22. mart 2014.12 god. comment_168288 Prijatelju dragi, ako smo vala nesto naucili do sada u fudbalu, to je da Scum nikada ne treba otpisivati, pa cak i kad gube 1:0 u 90. minutu ili se protiv njih puca penal za titulu prvaka Evrope :( :( Prijavi
22. mart 2014.12 god. comment_168292 Prijatelju dragi, ako smo vala nesto naucili do sada u fudbalu, to je da Scum nikada ne treba otpisivati, pa cak i kad gube 1:0 u 90. minutu ili se protiv njih puca penal za titulu prvaka Evrope :( :( Znam ali ipak mislim da ako si naveo dva tima koja idu u 1/2 finale da Bayern ima veće šanse protiv MUTD-a, nego Barca protiv Atletica. Prijavi
22. mart 2014.12 god. comment_168294 Da, sad te bolje razumem...Pa to je neki moj osecaj, mozda ne u skladu sa stanjem stvari u evropskom fudbalu trenutno, ali vece sanse bih dao MJ protiv Bajerna nego Atletiku protiv Barselone. Kako, zasto, videcemo koliko sam u pravu. Real vidim u finalu. Prijavi
22. mart 2014.12 god. comment_168296 Pa ne bih znao naci rijec koja bi opisala taj scenario u kojem Utd izbacuje Bayern. Dzaba to sto je to Utd, bilo bi pretesko i sa Fergusonom kojem nikako nije lezao Guardiola. Kad pogledas samo kako United ima problema sa prenosom lopte protiv ekipa tipa WBA gdje im je formacija u posjedu 4 2 4 gdje se prednja cetvorka safta u sesnaestercu i cekaju duge lopte dok se Carrick i Fellaini pate da predju liniju centra. Bez ikakve podrske, igraci predaleko jedni od drugih, nikoga izmedju protivnickih linija, ocajne zamisli Moyesa. Zamisli sve to protiv ekipe koja pritisce kao Bayern. Katastrofa u najavi. Realnije mi izgleda da ovaj malezijski avion bude nadjen i da Ukrajina vrati Krim nego da Utd izbaci Bayern. Prijavi
22. mart 2014.12 god. comment_168301 Ma i ja se nekad sam sebi cudim nekim predvidjanjima ali jebi ga. Moj argument nema veze sa zivotom - , osecaj, ime, Man J pod Fergijem i igraci koji znaju da pobedjuju. Nista trenutna igra koja ne postoji, nista totalni raspad sistema, nista Van Persi, nista protivnik koji melje :-)Rekao bih da je za sve kriva 2004. godina, tako da se ne ljutite zbog mojih nebuloza :-) Prijavi
24. mart 2014.12 god. comment_168608 Pa ne bih znao naci rijec koja bi opisala taj scenario u kojem Utd izbacuje Bayern. Dzaba to sto je to Utd, bilo bi pretesko i sa Fergusonom kojem nikako nije lezao Guardiola. Kad pogledas samo kako United ima problema sa prenosom lopte protiv ekipa tipa WBA gdje im je formacija u posjedu 4 2 4 gdje se prednja cetvorka safta u sesnaestercu i cekaju duge lopte dok se Carrick i Fellaini pate da predju liniju centra. Bez ikakve podrske, igraci predaleko jedni od drugih, nikoga izmedju protivnickih linija, ocajne zamisli Moyesa. Zamisli sve to protiv ekipe koja pritisce kao Bayern. Katastrofa u najavi. Realnije mi izgleda da ovaj malezijski avion bude nadjen i da Ukrajina vrati Krim nego da Utd izbaci Bayern. Pa, taj scenario bi se mogao opisati jedino grimasom s tvog avatara. No, moguce je. Bayern je mocna ekipa, veliki favorit, bla, bla, bla, ali poraz Unitedu donosi poptunu propast sezone. Mogu da iskoriste cinjenicu da su vec unapred otpisani i iznenade Bayern. Cak, u Engleskoj im dajem sanse za neki minimalac. Pa nama je prenos lopte bio Odbrana - Lampard - Ramires pa smo uzeli trofej. Ne mogu oni u finale, to je sigurno, ali mogu da izbace Bayern. To sto mogu ne znaci da hoce, ali to sto ih ceo svet unapred precrtava moze samo da im pomogne. I da, SAF ce sigurno biti sa igracima pre, za vreme i posle meca.... Prijavi
1. april 2014.12 god. comment_169449 http://www.youtube.com/watch?v=JEoeY8J0Dys ISTINIT DOGAĐAJ! Prijavi
1. april 2014.12 god. comment_169450 Izgleda da nema Coste protiv Barcelone, mislim da će ih Barca danas dernit, a isto i Bayern Manchestera Prijavi
1. april 2014.12 god. comment_169462 Barselona ce ih dobiti i kod kuce i tamo. A ja odigrao 1x na Scum, pa da vidimo... Prijavi
1. april 2014.12 god. comment_169483 Vezni koji ce izaci na crtu Bayernu je: Fellaini - Carrick - Giggs. Vrlo pokretljiv vezni red. Prijavi
1. april 2014.12 god. comment_169484 Costa igra!nadao sam se tome jer nije ozbiljnapovreda bila. Nego sta gledate vcrs? Ja cu atletico Sent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
1. april 2014.12 god. comment_169486 Kad mi neko kaže 'pa što ne bi mogo United, kako je Čelzi uzeo..' X( Samo ću reći, od linije Cech-JT-Lamps-Didier, legende kluba i velikog Robbieja Di Mattea na čelu, oni su povukli čak i igrače poput Meirelesa, Bosingwu i Torresa da daju sve za ovaj klub. Naravno da ne spominjemo Baneta, Ramiza, Obija... Ovaj United nema ni 2% od toga. Prijavi
1. april 2014.12 god. comment_169487 Kad Moyes izvuce keca iz rukava i takticki master plan i zatroluje citav svijet na 1. april. Go Moyes go ! Prijavi
1. april 2014.12 god. comment_169491 Kad mi neko kaže 'pa što ne bi mogo United, kako je Čelzi uzeo..' X( Samo ću reći, od linije Cech-JT-Lamps-Didier, legende kluba i velikog Robbieja Di Mattea na čelu, oni su povukli čak i igrače poput Meirelesa, Bosingwu i Torresa da daju sve za ovaj klub. Naravno da ne spominjemo Baneta, Ramiza, Obija... Ovaj United nema ni 2% od toga. Manure ima dvojicu najlojalnijih napadača na svetu. Prijavi
1. april 2014.12 god. comment_169506 http://www.manutdtalk.com/index.php?attachments/moyes-chill-jpg.1001/ Prijavi
1. april 2014.12 god. comment_169509 Ajmo atletico ajmo manchoooSent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
1. april 2014.12 god. comment_169510 Atletiko vodi golom velemajstora Diega. ManJ-Bajern 1:1, domaci poveli golom Vidare... Tako je Scumovci, stavite mi lovu u dzep! A kladionice neka se napuse zbog potcenjivanja. Bravo Vidara a u Minhenu puknite 5:0 ako hocete. Diego Bog fudbala! Prijavi
1. april 2014.12 god. comment_169521 Barselona je smesna kao crtani kdaa ih stisnes,ne znaju da se brane. I to ti je... Mogu da igraju veliki presing zato sto uglavnom napadaju i vrljaju onu bubamaru dok ne smore i mene i sudije i sve... Zato i imaju snage,zato sto se samo dodaju ,a protivnici moraju da budu na iglama ipak je to "Barsa"... Voleo bi da ih izbaci Atm,a i United da izbaci Bayerna :D Pep unistio Bayern ,kopija Barselone,ono prosle godine je bila masinerija. Prijavi
1. april 2014.12 god. comment_169531 Drzi se ovaj Atletico, stvarno lijepo igraju jeste Barcelona dosta jaca ali mogu se nositi sa njima... Prijavi
1. april 2014.12 god. comment_169534 Bar mi odavno znamo kakav je potencijal Atletika od onog Super Kupa kad su trebali 8:1 da nas dobiju :) Zelim im svu srecu, lepa priča, bez pompe, bez pritiska, radi Čolić veliki posao tamo. Gledao sam skoro u Madridu derbi protiv Reala, koja je to energija, povezanost, nadam se da će izdržati, a po meni je Barselona još uvek favorit da prodje dalje. Znaju pikavci kako se postaje šampion. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169557 Bojim se da će Atletico ispasti na crveni/penal/ofsajd. I sinoć sam na momente mislio da će popasti crveni. A kakva je uštva Neymar, kakav dajving jebote. Menadžerski projekat. Tužan igrač. On bi kao trebao praviti razliku na terenu lol. Kad krene plesati rumbu, sambu i pičku materinu s loptom a dođe ljudina i samo uđe u duel a uštva se baca kao dda ga je pogodio Bata Životinja iz tenka. 70 miliona bokti zdravlja dao ej hahaha! Bravo Mojzi. U igri si. Neka. Neka malo, nek se gleda pred ogledalom. Nesam gled'o al' vidim da Bayern nije oduševio, 2-3 šanse, premalo protiv ovakvog Uniteda. Ali to ti se može desiti kad nemaš dugo vremena pravu utakmicu u prvenstvu. Al kako su ih izdominirali u pasovima jeeeeboteeee. Prave su pasadžije. kako bi na giljotinu slao sve komentatore odma nakon što kažu " A Bayern/Barcelona je imao/la SEDAMSTOČETERESOSAM PASOVA naspram... (pa tišina da izoluje brojku koju će navesti) 170 protivnika. Zaista nevjerovatno!" Dabogda komentatorski mikrofon dijelili sa Vugdalićem. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169561 Ali Velbek sta je promasio... Za njega nekad mislim da moze da bude TOP5 igraca na svetu a nekad(cesce) da ne moze ni za BSK Batajnicu da igra. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169562 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Vv8MPiXLiGw Uvukla se murinjavština i u Guardiolu džentlmena. Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169566 Gledam sinoć utakmicu Man.Utd-Bayern i ljudi meni nije jasno kakvu ulogu u ekipi uopšte ima Fellaini.Čovjek je izgubio 80% duela u skok igri koja mu je kao neka dobra osobina,svaki mogući napad je usporio,stvarno sam pokušavao 90min da shvatim koja je njegova funkcija ali nisam uspio.. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.