Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Guus Hiddink

Istaknuti odgovori

• Odgovori 620
  • Pregledi 45,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Sumnjam da može preko noći da izvuče Å¡ta, ali polako, samo želim promjenu pristupa, promjenu taktike i da probudi igrače a ne ratuje sa njima. Ono Å¡to se tražilo od Mourinha, a Å¡to nije želio da uradi. Sve će to biti ok. 

A jbt hajde da sada pričamo šta je imao 2009. godine a šta ima sada, ima to što ima i neka radi šta misli da je najbolje, ima ekipu koja je prošle sezone osvojila titulu, nije to neka škart ekipa, ima tu svega samo treba znati uklopiti.

Samo da se još obistini. Također, mnogo ga gotivim, onu polusezonu nikad zaboravit, kako smo samo moćno izgledali tada, nadam se da će nešto slično ponovit i sada, ako, naravno postane naš trener po drugi put.

Hiddink je naredio istragu oko situacije u klubu i na temelju toga će donesti odluku

Upravo čitam:

http://www.klix.ba/sport/nogomet/hiddink-stigao-u-london-zelim-saznati-zasto-je-chelsea-u-tako-teskoj-situaciji/151218110

HIDDINK ŽELI SAZNATI ZAŠTO JE CHELSEA U TAKO TEŠKOJ SITUACIJI PRIJE NEGO ODLUČI HOĆE LI POTPISATI UGOVOR

Guus Hiddink (69) je stigao u London gdje vodi pregovore s dužnosnicima kluba kojeg je vodio četiri mjeseca 2009. godine.

Hiddink je za holandski "De Telegraf" potvrdio da pregovara s Chelseajem napominjući kako prvo želi shvatiti zašto je klub u tako lošoj situaciji.

"Želim steći dobar uvid u situaciju u klubu prije donošenja odluke. Želim saznati što je moguće više informacija. Chelsea je u lošoj situaciji i postoje razlozi zašto je to tako", rekao je Hiddink.

Naglasio je da će uskoro odlučiti da li će preuzeti Chelsea.

"Hoću li otići na njihovu sljedeću utakmicu, sutra u 16 sati protiv Sunderlanda na Stamford Bridgeu, ovisi o tome kako će proći naš prvi razgovor. Nakon toga ću odlučiti ostajem li u Londonu", kazao je Hiddink.

Rukovodstvo Chelsea jučer je odlučilo smijeniti Josea Mourinha samo sedam mjeseci nakon što je osvojio svoj treći naslov šampiona Engleske sa klubom sa Stamford Bridgea. Chelsea je nakon 16 odigranih kola u Premier ligi na 16. mjestu udaljen svega jedan bod od zone ispadanja.

Prihvatiće on, jer ga ovaj posao može preporučiti nekom drugom na ljeto... A ako ne prihvat završio je s menadžerskim poslom, jer sa 69 godina i katastrofom koju je doživio u prethodnih par godina niko ga neće... A da hoće u penziju već bi to rekao.

U svakom slučaju, ako on odbija pokušat dovest Ćiru Blaževića :D

Prihvatiće on, jer ga ovaj posao može preporučiti nekom drugom na ljeto... A ako ne prihvat završio je s menadžerskim poslom, jer sa 69 godina i katastrofom koju je doživio u prethodnih par godina niko ga neće... A da hoće u penziju već bi to rekao.

U svakom slučaju, ako on odbija pokušat dovest Ćiru Blaževića :D

Tako je. Nije Ciro dzaba reko: "Sine moj, da je taj Mourinho krenuo iz Travnika ne bi stigao dalje od Turbeta."

Postavio sam i anketu pa odgovorite molim vas.

Samo ako ne možete glasovati idite na "Izbriši glas", pa onda to odradite.

I da, sretno Guuse Hiddinče.

Pogledajte ove slike. A i kad vidim ove igrače uz njega srce zaigra (pa čak i Mikela)

0525D103000005DC-3365718-Guus_Hiddink_ce

chelsea-guus-hiddink_3389430.jpg?2015121

Cae, ja se ne sjecam da sam glasao, i ne vjerujem da ima samo jedan glas i to moj

Pa samo idi na "Izbriši glas" i dat će ti mogućnost da glasuješ. Tako sam i ja. Ovo u slučaju da nemaš mogućnost da to obaviš.

I btw u anekti nisam namjerno spomenuo FA kup, jer je zaista u ovoj cjelokupnoj situaciji nevažan. Osvojili ga ili ne fućka mi se. Samo je važno da se nekako dokopamo TOP4 i bilo bi lijepo da prođemo PSG.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.