Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Kakva golčina Huntelaara. :o

hunter.gif

mendieta-goal-o.gif

Identičan je zabio Mendieta protiv Barcelone kad sam bio mali :D. Mislim da mu je Adrian Ilie iz kornera ubacio na desnicu

Sad gledam, PL je prva liga po europskom koeficijentu, ali jedva, za vratom puše Primera, a sad će po svemu sudeći ispast 3 od 4 engleske ekipe, a 3 kluba iz Primere će proći dalje, vrlo vjerojatno će 2 biti u polufinalu, 1 u finalu, a možda i prvak

Koje ti koeficijente gledas? :D

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/crank2014.html

Primera je vec par godina prva. Razlika izmedju Primere i Premiershipa je 7,250 bodova - to je velika bodovna prednost i Englezi nemaju sanse da ih stignu. I u ovoj sezoni Primera dominira. Osvojili su 15,142 bodova - Englezi imaju 14,642. Ova bodovna razlika bi se do kraja sezone trebala povecati s obzirom da su velike sanse da Englezi ostanu na samo jednom predstavniku u 1/4 finala LP + engleski predstavnici u EL bi vcrs vrlo lako mogli ispasti. Englezi bi se vise trebali brinuti za Njemce jer prema trenutnoj bodovnoj situaciji Primiership za 2 sezone gubi 2.mjesto - trenutno razlika iznosi oko 2 boda. Englezi vec par godina igraju jako slabo u Evropi kada se sve sabere i oduzme. Chelsea im je jedina svijetla tacka u tom periodu - da nisu osvojili LP i EL mozda bi vec izgubili 2.mjesto kada su u pitanju koeficijenti.

Ne znam kakvi su to koeficijenti. Prvi put ih vidim. Ovaj gore link sto sam postavio je dobar, a ima jos jedan: http://www.5-jahres-wertung.de/APD/Online/5JW.php

Ovdje je preglednije - vidi se trenutno stanje i stanje za par godina prema trenutnom broju bodova. Ovi bodovi i koeficijenti su 100% tacni - njih UEFA uzima kao mjerilo i prema njima se odredjuje koliko ce koja drzava imati predstavnika u Evropi.

Prvo, drugo ili trece mjesto je manje-vise isto. Primera, Premiership i Bundesliga ce jos dugo biti u TOP3. Ostali nemaju sanse da ih stignu. Previse su daleko. Talijani zaostaju skoro 20 bodova, a to se ne moze stici preko noci.

Da budem iskren, mislim da ne postoji osoba koja više od mene mrzi ''državni'' klub Halu. Ali Hala kakva god da je demonstrirala je moć nad Schalkeom. Jeli to do njemačke lige koja je nekonkurentna u Europi uz izuzetak Bayerna i onog one-hit-wondera Borussije ili je to do jačine Primera klubova.

Barcelona pobjedila Arsenala 2 - 0.

Atletico pobjedio Milana 1 - 0.

Hala pobjedila Schalkea 6 - 1.

Sve veliki klubovi u svojim državama, a napravila se gol razlika 9 - 1. Strahovit nastup Primeraša u Champions League.

Kralju :hljeb:  Ne zna ni sa kim su igrali =))

Hehe, desi se i meni. Preračunao sam se. Ma meni je uvijek Arsenal u glavi. Topnici i Bavarci su mi poslije Katalonaca najveća ljubav.

Hehe, desi se i meni. Preračunao sam se. Ma meni je uvijek Arsenal u glavi. Topnici i Bavarci su mi poslije Katalonaca najveća ljubav.

Tebi je samo Arsenal i apsolutno ništa više u glavi!

Eurosport

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Ma dobio sam na fonu obaveštenje od Eurosporta. Nešto rekao posle utakmice za sudije i da ce sledeći put biti strože kazna Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Neka mi netko samo objasni taj sistem bodovanja najboljih liga ako zna, bio bi jako zahvalan...

Sve se bojim da je velika glupost kao i za bodovanje reprezentacija.

• 2 sedmice kasnije...

Koliko se ovaj Bayern raspadne kada primi gol protiv ozbiljne ekipe. Sinoc im je trebalo skoro pola sata da se povezu. Na kraju se moze reci da je Ozil najveci krivac za ispadanje Arsenala. Nimalo me Bayern nije impresionirao. Svi su najavljivali neko gazenje, a u dvomecu je Bayern bio malo bolji najvise zbog cinjenice da im se u Londonu sve otvorilo sa onim crvenim.

“We’ll be like Barcelona. No one wants to see that,” Beckenbauer said.

http://www.football-espana.net/40469/%E2%80%98no-one-wants-bayern-barca%E2%80%99

Znači Bayern ima ozbiljnu slabost u igri, a takve ekipe u pravilu ne osvajaju. Kad izgube loptu, lako im je kontru složiti, to bi odlično leglo nama, PSGu, Realu i Dortmundu, pa čak i Atleticu. Primijetio sam i da se brane da neku zonu igraju i zgusnu se na 20 metara i uopće ne pritišću igrače, sreća da je Arsenal imao onako slab roster jučer, rasuli bi ih.

Danas City u najjačem sastavu igra, očekujem pobjedu njihovu, mislim da je prošla utakmica bila loš dan.

Ja sam gledao Bayern vs Arsenal do neke 60. minute i Arsenala doslovno nije bilo na terenu, jedva su 2 dodavanja uspijevali spojiti. Ne znam sta se poslije toga dogodilo da se ovako pise.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Nece imati Dantea u prvoj tekmi 1/4 finala. Ja bih rado Bayerna al skontam i mi smo bez Nemanje plus nam treba Willain od sljedece sezone jer ce tad biti 3x bolji sto smo zakljucili.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.