Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Guus Hiddink

Istaknuti odgovori

Care ozbiljan trener bi isterao fabregasa iz ekipe,Mikel nikada ne bi video terena..

Šta kažeš za Fabregasa?

• Odgovori 620
  • Pregledi 45,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Lik je INVALID,sporac obican ovo ne menja da igra za kurac.

RLC opet sedi na klupi uvodi mrtvog OSKARA koji je za kurac.

Ma ti ne kužiš nogomet, svakom tko se imalo kuži je jasno da mi bez fabregasa ne možemo niti imamo profil igrača koji ga može zamijeniti, jedini kreativac kojeg imamo, odigrao je super, par proigravanja na costu, gol, asist, ja zadovoljan

Ma ti ne kužiš nogomet, svakom tko se imalo kuži je jasno da mi bez fabregasa ne možemo niti imamo profil igrača koji ga može zamijeniti, jedini kreativac kojeg imamo, odigrao je super, par proigravanja na costu, gol, asist, ja zadovoljan

Decko nemoj da lupetas,kakav fabregas invalid rekrativac,RLC da igra umesto njega sa Maticem ili Ramiresom na sredini svezali bi 4-5 pobeda,pogledaj sta mu je Barkli uradio kod drugog gola razneo ga sprintom sa svoje polovine.

Decko nemoj da lupetas,kakav fabregas invalid rekrativac,RLC da igra umesto njega sa Maticem ili Ramiresom na sredini svezali bi 4-5 pobeda,pogledaj sta mu je Barkli uradio kod drugog gola razneo ga sprintom sa svoje polovine.

RLC isti profil igrača kao fabregas? ma dečko ne kužiš kažem ti, neću ti više ni pokušavat objasnit, skužio sam po par postova već o čemu se radi

RLC isti profil igrača kao fabregas? ma dečko ne kužiš kažem ti, neću ti više ni pokušavat objasnit, skužio sam po par postova već o čemu se radi

Kako nisi skužio da on ima nogomet u malom prstu. :)

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Jedino sto zamjeram Hidinku je to da utakmicu prati skoro od ulaza u tunel, pridji liniji nece te niko jebat.

Leptire gde sam ja naveo da je RLC isti profil igraca kao Fabregas,iz ovog pisanog postupak se nazire apsolutni idiot,koji pakuje coveku nesto sto nije ni izopstio iz svojih usta. Da ti olaksam ja Covek ti Idiot.

Neki igrači nemaju više šta raditi ni na klupi, najveća je nesreća što Hiddink to ne vidi :///

Mi smo danas mogli i morali pobjediti, a nismo. Znači dvije domaće utakmice smo zaredom odigrali: 2 BODA, umjesto 6 BODOVA.

Izgubljena četiri prepisujem nikom drugom do treneru.

Neki igrači nemaju više šta raditi ni na klupi, najveća je nesreća što Hiddink to ne vidi :///

Mi smo danas mogli i morali pobjediti, a nismo. Znači dvije domaće utakmice smo zaredom odigrali: 2 BODA, umjesto 6 BODOVA.

Izgubljena četiri prepisujem nikom drugom do treneru.

Covek forsira Mikela,najgoreg igraca u istoriji kluba,ubacuje Kera Lesija Oskara...RLC trune na klupi.

Taj niskobudzentni brazislki skart B produkcije,treba sto pre da se otera iz Celzija.

AMEN! 

https://twitter.com/ChelseaFC/status/688417452959641600

Kada bi prethodnik ovako nešto priznao?

Mourinho je Portugalac, a Hiddink Nizozemac. To puno govori.

Ne može nikad Južnjak protiv Sjevernjaka u poštenju.

https://twitter.com/ChelseaFC/status/688417452959641600

Kada bi prethodnik ovako nešto priznao?

Znao sam da ce neko ovo napisati posle izjave. :D

Sta mi imamo od njegovog priznanja? Mislim verovatno bi i Mou priznao (teatralno), ili bi napravio drugu pricu. Ali koja je jebena razlika? Da li je pomogao klubu ovom izjavom?

Naravno da je ekipa proradila dolaskom Hiddinka, ne možemo ni tri boda kod kuće uzeti, napredak je očit. Sad kad odradimo fantastičan prijelazni rok kao na ljeto i kad Emenalo dovede Pata i Lovrena, nema nam kraja u Championshipu. PSG ćemo proći samo tako, a Kup samo što nismo dignuli. 

Naravno da je ekipa proradila dolaskom Hiddinka, ne možemo ni tri boda kod kuće uzeti, napredak je očit. Sad kad odradimo fantastičan prijelazni rok kao na ljeto i kad Emenalo dovede Pata i Lovrena, nema nam kraja u Championshipu. PSG ćemo proći samo tako, a Kup samo što nismo dignuli. 

Sere mi se na ovakve ironicne postove. 

Pa Hiddik i je donio napredak, kad smo pod mouom zadnji put u dvi utakmice zaredom zabili 3 gola? Kad se obrana uštima poćet ćemo pobjeđivat.

Plus, treba te smanjit očekivanja, ne znam što ste vi očekivali ali stvari se ne mjenjaju tek tako pogotovo ne usred sezone, Hiddik je doveden jer da je predhodnik ostao mi bi ispali iz lige, sve više od toga je bonus, a oni koji su očekivali da ponovi 2009 žive u oblacima

Znao sam da ce neko ovo napisati posle izjave. :D

Sta mi imamo od njegovog priznanja? Mislim verovatno bi i Mou priznao (teatralno), ili bi napravio drugu pricu. Ali koja je jebena razlika? Da li je pomogao klubu ovom izjavom?

Nemamo pogoršan imidž. A time što je Mou optuživao sudije, tehnologiju,i što bi ovde izjavio da je sudija odradio "fantastičan posao" samo bi dodatno srozao ugled kluba i blamirao ga.

Nemamo pogoršan imidž. A time što je Mou optuživao sudije, tehnologiju,i što bi ovde izjavio da je sudija odradio "fantastičan posao" samo bi dodatno srozao ugled kluba i blamirao ga.

Everton boss Roberto Martinez fumes after Chelsea grab late draw: 'I'm very angry... the level of the referee was diabolical'
  •  

S Murinjom nismo imali igru - kantao nas je ko je stigao.

S Hidinkom nemamo igru, ali bar ne gubimo utakmice.

Dakle stvari su mnogo bolje nego ranije.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.