19. februar 2014.12 god. comment_164432 Pošto znam da si bio sudac i pošto si opširno objasnio sve dvojbene situacije povlačim ono što sam rekao. Ali u jednom se možemo složit. Suđenje je bilo očajno, ali gle čuda kad treba gurat te Španjolske klubove uvijek je to tako, pogotovo kad je Barca u pitanju. Veceras očekujem dobru tekmu Arsenal-Bayern i nadam se Manđi u prvih 11 i da pokaže sve svoje kvalitete, pa da djelomično ušutka kritičare s ovog foruma ;) Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164450 Ajmo Arsenal ПоÑлато Ñа C2105 уз помоћ Тапатока Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164451 Arsenal prvih 15 minuta odigrao sjajno , steta sto je Ozil sutao penal.Trebao je to prepustiti nekom drugom.Kasnije Bayern preuzeo kontrolu i Alaba fula penal.Po meni ono nije bio crveni za golmana Arsenala. Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164455 Kako sam se nasekirao. Blatteru, Platiniju, FIFA i UEFA sucima sve po spisku da spomenem i spomenutim krovnim organizacijama nogometa u svijetu i Europi. Uvijek se radi na štetu engleskih klubova, reprezentacije i Engleske kao nogometne nacije. Od davanja SP-a Kataru do ovih stalnih krađa na štetu engleskih klubova u LP a u korist klubova koje vodi Guardiola. Da Blatter, Platini i Guardiola slučajno s vremena na vrijeme ne prakticiraju gay threesome, bem im sunce žarko. Mrš, pokvari utakmicu ovaj žabar s pištaljkom. Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164464 Cisti crveni.Da ga je Robben proso bio bi lagani gol. Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164466 Crveni jeste al je i Boateng trebao dobiti drugi zuti pa se progledalo. Zato je steta sto se arsicu nije progledalo. Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164469 Veceras očekujem dobru tekmu Arsenal-Bayern i nadam se Manđi u prvih 11 i da pokaže sve svoje kvalitete, pa da djelomično ušutka kritičare s ovog foruma ;) Zajebo te Mandzo :D Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164472 Očekivano gosti pobijedili, tako sam i na kladionici igrao Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164485 engleski klubovi oštečeni, jučer je nije bio penal na messiu jer je faul bio izvan šesnaesterca a danas ono nije za crveni... Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164489 Zajebo te Mandzo :D jadno od tebe brate...baš jadno engleski klubovi oštečeni, jučer je nije bio penal na messiu jer je faul bio izvan šesnaesterca a danas ono nije za crveni... ovo danas nije za crveni :O pogledaj gif caetov gore, znači stajna noga i ščezni baš siledžijski ga čisti.. crveni čist ko suza, i penal ko kuća, za razliku od onoga jučer kontra sitija...al o tome je već korisnik gandalf sve potanko i ipravno ispisao, pa mi ostaje samo potpisati njegov post.. Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164490 Baš mi je drago što je dobio crveni taj smrdljivi Poljak. Stalno nešto sere po fejsu... Eto sad je dobio svoje. Kroos odličan danas, po meni jedan od najboljih šutera u svijetu. Ne bih imao ništa protiv njega u plavom dresu. ;) Prijavi
20. februar 2014.12 god. comment_164519 nisam gledao utakmicu jer sam morao u bolnicu zbog loma ruke(napukla samo kost sreca) ali gledao sam skracenu verziju izgleda da je bilo mnogo zanimljivije od duela city-uefa više šansi dva promašena penala... Prijavi
20. februar 2014.12 god. comment_164535 Meni je Bayern juce smesan bio naspram proslogodisnjeg Bayerna. Pep us*o masineriju od prosle godine... sada su neka mesavina Barse i dosade,mada je Barselona cista dosada. Nisu oni meni prvi konkurent za titulu...mozda Real..ovaj Bayern je bleda senka proslogodnisnjeg. Prijavi
20. februar 2014.12 god. comment_164537 Roben pljunuo Sanju https://www.youtube.com/watch?v=2aDWVCyb5_c&feature=player_detailpage Prijavi
20. februar 2014.12 god. comment_164538 Roben pljunuo Sanju https://www.youtube.com/watch?v=2aDWVCyb5_c&feature=player_detailpage Ovaj ima neka Balkanska porekla Prijavi
20. februar 2014.12 god. comment_164543 Kakvo smece je Robben. Kako je dosadan Bayern za gledati. A mogli bi postati jos dosadniji ako Pep proda ove igrace koji vole sutati van 16-erca. Tek tada ce postati smorcina ko Barcelona. Prijavi
20. februar 2014.12 god. comment_164559 Roben pljunuo Sanju https://www.youtube.com/watch?v=2aDWVCyb5_c&feature=player_detailpage Nije pljunuo, nije valjda toliki gad, ako se bolje zagledaš vidjet ćeš da je to znoj koji se nakupio na bradi pao... Prijavi
20. februar 2014.12 god. comment_164561 Roben pljunuo Sanju https://www.youtube.com/watch?v=2aDWVCyb5_c&feature=player_detailpage Kakvo pljuvanje? Lijepo se na snimku vidi da je kapljica znoja u pitanju. http://www.24sata.info/sport/fudbal/182541-video-robben-demantovao-da-je-pljunuo-sagna-na-glavu.html Sto se tiče penala i crvenog kartona - golman je zadnji igrač bio - ni prvi ni zadnji put da se golman posalje vani zbog ovakvog starta. Mozemo reći da je Robben ovdje dobro prošao - udarac u doskoku na stajnu nogu koja nije uspostavila ravnotežu kako treba - u ovakvim sitacijama je i najmanji start opasan. Kaže u mene prijatelj, navijač Arsenala, da ga je Szczesny očešao. Po meni ovdje ima elemenata za crveni karton jer je golman zadnji igrač. Što se tiče Boatenga - isto ću reći - ni prvi ni zadnji put da se nekom igraču kod drugog žutog kartona progleda kroz prste. I jedna i druga situacija su već viđene. Da je onaj start Boatenga bio nakon ovog penala ja mislim da bi mu sudija pokazao put u svlačionicu. Arsenal je dobro počeo utakmicu - očekivao sam pritisak u prvih 15-20 minuta, ali ne u onoj mjeri. Bayern je previše nervozno ušao u utakmicu - mislim da je jedan od razloga postavka igrača. Bayern je ove sezone navikao da igra s Lahmom u vezi. Sinoć ga je Pep vratio na beka, a stavio Martineza na zadnjeg veznog. To na prvi pogled izgleda bolje, ali u ovom sistemu Lahm mora igrati u vezi jer je tada protok lopte mnogo brži. Nakon prvih 20tak minuta i pritiska Arsenala Bayern je polako počeo kontrolisati utakmicu. Sve u svemu prvo poluvrijeme je bilo loše - jedino su Kroos i Neuer bili na svojoj razini. Pep je na poluvremenu napravio odličnu izmjenu. Izvadio je nervoznog Boatenga i ubacio Rafinhu. Rafinha ove sezone igra odlično - u vrhunskoj je formi - najbolji dokaz za to je poziv u reprezentaciju nakon dugo vremena. Martinez je otisao na stopera, a Lahm je dosao na njegovo mjesto. S Lahmom u vezi je to puno bolje izgledalo. U drugom poluvremenu je Bayern s igračem više dominirao - Arsenal se očekivano stalno branio sa 9 igrača. Pep je napravio još jednu odličnu izmjenu - ubacio je Müllera. On je uvijek dobar u velikim utakmicama - i kada loše igra zna asistirati ili zabiti. Kroos je bez dileme igrač utakmice. Imao je puno dobrih utakmica u dresu Bayerna, ali ova je sigurno jedna od boljih, ako ne i najbolja. Lopte je dijelio kao na tacni + zabio je odličan gol. Pored njega Lahm i Neuer su isto bili odlični - Lahm je imao 2 asistencije - Neuer je imao par dobrih intervencija + odbranio je penal. Zadovoljan sam rezultatom. Mislim da Bayern neće ponoviti grešku kao prošle godine u uzvratnoj utakmici. Prijavi
20. februar 2014.12 god. comment_164570 Ja se slažem sa hemingom da je čisti penal za Bayern i slažem se da nema govora o pljuvanju Robbena, čak i ja za kojeg svi govore da sam slijepac (šta ću, slabo vidim) to sam vidio... Penal za Arsenal se nije trebao dogodit jer je Ozil bio u zaleđu Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.