Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Steta za Olimpijakos ,dobro su i ovaj mec odigrali nisu zasluzili ovakav poraz .Glup penal sviran za Junajted ,losa reakcija odbrane kod drugog i treceg gola ,dvije sjajne prilike propustene.

Ne volim Scum, blago receno, nesto mi ni njihov trener nije simpatican, ali ono, ne mogu da kazem da mi nije drago zbog Moj(e)sa sto su prosli dalje, iskljucivo zbog njega. Najvise zbog engleske novinarske bagre, najgore na svetu i zbog svih imbecila na internetu koji su mu se na patku nakacali prozivanjem od starta sezone. Kad je neko u blatu, ma daj, nagazi ga jos, tako je to medju sljamom.  Nije da se nesto oprao veceras, daleko od toga, ali posto su se spremali da ga opet napljuju , e pa nega mu se private sad.

Inace, voleo bih njih u 1/4 finalu. Mislim da bi to Mou resio kako treba.

Bice pakleno u narednoj rundi. Ko prezici - pricace.

Srecno nam bilo na zrebu, ako nam uopste i treba kad su svi protivnici super jaki. Ali ajde, da ne budu bas Real, Barselona i Bajern. Samo toliko :)

Fenomenalno je i dalje kako je Chelsea sinonim za najveći uspjeh ekipe iz ponora do vrha. Unitedovci se nadaju tome, spominju naša herojstva iz 2012.-e, ali mislim da im previše nedostaje za tako nešto. 

Fenomenalno je i dalje kako je Chelsea sinonim za najveći uspjeh ekipe iz ponora do vrha. Unitedovci se nadaju tome, spominju naša herojstva iz 2012.-e, ali mislim da im previše nedostaje za tako nešto. 

Dobro je za nas sto su prosli dalje. Prvi razlog je sto su sada nakon ovog preokreta u tripu da mogu otici do kraja i imamo sansu da ih izvucemo. Drugi razlog je sto bi ih ova pobjeda trebala drzati taman do derbija sa Cityjem (a to je utorak) kada bi slijepci mogli nesto uraditi. Red bi bio mater im.

P.S. Ako sam dobro upratio, Lewa ne igra prvi mec naredne runde zbog kartona.

Zamislite useravanja u fudbal ako ova sklopocija od trenera ne daj Boze uzme LS :D

Uopće nije seljačina, momak je jak ko beton, igra slično Banetu na beku - znači sila, jak na nogama, ne može ga niko odnijeti u duelu, dosta dobro barata loptom za svoju konstituciju, ima i brzinu.. Odličan igrač.

Kažem opet, u zadnjem trenutku se vidjelo da ne može do lopte, a ovaj mali Jese je imao niže težište i nedovoljno snage da se održi na nogama. Da je recimo obrnuto bilo, tj. da je Jese odgurnuo Sea, smijem pare staviti da mu ne bi ništa bilo.

Meni nije jasno kako ti možeš pravdat onakav start? Jesi ti slijep kod zdravih očiju ili šta? Pretjeran start definitivno, i to u utakmici koja ništa ne odlučuje. 
I njega bi htio kod nas na lijevog beka? Pa u prvoj utakmici je bio propusan ko cijedilo, neka hvala. ;) 

Totalno mi je svejedno koga cemo dobiti. Mou bi imao strasan motiv protiv Reala,Bayerna i Barselone da ih unisti :D neka ide od nazad,Barsa,pa polufinale Bayern i Real :P 

Barcelona- Atletico Madrid

Real Madrid- Borussia Dortmund

PSG- CHELSEA (uzvrat kući) 

Bayern- United 

Ajmooooooo! Može se ovo. :D 

Real svake god sa borussiom lagano dobija, a Barsa - Atletiko smo mogli gledati u Primeri sranje brt. Bayern razbija UTD jedino nase neizvesno

Ma vraga je samo nase neizvjesno. Bit će ovdje iznenađenja. Nebi me uopce cudilo da Atletico izbaci Barcelonu, a i u tekmi Bayern-Man Utd. ce se nešto i vragove pitat.

Jedino izvjesno i sigurno je Real-Borussia.

Kad uopce počinje sljedeća faza LP?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.