Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Guus Hiddink

Istaknuti odgovori

ovog čovjeka baš obožavam..kakva kraljina :hljeb:

malo je trenera ili igrača koje bih baš želio vidjeti u chelseaju, a guus svakako spada u to moje izabrano društvo :D

hiddink.JPG

• Odgovori 620
  • Pregledi 45,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Znate šta bi bilo zaista divno :)

Hiddink najvjerojatnije ide u trenersku mirovinu, jer mu ovog ljeta istječe ugovor s Anžijem, meni se čini. Zaista bi bilo divno da dođe u Chelsea na funckiju sportskog direktora (već se o tome pričalo ranijih godina). Zamislite on sportski direktor, a Mou trener - ma kud će bolje ljudi moji. Ali to su bajke zasada.

Ma niÅ¡ta od toga. Mou je sad Bog i batina u klubu, samo je Roman iznad jer je vlasnik, a onda Jose.   Sad sve Å¡to će se deÅ¡avati u vezi ekipe, Å¡to seniora Å¡to mlaÄ‘ih bit će pod palicom Moua. 

Guus je legenda (ne Chelsea-eva, već uopÅ¡teno) i drago mi je Å¡to je vodio klub jedan kratak period, ali mislim da neće se on baviti fudbalom viÅ¡e, ode čovjek uživat u ostatku života.  Ima se može se ;)

• 6 mjeseci kasnije...

Preuzeo Nizozemsku. Imat ćemo ga čast gledati na SP-u u Brazilu.

http://www.youtube.com/watch?v=KAQqixEw6BY

Samo sto Cae ne laže on trolla.

• 1 godina kasnije...
  • 5 mjeseci kasnije...

Hiddinku će biti težak posao kad dođe u klub. 2009. godine je preuzeo najjači Chelsea ikad, a sada preuzima klub u kojem je Willian glavni igrač. Dovoljno sam rekao.

Hiddinku će biti težak posao kad dođe u klub. 2009. godine je preuzeo najjači Chelsea ikad, a sada preuzima klub u kojem je Willian glavni igrač. Dovoljno sam rekao.

100% tacno, dobro ne bas da je Willian glavni igrac, ali shvatili smo poentu.

Ova ekipa Chelsea i tadasnja su razlika dvije svjetlosne godine. 

Kurac sine, ima Hazarda, ima Costu kojeg može dotjerat, ima Matića, ima RLC-a, nazad ima Babu, ima Azpija, ima Zoumu, ima Kurtu... Ima tu materijala za jednu fantastičnu ekipu, samo to Mourinho nije znao posložiti. On se jadan toliko zadao za defanzivu da više nismo ni znali igrat naprijed. Biće to sve dobro akobogda.

Kurac sine, ima Hazarda, ima Costu kojeg može dotjerat, ima Matića, ima RLC-a, nazad ima Babu, ima Azpija, ima Zoumu, ima Kurtu... Ima tu materijala za jednu fantastičnu ekipu, samo to Mourinho nije znao posložiti. On se jadan toliko zadao za defanzivu da više nismo ni znali igrat naprijed. Biće to sve dobro akobogda.

Cini ti se moj reLudine. Ima potencijala, ali trenutno je to jos dosta zelena ekipa.

Pogledaj malo roster trenutno najjacih ekipa u Evropi i usporedi.Koji bi to nas igrac mogao igrati u Bayernu, Barseloni, Realu, PSG-u?! 

Ja mislim samo Hazard da bi imao zagarantovano mjesto, mozda jos i Kurtonja. Ostali nema sanse. Njih jos par bi mogli biti na klupi, ostali ne bi ni tu imali mjesta.

Moj brat je navijac Bayerna, i upravo sa njim evo rapsravljam, ko im je trenutno povredjen odnosno ko bi im bio na klupi da nemaju povredjenih igraca uopste.To su Benatia,Martinez,Badstuber, Bernat, Vidal, Gece,Riberi i mozda cak i Robben. To su igraci koji bi kod nas trenutno igrali ne samo u prvoj postavi, vec i zapazenu ulogu. 

Tako smo i mi te 2009. imali veoma jaku ekipu na svim pozicijama.Imali smo ratnike na terenu, a ujedno i svaki od njih je bio vodja. Ako jedan zakaze, drugi povuce.Imali smo ne jednog lidera, vec njih vise.Vladalo je mdjusobno postovanje, zajednistvo, sve ono sto ovi igraci trenutno izmedju sebe nemaju. O tome se radi i zato mislim da ova ekipa nece nikad biti kao ta.Ko god bio trener.

http://www.socceroos.com.au/article/former-socceroos-boss-guus-hiddink-takes-charge-at-chelsea/gdv7fdnc1zl914fbckt91s58a

Australijska reprezentacija objavila da je Guus naš novi trener.

https://twitter.com/Socceroos/status/677644616531910656

Dobro došao! (?)

EDIT: Piše i na wikipediji. :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.