9. april 2014.12 god. comment_170965 Kakvi su debili ovi iz Junajteda ,dadose gol i ni dva minuta ne uspjese da zadrze prednost . Prijavi
9. april 2014.12 god. comment_170966 Steta ja se bas obradovao Unitedu. Voleo bih Real a da Atletiko nauci fudbal Bayern ПоÑлато Ñа C2105 уз помоћ Тапатока Prijavi
9. april 2014.12 god. comment_170968 Nadam se Bayernu u polufinalu. Barcu bih najprije al izgleda da ispadaju, dijeli ih jos par minuta od toga. Prijavi
9. april 2014.12 god. comment_170970 Velika pobjeda nogometa večeras u Madridu. Kakva ekipa je ovaj Atletico... Prijavi
9. april 2014.12 god. comment_170972 Beyern je presmesan naspram one masine od prosle godine. Manchesteru falilo koncentracije da ih izbaci na 1:0,ne znaju da se brane svih 90 min,evro gol Evre,svaka mu cast. Sto se tice druge utakmice,Atm kako citam zasluzeno se popisao po Barseloni :D kako mi je drago,nema omrazenijeg kluba od Barselone,a sada SES u polufinalu,sve zeznuti protivnici :D Prijavi
9. april 2014.12 god. comment_170979 Samo je Mourinho seljak i drzak. A Dortmund je ispricana prica. VIdis na igracima da su se zasitili svega. Nema vise iskre u njihovoj igri. Gotov ciklus. Treba dovesti novu generaciju igraca, nova energija. Ono razbijanje sinoc je bio jos jedan razlog da se Klopp na kraju sezone pokupi i ode. Ta ispricana prica umalo da (opet) izbaci jedan Real iz Madrida ;) Prijavi
9. april 2014.12 god. comment_170992 Ajmo malo zanimljivosti povodom LS. Zadnjih nekoliko godina uvek je osvajao LS tim iz grada u kojem se prethodno finale igralo (London-mi :D ). ................................... uvek je osvajao klub koji je izbacio Barselonu (Atm ove godine) Ako sam naleteo na dobar podatak,2012 godine kada smo osvojili LS,izmedju polufinalnih duela smo igrali sa Liverpulom,tada smo od njega izgubili i sada opet nam dolazi utakmica sa Liverpulom izmedju polufinala. Prijavi
9. april 2014.12 god. comment_171005 Ako sam naleteo na dobar podatak,2012 godine kada smo osvojili LS,izmedju polufinalnih duela smo igrali sa Liverpulom,tada smo od njega izgubili i sada opet nam dolazi utakmica sa Liverpulom izmedju polufinala. koliko se ja sican toe bila nadoknadivana utakmica usrid tjedna koju smo izgubili 4-1 tako da nie bila izmedu polufinala igrali smo s arsenalom Prijavi
9. april 2014.12 god. comment_171018 Žao mi je Uniteda. U Engleskoj možemo biti rivali, ali u Europi bratstvo zvano Premiership mora funkcionirati. Ne želim da se naslađuju Kobasičari smješni misleći da im je kurčevita liga jaka. Golčina Evre. Jeste šupčina i govno od čovjeka, ali sam ovaj zgoditak gromoglasno proslavio sa starim koji navija za ManU inače. Prijavi
9. april 2014.12 god. comment_171023 Admin ove grupe neka se upuca u nogu,pa neka izvrsi samoubistvo. Prijavi
10. april 2014.12 god. comment_171048 Šta reći? Cigani iz Barcelone se tuže kako im je travnjak bio previše suh, i da je trava bila previsoka (valjda ih škakljala po jajima šta ti ja znam, hobiti ciganski). Pičke ciganske... Prijavi
10. april 2014.12 god. comment_171054 Mogu samo da zahvale Bogu što nisu poniženi jer je nestvarno koliko ih sreća miluje. Dokad jebote? Na koju foru su zaslužili sreću? Ma uriniraj po fegetima El Cholo, šupičkumaterinu! Prijavi
10. april 2014.12 god. comment_171057 Admin ove grupe neka se upuca u nogu,pa neka izvrsi samoubistvo. Gledaj tu lepotu od poseda lopte i broj dodavanja. <3 Ono što čini fudbal. Prijavi
10. april 2014.12 god. comment_171063 Tika taka najljepši fudbal ikada, da da da ali u kurcu ljudi su ih ubili sa 190 dodavanja i 36% posjeda lopte, pobjedili su ih, pogodili 3 puta okvir gola i još nekoliko puta imali dobru šansu 1 na 1 sa golmanom, šta je uefa imala kuracc... Ne znam da li je iko gledao utakmicu, ja jesam i zadnjih 5 minuta kada su goblini morali brzo da krenu naprijed bez svojih kurčevih kratkih dodavanja pogubili su se samo su nabijali loptu na stranu Atletica tačnost pasova 0%... Hvala doviđenja uefalona... Prijavi
10. april 2014.12 god. comment_171077 Za 93 minuta igre Mesi je pretrčao samo 6,8 kilometara, a recimo golman Barse Pinto je trčkaranjem oko svog gola ostvario 5,3 kilometra! Prijavi
10. april 2014.12 god. comment_171089 Evo jedan dobar clanak za one koji vole takticke analize: http://www.tportal.hr/sport/326379/Je-li-Pep-vratio-nogometnu-taktiku-na-pocetak.html Moram priznati da nas je United dobro namucio u ove dvije utakmice iako mozda ukupan rezultat na kraju govori drugacije. Ko zna sta bi bilo da Mandzukic nije brzo postigao gol nakon vodstva Uniteda. To je po meni bio kljucni trenutak ovog dvomeca. Bayernova igra do Mandzinog gola i nije bila bas najbolja. U napadu smo bili jalovi - za to je najvise zasluzan United koji se dobro branio sa 9-10 igraca. Kontrolisali smo utakmicu kao i na Old Traffordu, ali se osjetila doza nervoze. Pritisak je bio ogroman jer su svi ocekivali razbijanje Uniteda u ovom dvomecu - ja sam ocekivao nesto laksi prolaz, ali nisam jedan od onih koji je najavljivao petarde jer znam da je uvijek tesko igrati protiv engleskih klubova u Ligi prvaka. Nakon gola Mandzukica Pep je napravio odlican potez - iz igre je izvukao Götzea koji je bio jedan od najslabijih Bayernovih igraca i ubacio Rafinhu. Lahm je otisao na poziciju zadnjeg veznog. Nakon ove izmjene i rotacije igra je bila mnogo bolja. Na kraju je Bayern zasluzeno prosao dalje. Sto se tice polufinala - svejedno mi je ko ce biti sljedeci protivnik Bayerna, ali da mogu birati izabrao bi Atletico ili Real. Misljenja sam da Chelsea najmanje lezi Bayernu od ova 3 kluba jer su tvrda ekipa koja se zna dobro braniti. Jos jedan razlog zbog cega bi izabrao Atletico ili Real prije Chelseaja je taj sto smo ove sezone igrali protiv 3 engleske ekipe - sto je previse previse je :D Volio bi vidjeti ove parove: Bayern - Atletico i Chelsea - Real. Prijavi
10. april 2014.12 god. comment_171091 Mislim da ce ovaj put Real zauzeti Barcelonino mesto, te da ce se gurati maximalno. Shodno tome, nama ce ostati treci duel s Bavarcima u 2 godine. Prijavi
10. april 2014.12 god. comment_171095 Hemigvej uz duzno postovanje prema tebi i prema Bayernu,ovaj Bayern je go k**** naspram onog od pre godinu dana. Pep je unistio igru,unistio masineriju i napravio dosadnu Barselona kopiju. Samaranje lopte dok ti se ne smuci zivot i dok ne odlucis da prebacis kanal i da gledas "Silu". Nemacka liga je presmesna za Bayern trenutno,ali cim se dobije malo ozbiljnija ekipa,vec su tu poteskoce. Bayern od prethodne godine bi pregazio ovaj United kao olitak potok,ne bi se mucio sa njima,ni Arsenal nije nista posebno ove godine,prosli ste ih i sada idu pravi protivnici gde ce se videti gde je Bayern i koliko je veliki i jak. Mozda bi Bayernu najvise odgovarao Real zato sto oni igraju otvoreno i moze se igrati,ali ne verujem da nemcima odgovaraju ni Chelsea (sto si i napisao) ni Atletiko,zato sto igraju i jedni i drugi sa srcem i ginu za svoj dres,sto jest,jest. Voleo bi da vidim ATM-Bayern jedno polufinale,sto da ne,ta utakmice bi me bas zanimala,a i voleo bi da vidim kako mi mozemo sa Realom da odigramo. Sve u svemu,sada su svi jaki i nema lakog protivnika. Prijavi
10. april 2014.12 god. comment_171098 Moram priznati da nas je United dobro namucio u ove dvije utakmice... Pa niste baš ni Arsenal pregazili... Ja bih isto volio Atletico, a da drugi par bude Real - Bayern... ;) Prijavi
10. april 2014.12 god. comment_171111 Ja sam rekao poslije poraza u Superkupu, da ako budemo igrali protiv Bayerna na dvije utakmice ove sezone, da ih prolazimo. Ostajem pri tome. Al hajde prvo da vidimo koga će kuglice spojiti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.