Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

Znači Bayern ima ozbiljnu slabost u igri, a takve ekipe u pravilu ne osvajaju. Kad izgube loptu, lako im je kontru složiti, to bi odlično leglo nama, PSGu, Realu i Dortmundu, pa čak i Atleticu. Primijetio sam i da se brane da neku zonu igraju i zgusnu se na 20 metara i uopće ne pritišću igrače, sreća da je Arsenal imao onako slab roster jučer, rasuli bi ih.

Danas City u najjačem sastavu igra, očekujem pobjedu njihovu, mislim da je prošla utakmica bila loš dan.

Pa normalno da su ranjivi na kontre kad odbrana igra visoko, sta sad si zapanjen tom cinjenicom ili si to tek sinoc vidio? Tako je sa svim ekipama koje igraju na posjed. Pritiscu oni vrlo jako samo ti ne vidis. Koliko puta povrate loptu kad je izgube... Pa sistem ne bi funkcionisao bez counterpressing-a sta ti je bozji covjece.

Ja sam gledao Bayern vs Arsenal do neke 60. minute i Arsenala doslovno nije bilo na terenu, jedva su 2 dodavanja uspijevali spojiti. Ne znam sta se poslije toga dogodilo da se ovako pise.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Kad su ga primili, utakmica je zivnula. Bilo je mnogo tranzicije i Bayern se izgubio dobrih 20 minuta, pa i vise.  O tome inace pricam. Ali generalno kad pogledas dvomec, nisu odusevili niti su razbili Arsenal. Citavo poluvrijeme u Londonu sa igracem vise i jedva 2-3 sanse kreirane. Sinoc na domacem terenu umjesto da izbuse Arsenal lagano sa 3 gola oni odigraju 1:1. Ne cudi sto se Beckenbauer boji onog najgoreg. 

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Kako ce Galata da iskanta Barsu u 1/4 finalu nisu ni svjesni .

City opet pičkasto ušao protiv barselone i vidjelo se nakon 20 min. da gube 

pičkasto !? Pa koju si ti utakmicu gledao   :-?  :-?

Onom Kolasincu treba nogomet zabraniti igrati kakav maloumni debil od igraca to je cudo jedno!

Pročitam ovo, hajd reko odoh baš da vidim kakav je to krvnički start Seo uradio.. Kad ono remplanje obično, samo što je mali Jese imao niže težište i nastradao zbog toga. Pa Bane je ovakvih duela imao milion.

Inače, kad sam kod toga, mislim da kad bi nama Seo igrao lijevo, Branislav desno, Gazz i JT u sredini, da tuda ni Hitlerove trupe ne bi prošle.

Ali ne mozes onako krvnicki covjeku u ledja uletiti, a znas da do lopte ne mozes, vidio sam i prije njegove startove, malo pretjeruje, protiv Egipta da Salah nije bio pametan mogao je bez nogu slobodno ostati.

Jednom ce nekom nogu slomiti ako ovako nastavi. JT i Brane su male bebe za njega, pa i jedan Pepe! 

Simunica bih ubacio u tu obrane, naslo bi se mjesta i za njega...

http://oi61.tinypic.com/23kx4ed.jpg

http://oi58.tinypic.com/syb5ur.jpg

Hahahahaha...

Previse se iznerviram na ovakve startove, jer sam imao ruzno iskustva sa ovakvim drvosjecama kao Kolasinac.

Daleko je ono od remplanja, da je to bilo remplanje ne bi covjeku nogu sjebao.

Ako uzmeš u obzir važnost utakmice tj rezultat prve i uz to vidiš minutu koja se igra i način na koji se ponija poslin faula jasno ti je da je malouman a to mu se i na glavi vidi...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pročitam ovo, hajd reko odoh baš da vidim kakav je to krvnički start Seo uradio.. Kad ono remplanje obično, samo što je mali Jese imao niže težište i nastradao zbog toga. Pa Bane je ovakvih duela imao milion.

Daj Wisey nemoj zajebavat .. svom snagom ga je puko po sred leđa, ono nije bilo ni R od remplanja.

Ali opet bolje je vidjet ovakav "start" nego neki krvnični kopačkom na nogu, ko našeg Ramireza drvosječe. 

Žao mi je Jesse-a, 6 mjeseci je stvarno puno a baš se proigrao u A timu . Brz oporavak !

EDIT - Nisam ni skontao da ga je nogom udario ? Piše da mu je ozlijeđeno koljeno, a udarac mi se čini banalan :S

Ovakvih startova se vidja svaki dan. Obicni bodytackle samo sto ga je Jese ruzno docekao. a udario ga je u drugu nogu pri padu cini mi se

Da baba ima muda bila deda.

On je start koji se samo vidja na ragbi terenima, vidi se da je seljacina od igraca i ne zna nego krvnicki igrati, kraj price!!!

Ako ćemo već izvući nekoga od tih džiberskih ekipa, neka to onda bidne PSG. :)

Meni sve jedno a čuo sam i to da ako prodjemo sledeći krug onda nam utakmica sa liverpulom u prvenstvu pada izmedju polufinalnih duela,tako da vidite,isto nam dodje.

Galatu smo prošli prelako,to sam se baš iznenadio,ovo mi je nako bila donja granica kad je LŠ u pitanju,sve preko ovoga bilo bi super,nismo favoriti ali se držimo zajedno kao tim,odbranu dobro igramo,to nam je najače oružje.

Kad bih morao da biram,voleo bi da večeras prodje Junajted pa njih da izvučemo,bilo bi lepo susreti se sa njima,nedostaju mi te utakmice protv engleskih klubova u okviru LŠ

Da baba ima muda bila deda.

On je start koji se samo vidja na ragbi terenima, vidi se da je seljacina od igraca i ne zna nego krvnicki igrati, kraj price!!!

Uopće nije seljačina, momak je jak ko beton, igra slično Banetu na beku - znači sila, jak na nogama, ne može ga niko odnijeti u duelu, dosta dobro barata loptom za svoju konstituciju, ima i brzinu.. Odličan igrač.

Kažem opet, u zadnjem trenutku se vidjelo da ne može do lopte, a ovaj mali Jese je imao niže težište i nedovoljno snage da se održi na nogama. Da je recimo obrnuto bilo, tj. da je Jese odgurnuo Sea, smijem pare staviti da mu ne bi ništa bilo.

Start i nije bio pogibeljan, kako se prikazuje, ali je kukavicki udariti protivnika s ledja u bilo kojoj situaciji, kamoli profi fudbalu. Pravdati tako nesto remplovanjem je jednako, pa cak i gore od toga. 

Najvise bi volio Barcu, jer vjerujem da ovu Barcu bi prosli.

Koju Barcu  :-? Da ne pratim konto bi da su 6 u ligi i da nisu dobili zadnjih 7 utakmica. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.