16. januar 2016.10 god. comment_247151 Care ozbiljan trener bi isterao fabregasa iz ekipe,Mikel nikada ne bi video terena.. Šta kažeš za Fabregasa? Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247156 Šta kažeš za Fabregasa? Lik je INVALID,sporac obican ovo ne menja da igra za kurac. RLC opet sedi na klupi uvodi mrtvog OSKARA koji je za kurac. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247158 Jel i dalje Mourinho kriv sunce vam vaše :D? PSG će nas na proste faktore rastaviti Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247159 Lik je INVALID,sporac obican ovo ne menja da igra za kurac. RLC opet sedi na klupi uvodi mrtvog OSKARA koji je za kurac. Ma ti ne kužiš nogomet, svakom tko se imalo kuži je jasno da mi bez fabregasa ne možemo niti imamo profil igrača koji ga može zamijeniti, jedini kreativac kojeg imamo, odigrao je super, par proigravanja na costu, gol, asist, ja zadovoljan Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247163 Ma ti ne kužiš nogomet, svakom tko se imalo kuži je jasno da mi bez fabregasa ne možemo niti imamo profil igrača koji ga može zamijeniti, jedini kreativac kojeg imamo, odigrao je super, par proigravanja na costu, gol, asist, ja zadovoljan Decko nemoj da lupetas,kakav fabregas invalid rekrativac,RLC da igra umesto njega sa Maticem ili Ramiresom na sredini svezali bi 4-5 pobeda,pogledaj sta mu je Barkli uradio kod drugog gola razneo ga sprintom sa svoje polovine. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247164 Decko nemoj da lupetas,kakav fabregas invalid rekrativac,RLC da igra umesto njega sa Maticem ili Ramiresom na sredini svezali bi 4-5 pobeda,pogledaj sta mu je Barkli uradio kod drugog gola razneo ga sprintom sa svoje polovine. RLC isti profil igrača kao fabregas? ma dečko ne kužiš kažem ti, neću ti više ni pokušavat objasnit, skužio sam po par postova već o čemu se radi Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247168 RLC isti profil igrača kao fabregas? ma dečko ne kužiš kažem ti, neću ti više ni pokušavat objasnit, skužio sam po par postova već o čemu se radi Kako nisi skužio da on ima nogomet u malom prstu. :) Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247177 covik ide na bod svaku tekmu nastavimo li ovako bar cemo osigurat opstanak a imat ce vise bodova od mourinha Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247203 Jedino sto zamjeram Hidinku je to da utakmicu prati skoro od ulaza u tunel, pridji liniji nece te niko jebat. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247217 RLC isti profil igrača kao fabregas? ma dečko ne kužiš kažem ti, neću ti više ni pokušavat objasnit, skužio sam po par postova već o čemu se radi Leptire gde sam ja naveo da je RLC isti profil igraca kao Fabregas,iz ovog pisanog postupak se nazire apsolutni idiot,koji pakuje coveku nesto sto nije ni izopstio iz svojih usta. Da ti olaksam ja Covek ti Idiot. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247219 Neki igrači nemaju više šta raditi ni na klupi, najveća je nesreća što Hiddink to ne vidi :/// Mi smo danas mogli i morali pobjediti, a nismo. Znači dvije domaće utakmice smo zaredom odigrali: 2 BODA, umjesto 6 BODOVA. Izgubljena četiri prepisujem nikom drugom do treneru. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247223 Neki igrači nemaju više šta raditi ni na klupi, najveća je nesreća što Hiddink to ne vidi :/// Mi smo danas mogli i morali pobjediti, a nismo. Znači dvije domaće utakmice smo zaredom odigrali: 2 BODA, umjesto 6 BODOVA. Izgubljena četiri prepisujem nikom drugom do treneru. Covek forsira Mikela,najgoreg igraca u istoriji kluba,ubacuje Kera Lesija Oskara...RLC trune na klupi. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247225 https://twitter.com/ChelseaFC/status/688417452959641600 Kada bi prethodnik ovako nešto priznao? Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247228 https://twitter.com/ChelseaFC/status/688417452959641600 Kada bi prethodnik ovako nešto priznao?On bi rekao i da tehnologija je protiv nas i da nije dobra :) Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247229 Hidink je budaletina obicna,koji vuce Murinjove poteze izbaci Matica ubaci Oskara,sledeci napad Barkli otrese Fabregasa pretrci ceo teren sam gol. To ulazak Oscara nije prodrmao ekipu? Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247237 To ulazak Oscara nije prodrmao ekipu? Taj niskobudzentni brazislki skart B produkcije,treba sto pre da se otera iz Celzija. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247246 Taj niskobudzentni brazislki skart B produkcije,treba sto pre da se otera iz Celzija. AMEN! https://twitter.com/ChelseaFC/status/688417452959641600 Kada bi prethodnik ovako nešto priznao? Mourinho je Portugalac, a Hiddink Nizozemac. To puno govori.Ne može nikad Južnjak protiv Sjevernjaka u poštenju. Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247306 https://twitter.com/ChelseaFC/status/688417452959641600 Kada bi prethodnik ovako nešto priznao? Znao sam da ce neko ovo napisati posle izjave. :D Sta mi imamo od njegovog priznanja? Mislim verovatno bi i Mou priznao (teatralno), ili bi napravio drugu pricu. Ali koja je jebena razlika? Da li je pomogao klubu ovom izjavom? Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247312 Naravno da je ekipa proradila dolaskom Hiddinka, ne možemo ni tri boda kod kuće uzeti, napredak je očit. Sad kad odradimo fantastičan prijelazni rok kao na ljeto i kad Emenalo dovede Pata i Lovrena, nema nam kraja u Championshipu. PSG ćemo proći samo tako, a Kup samo što nismo dignuli. Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247314 Naravno da je ekipa proradila dolaskom Hiddinka, ne možemo ni tri boda kod kuće uzeti, napredak je očit. Sad kad odradimo fantastičan prijelazni rok kao na ljeto i kad Emenalo dovede Pata i Lovrena, nema nam kraja u Championshipu. PSG ćemo proći samo tako, a Kup samo što nismo dignuli. Sere mi se na ovakve ironicne postove. Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247316 Pa Hiddik i je donio napredak, kad smo pod mouom zadnji put u dvi utakmice zaredom zabili 3 gola? Kad se obrana uštima poćet ćemo pobjeđivat. Plus, treba te smanjit očekivanja, ne znam što ste vi očekivali ali stvari se ne mjenjaju tek tako pogotovo ne usred sezone, Hiddik je doveden jer da je predhodnik ostao mi bi ispali iz lige, sve više od toga je bonus, a oni koji su očekivali da ponovi 2009 žive u oblacima Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247324 Znao sam da ce neko ovo napisati posle izjave. :D Sta mi imamo od njegovog priznanja? Mislim verovatno bi i Mou priznao (teatralno), ili bi napravio drugu pricu. Ali koja je jebena razlika? Da li je pomogao klubu ovom izjavom? Nemamo pogoršan imidž. A time što je Mou optuživao sudije, tehnologiju,i što bi ovde izjavio da je sudija odradio "fantastičan posao" samo bi dodatno srozao ugled kluba i blamirao ga. Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247332 Nemamo pogoršan imidž. A time što je Mou optuživao sudije, tehnologiju,i što bi ovde izjavio da je sudija odradio "fantastičan posao" samo bi dodatno srozao ugled kluba i blamirao ga. Everton boss Roberto Martinez fumes after Chelsea grab late draw: 'I'm very angry... the level of the referee was diabolical' Prijavi
17. januar 2016.10 god. comment_247351 S Murinjom nismo imali igru - kantao nas je ko je stigao. S Hidinkom nemamo igru, ali bar ne gubimo utakmice. Dakle stvari su mnogo bolje nego ranije. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.