Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

Englezi dozivjeli potom, prvenstveno Chelsea, Newcastle i Tott. Medjutim, ono sto me stvarno nervira je sto se konstantno uglavnom samo Chelsea kritikuje pa tu i tamo Tottenhem ponekad, dok je Newcastle postedjen maksimalno. Na sve to se Howe stalno etiketira kao top WC trener. Niko nista da napise o rekordnom porazu sinoc od 7-2, hej primiti 7 golova na jednoj utakmici.. pa zamislite kakvi bi bili naslovi za Chelsea.

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Pa jedno je Chelsea, a drugo su Tottenham i Newcastle, realno. Mi izazivamo puno više pažnje u medijima i veçi broj ljudi interesuje šta smo mi uradili.

I Chelsea i Newcastle su bili bolji od svojih protivnika, mi izgubismo zbog grešaka odbrane, oni zbog promašaja. I kad protiv tako jakih ekipa nisi skoncentrisan, onda broj primljenih golova rapidno raste.

• 3 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Vec uveliko se prica o sudiji za finale PSG-Arsenal.

Finale ce suditi Zibert iz Njemacke, ali zanimljivo da je sudio Arsenalu u četvrtfinalu protiv Sportinga, u polufinalu protiv Atletica gdje Atleticu nije sviro cist penal i sad finalnu utakmicu protiv PSG.

Nikad ni jedan sudija nije sudio 3 utakmice za redom pogotovo sto ima jako puno kvalitetnih sudaca u europi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.