18. decembar 2015.10 god. comment_244303 Jedini pouzdan medij s ovih prostora koji to treba objaviti je sportsport.ba, pa ćemo vidjeti. Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244324 Sumnjam da može preko noći da izvuÄe Å¡ta, ali polako, samo želim promjenu pristupa, promjenu taktike i da probudi igraÄe a ne ratuje sa njima. Ono Å¡to se tražilo od Mourinha, a Å¡to nije želio da uradi. Sve će to biti ok. Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244329 https://twitter.com/televoetbal/status/677805896454569984 Navodno je ovo Gus na putu za London. Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244348 A jbt hajde da sada priÄamo Å¡ta je imao 2009. godine a Å¡ta ima sada, ima to Å¡to ima i neka radi Å¡ta misli da je najbolje, ima ekipu koja je proÅ¡le sezone osvojila titulu, nije to neka Å¡kart ekipa, ima tu svega samo treba znati uklopiti. Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244357 Ocekujem od Gusa da izmeni sistem stil igre,nadam se da ce sad Azar i Pedro biti klasicna krila. Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244361 Koliko ja volim ovog Äovjeka. Poslije Mourinha mi je naÅ¡ najdraži trener! Ne oÄekujem od njega Äudesa, samo da ekipu vrati na pravi kolosijek. Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244368 Samo da se joÅ¡ obistini. TakoÄ‘er, mnogo ga gotivim, onu polusezonu nikad zaboravit, kako smo samo moćno izgledali tada, nadam se da će neÅ¡to sliÄno ponovit i sada, ako, naravno postane naÅ¡ trener po drugi put. Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244370 Hiddink je naredio istragu oko situacije u klubu i na temelju toga će donesti odluku Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244373 Hiddink je naredio istragu oko situacije u klubu i na temelju toga će donesti odluku Upravo Äitam: http://www.klix.ba/sport/nogomet/hiddink-stigao-u-london-zelim-saznati-zasto-je-chelsea-u-tako-teskoj-situaciji/151218110HIDDINK ŽELI SAZNATI ZAÅ TO JE CHELSEA U TAKO TEÅ KOJ SITUACIJI PRIJE NEGO ODLUÄŒI HOĆE LI POTPISATI UGOVOR Guus Hiddink (69) je stigao u London gdje vodi pregovore s dužnosnicima kluba kojeg je vodio Äetiri mjeseca 2009. godine. Hiddink je za holandski "De Telegraf" potvrdio da pregovara s Chelseajem napominjući kako prvo želi shvatiti zaÅ¡to je klub u tako loÅ¡oj situaciji. "Želim steći dobar uvid u situaciju u klubu prije donoÅ¡enja odluke. Želim saznati Å¡to je moguće viÅ¡e informacija. Chelsea je u loÅ¡oj situaciji i postoje razlozi zaÅ¡to je to tako", rekao je Hiddink. Naglasio je da će uskoro odluÄiti da li će preuzeti Chelsea. "Hoću li otići na njihovu sljedeću utakmicu, sutra u 16 sati protiv Sunderlanda na Stamford Bridgeu, ovisi o tome kako će proći naÅ¡ prvi razgovor. Nakon toga ću odluÄiti ostajem li u Londonu", kazao je Hiddink. Rukovodstvo Chelsea juÄer je odluÄilo smijeniti Josea Mourinha samo sedam mjeseci nakon Å¡to je osvojio svoj treći naslov Å¡ampiona Engleske sa klubom sa Stamford Bridgea. Chelsea je nakon 16 odigranih kola u Premier ligi na 16. mjestu udaljen svega jedan bod od zone ispadanja. Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244374 Prihvatiće on, jer ga ovaj posao može preporuÄiti nekom drugom na ljeto... A ako ne prihvat zavrÅ¡io je s menadžerskim poslom, jer sa 69 godina i katastrofom koju je doživio u prethodnih par godina niko ga neće... A da hoće u penziju već bi to rekao. U svakom sluÄaju, ako on odbija pokuÅ¡at dovest Ćiru Blaževića :D Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244378 Prihvatiće on, jer ga ovaj posao može preporuÄiti nekom drugom na ljeto... A ako ne prihvat zavrÅ¡io je s menadžerskim poslom, jer sa 69 godina i katastrofom koju je doživio u prethodnih par godina niko ga neće... A da hoće u penziju već bi to rekao. U svakom sluÄaju, ako on odbija pokuÅ¡at dovest Ćiru Blaževića :D Tako je. Nije Ciro dzaba reko: "Sine moj, da je taj Mourinho krenuo iz Travnika ne bi stigao dalje od Turbeta." Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244464 https://twitter.com/ChelseaFC/status/678205896971915265 ZvaniÄno! Prebacite ga gde mu je mesto. Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244478 Nenormalno mi je drago da je Guus opet tu, dobrodošao i sretno majstore. Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244486 Sretno mu, vjerujem da će podignit ekipu i koliko toliko spasit sezonu Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244528 Postavio sam i anketu pa odgovorite molim vas. Samo ako ne možete glasovati idite na "IzbriÅ¡i glas", pa onda to odradite. I da, sretno Guuse HiddinÄe.Pogledajte ove slike. A i kad vidim ove igraÄe uz njega srce zaigra (pa Äak i Mikela) Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244535 Cae, ja se ne sjecam da sam glasao, i ne vjerujem da ima samo jedan glas i to moj Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244536 Cae, ja se ne sjecam da sam glasao, i ne vjerujem da ima samo jedan glas i to moj Pa samo idi na "IzbriÅ¡i glas" i dat će ti mogućnost da glasujeÅ¡. Tako sam i ja. Ovo u sluÄaju da nemaÅ¡ mogućnost da to obaviÅ¡.I btw u anekti nisam namjerno spomenuo FA kup, jer je zaista u ovoj cjelokupnoj situaciji nevažan. Osvojili ga ili ne fućka mi se. Samo je važno da se nekako dokopamo TOP4 i bilo bi lijepo da proÄ‘emo PSG. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.