Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

U aprilu se igra valjda i cetvrfinale i polufinale.

Čak se i prvenstvo igra. Dobro da nisi napisao da u 2014 godini se igra i četvrtfinale i polufinale i finale.

Datum mene zanima.

Čak se i prvenstvo igra. Dobro da nisi napisao da u 2014 godini se igra i četvrtfinale i polufinale i finale.

Datum mene zanima.

Mislim da je receno 2.04 su prve utakmice,a za 2 nedelje druge,ali nemoj me drzati za rec.

BjP1iq_IUAA7Ab5.jpg

Mislim da Dortmund i United (pogotovo United) nemaju sanse. Kad vidim Grosskreutza junca, zao mi Kloppa. United bi mogao katastrofu dozivjeti.

Jebiga, nismo izvukli United ali mislim da mozemo s PSG-om. Bice interesantno gledati ih protiv dobro organizovane ekipe. Bice jebeno zadrzati njihov napad ali ddlicno je sto prvu igramo u gostima.

Mislim da rekose da se prvi mecevi igraju 1. i 2. aprila a revansi 8. i 9.

Mou nikad nije ispao u 1/4 finalu.

Da, prvi mečevi su 1. i 2. aprila, revanš 8 i 9

Ja mislim da će Cahill i Terry znati sa Ibrahimovićem, PSG nije odigro 3 jake utakmice ove sezone, ne znam.. Mislim da Chelsea prolazi, treba vjerovati Mourinhu, odbrani i Hazardu.

Bayern M - Man Utd, Bayern prolazi, neće United ništa tu moći, kod kuće će primiti 2 gola sigurno, u gostima nemaju šta tražiti, još Mata ne može igrati.. Njima je najbolje da čekaju sledeću sezonu

Real - Borussia, Real je ove godine najjača ekipa, prolazi ovde, možda neki X izvuče Borussia kući, ali sigurno će primiti gol, tako da nemaju oni šta tražiti + Lewandowski ne igra prvi meč

Barca - Atl M, nije ni Atl toliko slab, ali u dvomeču sa Barsom mislim da ispada

Dobiješ admina ako se to desi.

Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk

Hahaha. Netrebaš mi dat admina, nit me to interesira.

Ali evo ovako na riječ dao bi se kladit. Kolko je uopce koeficijent na United? :D

Ovog Reala mora neko našamarati u polufinalu.

definitivno uvik kad seru puno nastradaju...

Sent from my iPhone using Tapatalk

BjQMuMqIIAI8vc1.jpg

Ovo je od proslog susreta sa Realom. Sada ce protiv Reala igrati rezervni tim sa Schieberom u vrhu navale.

Dobiješ admina ako se to desi.

Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk

daj meni admina ako dobije Junajted :)

Hahaha. Netrebaš mi dat admina, nit me to interesira.

Ali evo ovako na riječ dao bi se kladit. Kolko je uopce koeficijent na United? :D

http://www.betexplorer.com/soccer/europe/champions-league/

Bookmakeri su već postavili kvote za prve utakmice.

BjQMuMqIIAI8vc1.jpg

Ovo je od proslog susreta sa Realom. Sada ce protiv Reala igrati rezervni tim sa Schieberom u vrhu navale.

Dortmund po meni igra odlično ove sezone s obzirom na broj izostanaka - cijelu sezonu imaju problema sa povredama (3-6 prvotimaca je stalno out). Dortmund nema baš tako dobru klupu koja može kompenzirati ovako velik broj izostanaka. Schmelzer, Subotić, Gundogan, Bender, Kuba i Lewa - sve su to jako bitni igrači za igru Dortmunda. Najveći hendikep je povreda Gundogana. Od svih navedenih igrača jedino se Subotić može kvalitetno zamijeniti - Sokratis je dobar ove sezone. Real će biti nabrijan u ovom dvomeču i sigurno će tražiti osvetu za prošlogodišnji poraz u polufinalu. Real igra bolje nego prošle sezone + u formi su i mislim da u ovim okolnostima prolaze. Volio bi da je Dortmund kompletan jer sam siguran da bi tada imali dobre šanse da izbace Real.

Solidno za nas.Moglo je gore ali mogli smo i United dobiti :P .

PSG je veoma prolazna ekipa.Imaju jako kvalitetne igrače,prije svega Ibra i Silva ali vjerujem u naše momke i nadam se prolazu dalje.
Zna li se dalje polufinala ili će biti ponovo izvlačenje

13306933385_cec4f0b96e_o.jpg

BjQMuMqIIAI8vc1.jpg

Nije vazno, tu ce brat Milos Jojic da uzme stvari u svoje ruke :)

Real je veliki favorit, tesko je tu ocekivati neko iznenadjenje.

Mislim da Barselona i Real idu u 1/2 finale. Ova druga dva duela su otvorena, po meni.

Nije vazno, tu ce brat Milos Jojic da uzme stvari u svoje ruke :)

Real je veliki favorit, tesko je tu ocekivati neko iznenadjenje.

Mislim da Barselona i Real idu u 1/2 finale. Ova druga dva duela su otvorena, po meni.

Prije će biti da su Real i Bayern sigurni u 1/2 finale. Po meni Barca - Atletico i mi protiv PSG-a su utakmice sa podjednakim šansama.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.