Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

Na Bildu sam ispod jedne slike o ocjenama igraca procitao njihov komentar da je bio ofsajd. Nisam gledao ponovljenu snimku. Znam da je bilo tu negdje. Ako je bio ofsajd onda penala nije trebalo biti, a ni zutog kartona za Boatenga. Volio bi cuti Beusanovo misljenje oko ovih penala. Zanima me i njegovo misljenje o Barcinom penalu.

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Tko god prođe od dvojca Arsenal - Bayern bit će mi drago, jer oba kluba simpatiziram kao što sam već i rekao kad sam došao na forum.

Ta dva kluba zaista igraju nogomet za oči i to je ono zbog čega pored Barcelone odskaču u Europi od drugih. 

Tko god prođe od dvojca Arsenal - Bayern bit će mi drago, jer oba kluba simpatiziram kao što sam već i rekao kad sam došao na forum.

Ta dva kluba zaista igraju nogomet za oči i to je ono zbog čega pored Barcelone odskaču u Europi od drugih. 

imamo isti ukus izgleda

A ovaj došo ba forum da trola

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

http://www.youtube.com/watch?v=D4mi7hSZsWk

Ajme da sam na Mourinhovom mjestu ne bi stao inzistirati na ovom igracu, po meni ne postoji idealnija zamjena za Lamparda!!!

Manchester Utd nikakav i morace se ozbiljno namuciti da izbace Olympiakos.Vise ni Van Persie nedaje golove iz onakvih sansi.

Mancester J na koje nivo su dosli jooj majkemi,sve sta je gradio i sozdao Ferguson onaj gadni Mojs unistio.

Iako je izgubio Mancester mislim da ce proci dalje 2-0 nije neka golema prednost.

Ma sa onakvom igrom ne bi prosli ni FK Sarajevo.Po meni jako,jako,jako tesko ce crveni djavoli ici dalje.
Ko god da prodje od njih ili MUFC ili Grci njih bi zelio u sljedecoj fazi.

Sad gledam, PL je prva liga po europskom koeficijentu, ali jedva, za vratom puše Primera, a sad će po svemu sudeći ispast 3 od 4 engleske ekipe, a 3 kluba iz Primere će proći dalje, vrlo vjerojatno će 2 biti u polufinalu, 1 u finalu, a možda i prvak

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.