenje o bilo čemu, pa tako i Mourinhu. Prijavi
26. decembar 2015.10 god. comment_245382 Širi se tema na geo-finansijskom osnovu. Srećom pa je ovo fudbalski forum... Prijavi
26. decembar 2015.10 god. comment_245384 Neće on da ostane, kaže da je prestar za stalni posao. ako je on prestar za stalni poso šta je onda piet de visser ? Prijavi
26. decembar 2015.10 god. comment_245423 Momčad koju je Hiddink imao na raspologanju u prvom mandatu: Petr ČechBranislav Ivanović Ashley Cole Michael Essien Ricardo Carvalho Frank Lampard Joe Cole Didier Drogba John Obi Mikel Michael Ballack Florent Malouda José Bosingwa Ricardo Quaresma Paulo Ferreira Deco Salomon Kalou John Terry Alex Juliano Belletti Nicolas Anelka Momčad koju Hiddink ima danas: Thibaut Courtois Branislav Ivanović Kurt Zouma Baba Rahman Papy Djilobodji Gary Cahill John Terry César Azpilicueta Cesc Fàbregas Ramires Oscar Eden Hazard John Obi Mikel Pedro Nemanja Matić Willian Diego Costa Loic Remy Radamel Falcao Ruben Loftus Cheek Samo biti logičan i sabrati 2 i 2 vidjeti koliko je bolju ekipu imao 2009. nego 2015. i to je to. Guus još u prošlosti, navikao da penale izvodi Osmica. Ali tada je brale Osmica bila Frank Lampard - jedan od najboljih veznjaka u povijesti nogometa u svojim najboljim godinama. Sada je Osmica brazilska prevara. Morat će se kupovati na zimu, ali prije toga zaključati Emenala u samnicu do kraja roka, da se on ne bi pitao i donosio svoje glupe odluke. Iako sam ja zadovoljan današnjom igrom. Prijavi
27. decembar 2015.10 god. comment_245522 Mi tek trebamo vidjet koliko ova ekipa vrijedi, mou ih je svojom defanzivom ogrančavao i sve igrače (poput Oscara) koji su dovedeni da budu ofenzivci, kreativci pretvorio u defanzivno zahvalne igrače. Prijavi
27. decembar 2015.10 god. comment_245545 Oscar je nikakav igrac, takodjer ima nekih igraca koje je Cae nabrojao iz 2009 godine koji nisu skoro nikako igrali zbog povrede i slicno. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.