17. januar 2016.10 god. comment_247359 S Murinjom nismo imali igru - kantao nas je ko je stigao. S Hidinkom nemamo igru, ali bar ne gubimo utakmice. Dakle stvari su mnogo bolje nego ranije. Jesu dakako. Sa Hiddinkom još nismo dobili na Bridgeu. Kad na to dodamo da se Stamford Bridge proširuje za Championship sljedeće sezone, možemo samo reći da je ovo sezona iz snova. Hiddink kaže da nam ne treba pojačanja i da je ova ekipa dobra. Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247361 To je i Mourinho govorio, pa uvijek dovodio igrace. Svaki je dosad to govorio, i svaki uvijek kupovao, tako da prica o ne dovodjenju igraca mozes komotno okaciti macku od rep. Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247371 Volio bih da Guus Hiddink dođe na funkciju sportskog direktora kluba umjesto onog odvratnog Nigerijca Emanoloa. Evo jedan Caetov post iz prvog mandata Hidinka. Prijavi
18. januar 2016.10 god. comment_247540 To je i Mourinho govorio, pa uvijek dovodio igrace. Svaki je dosad to govorio, i svaki uvijek kupovao, tako da prica o ne dovodjenju igraca mozes komotno okaciti macku od rep. Razlika je sto ovaj put stvarno niko nece doci. Ili ako dodje bice bolje da nije dosao (npr Pato). Prijavi
18. januar 2016.10 god. comment_247544 Razlika je sto ovaj put stvarno niko nece doci. Ili ako dodje bice bolje da nije dosao (npr Pato). Texeira, Pato, Mahrez, Dann, sve su to iznad 70 % transferi... Prijavi
19. januar 2016.10 god. comment_247578 Texeira, Pato, Mahrez, Dann, sve su to iznad 70 % transferi... Dann 28 godina, dakle karina transfer. Pato pričalo se na forumu... Texeira i Mahrez, jedino da nas Bog pogleda pa da ubodemo sa obojicom Prijavi
19. januar 2016.10 god. comment_247579 dann nije stoper koji se oslanja na brzinu, pa moze igrati komotno jos 5 godina na visokom nivou. Prijavi
19. januar 2016.10 god. comment_247589 iskreno bilo koji od tih cetri je bolje od ovoga sta imamo Prijavi
19. januar 2016.10 god. comment_247592 Ma ako ne mogu dovesti klasnog igrača ili bar ogromnog talenta kao onomad Hazard što se doveo, bolje neka i ne dovode nikog, dosta je prosjeka. Prijavi
19. januar 2016.10 god. comment_247595 Nego, kad će Hiddink pobijediti na Stamfordu, Holland je bar uzeo tri boda ako ništa? Prijavi
19. januar 2016.10 god. comment_247598 Uprava je leglo idiota,da su normalni rekli bi da je prioritet da igra RLC,citao sam jednu kolumnu gde se cude da forsira Mikela igraca koji nece biti na leto u Celziju. Prijavi
19. januar 2016.10 god. comment_247603 Uprava je leglo idiota,da su normalni rekli bi da je prioritet da igra RLC,citao sam jednu kolumnu gde se cude da forsira Mikela igraca koji nece biti na leto u Celziju. Citao i ja na sky sportsu, kako je prava odluka da Mikel igra, jer on donosi balans koji je donosio Matic prosle sezone. Prijavi
24. januar 2016.10 god. comment_248080 Između ostalog što je rekao, ovo mi se jako sviđa"The only criticism is we did not go for the kill, we had chances and then there can be a loose ball from a corner that can be an equaliser." Prijavi
24. januar 2016.10 god. comment_248096 Jebiga tesko je izbiti igracima iz glave tu blokadu kad su 2 i po godine trenirani i nauceni da se brane poslije 1:0. To ne ide preko noci. Prijavi
24. januar 2016.10 god. comment_248109 Između ostalog što je rekao, ovo mi se jako sviđa"The only criticism is we did not go for the kill, we had chances and then there can be a loose ball from a corner that can be an equaliser." Ovakve izjave je i Murinjo davao. Pricao je o ubijanju utakmice pri rezultatu 1-0, da bi trebalo povesti 2-0, 3-0. Ali ne vredi kada igracima treba 10 suteva da bi dali gol. Izgleda da trener ne daje instrukcije za apsolutno povlacenje nego igraci sami tako odigraju. O ovome su pricali i Geri Nevil i Karager na MNFu. Mou je imao 2 godine i nije uspeo da im izbije to iz glave, videcemo da li ce Hiddink moci za 6 meseci. Nije fer ali pokusace. Mozda mu uspe. Danas je pokazao da je i dalje veliki trener. Prijavi
24. januar 2016.10 god. comment_248114 Očekivao sam više od ovog čovjeka u današnjoj tekmi. Neke su nam se stvari poklopile, mogli smo ga vala i primit. Drugo poluvrijeme sam strahinjao a imali smo igrača više i uz to oni uveli Gabriela, a izbacili Girouda. A Flaimini nam najviše prijetio. Uglavnom ide strogo Mourinhovim stopama, a to mi se NE SVIĐA. Bodovima sam zadovoljan - puni plijen s Emiratesa. Ali Arsenal ima kompleks od nas, a s ovom igrom nemamo šta tražiti protiv drugih klubova, jer oni nemaju kompleks od nas kao Arsenal. Ne znam kako do TOP4. Bojim se ako se nešto ne promjeni da ćemo opet zaredati nekoliko remija. I onaj Mikel. Ccc, totalni kočničar, A RLC i Kenedy ni minute. Prijavi
25. januar 2016.10 god. comment_248136 o kojih top 4 ti pričaš? top 4 je nažalost odavno završena priča, mi se moramo fokusirat na FA cup i probat nešto u lp. Prijavi
25. januar 2016.10 god. comment_248146 Previše puta su nam presjekli obranu loptama, onih par puta na Walcotta je lopta praktički neometano išla, nitko ni da mrdne. Sanchez je isto radio dar mar. Problem u obrani je da kvalitetom nismo dovoljno dobri, igrači nisu fokusirani 90 minuta i nemamo kičmu obrane. Loše stojimo u defanzivi cijele sezone Prijavi
25. januar 2016.10 god. comment_248157 Dok je isti bio u offsideu uvijek, da je bio onside, ne bi ni dosla lopta do njega. Prijavi
25. januar 2016.10 god. comment_248161 Jebiga tesko je izbiti igracima iz glave tu blokadu kad su 2 i po godine trenirani i nauceni da se brane poslije 1:0. To ne ide preko noci. Pa jedna stvar je braniti se, a sasvim druga je uci onako duboko u 16m i natrpati se svi kurtonji u krilo. Dvije sasvim suprotne stvarcice Prije par mjeseci u ovakvoj tekmi uvaljali bi nam go sto posto, jer nas nista nije islo. Tacnije sve je bilo protiv nas Prijavi
25. januar 2016.10 god. comment_248185 Dok je isti bio u offsideu uvijek, da je bio onside, ne bi ni dosla lopta do njega. To je to. Zabraniti igracima da koriste ofsajd zamku. Onda ce ovdasnji strucnjaci imati osnova za blacenje. Prijavi
26. januar 2016.10 god. comment_248268 Jao advokata :D. Prelagano nam druge ekipe razvlače obranu, a stopere pogotovo. Mlako igraju i defanzivni veznjaci. Ivanovića neću ni komentirati, odron totalni. Jedna utakmica protiv Arsenala sa 10 igrača ne mijenja na stvari ništa. Ova ekipa se ne zna i ne može braniti, fact. Nismo uzeli tri boda na Stamfordu pod ovim diletantom na klupi. To bode oči. Prijavi
26. januar 2016.10 god. comment_248281 Nismo uzeli tri boda na Stamfordu pod ovim diletantom na klupi. To bode oči. A kad je Mourinho bio na klupi njega nisi zvao diletantom i sranja te nisu bola u oči. Vjerojatno jer si imao one pinky naočale kao pravi advokat. Prijavi
26. januar 2016.10 god. comment_248283 A kad je Mourinho bio na klupi njega nisi zvao diletantom i sranja te nisu bola u oči. Vjerojatno jer si imao one pinky naočale kao pravi advokat. Zamisli samo da je Mourinho ovako dobio Arsenala na strani kako bi izdrkavao na to. :D Nego diletant bez poraza dosad, neloše za diletanta. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.