19. mart19. mar comment_371766 Englezi dozivjeli potom, prvenstveno Chelsea, Newcastle i Tott. Medjutim, ono sto me stvarno nervira je sto se konstantno uglavnom samo Chelsea kritikuje pa tu i tamo Tottenhem ponekad, dok je Newcastle postedjen maksimalno. Na sve to se Howe stalno etiketira kao top WC trener. Niko nista da napise o rekordnom porazu sinoc od 7-2, hej primiti 7 golova na jednoj utakmici.. pa zamislite kakvi bi bili naslovi za Chelsea. Prijavi
19. mart19. mar comment_371770 Pa jedno je Chelsea, a drugo su Tottenham i Newcastle, realno. Mi izazivamo puno više pažnje u medijima i veçi broj ljudi interesuje šta smo mi uradili. I Chelsea i Newcastle su bili bolji od svojih protivnika, mi izgubismo zbog grešaka odbrane, oni zbog promašaja. I kad protiv tako jakih ekipa nisi skoncentrisan, onda broj primljenih golova rapidno raste. Prijavi
7. april7. apr comment_372024 Bayern - Real PSG - Liverpool Barca - Atletico Arsenal - Sporting Želje: Bayern, Liverpool, Atletico, Sporting Realnost: Bayern, PSG, Barca, Arsenal Prijavi
11. maj11. maj comment_372490 Vec uveliko se prica o sudiji za finale PSG-Arsenal. Finale ce suditi Zibert iz Njemacke, ali zanimljivo da je sudio Arsenalu u četvrtfinalu protiv Sportinga, u polufinalu protiv Atletica gdje Atleticu nije sviro cist penal i sad finalnu utakmicu protiv PSG. Nikad ni jedan sudija nije sudio 3 utakmice za redom pogotovo sto ima jako puno kvalitetnih sudaca u europi. Prijavi
11. maj11. maj comment_372491 Može suditi i Vico Zeljkovic licno, ne vidim kako tu Arsenal može do pobjede. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.