Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

Mislim da ima još nešto - ako CFC uzme LŠ postaće prvi klub koji je 3 godine u nizu uzimao evropske trofeje.

A što se tiče Bayerna i igre, pa ovo je još i dobro dok u ekipi imaju recimo Kroosa i Bastiana koji nisu robovi lopte i koji će opaliti van 16-erca kd mogu. Ali kad/ako Bayern ostane bez njih, to će tek biti patnja za gledanje. Druga stvar je što su fizički jača ekipa od Barcelona pa je i to utjeha, zasad. Ali možda to Pep sve promijeni u naredna 2 prelazna roka.

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2E29W56m70E

Ne mogu reci da mi nije drago. TOliko prljavih pobeda su imali,toliko necistih pobeda i onda su se radovali,a kada se setim 2009,dodje mi da zaplacem,.. Neka im je neko zapusio usta,neka su se zapitali sta,zasto i zbog cega,a odgovor ne verujem da ce naci. 

Messi kao pi***ca kada su pobede i kada ide dobro ekipi,onda je sarlatan,a kada su porazi i kada je najpotrebniji ekipi,on pretrci malo vise od svog golmana. Sramota za njega. ISto je pokazao protiv Bayerna,isto je pokazao i sada protiv ATMa. Uzmimo samo paralelu koja se uvek uzima,Ronaldo,pa taj se sa klupe derao,navijao,pomagao igracima na terenu,a Messi koji je bio na terenu,bio je duh.

Svi igraci salju sutra jednog bivseg igraca da bi zastupao tim na izvlacenju polufinalnih parova LP. Za chelsea je to Paulo Ferreira!

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2E29W56m70E

Ne mogu reci da mi nije drago. TOliko prljavih pobeda su imali,toliko necistih pobeda i onda su se radovali,a kada se setim 2009,dodje mi da zaplacem,.. Neka im je neko zapusio usta,neka su se zapitali sta,zasto i zbog cega,a odgovor ne verujem da ce naci. 

Messi kao pi***ca kada su pobede i kada ide dobro ekipi,onda je sarlatan,a kada su porazi i kada je najpotrebniji ekipi,on pretrci malo vise od svog golmana. Sramota za njega. ISto je pokazao protiv Bayerna,isto je pokazao i sada protiv ATMa. Uzmimo samo paralelu koja se uvek uzima,Ronaldo,pa taj se sa klupe derao,navijao,pomagao igracima na terenu,a Messi koji je bio na terenu,bio je duh.

Ma kuci mamu vam jebem u pičku, ma i ovde glume da su lafo svi šokirani, depresivni nakon poraza a inače ih zaboli kurac

Stvarno ne znam koga bi volio u polufinalu ko protivnika. Nema više favorita, koga god da se dobije bit će isto. Nekako me najviše strah Atletica čak. Al ajde da vidimo šta će bit. :D 

Najvaznije je da prvu igramo u gostima. A polako, ne drzimo mi loptu 70% vremena, morace i Atletico napadati. Na drugoj strani ce imati ogledalo maltene. Bice krljanja.

Zasad sve prema mojim željama. Još samo da igramo uzvratni susret u srijedu i bilo bi idealno... 

Eto ispuni mi se zelja - Atletiko. Realno moze se proci i bice cak lakse nego protiv PSGa, a plus ide osveta za onu 3:0 :)

NO way...  Mi smo haman dobili najtežeg protivnika, istina može se proći (a koji to kllub ne može), ali bit će jbeno jbeno teško. Ekipa su, zato i jesu jbeni, PSG to nije, Real to nije, Bayern bi nam odgovarao zbog njihove te igre, ali eto šta je tu je.

Uglavnom, valja se boriti za to finale, jer kad bi prošli u finale, bgm ubjeđen bih bio u osvajanje ovog trofeja, jer ko god da prodje Bayern/Real, nama će dosta odgovarat.

Ostaje nam da vidimo.   I za kraj, šanse su definitvno 50:50 ;)

A sranje bolje da je neki jači tim. Nisu oni slabi al realno Bayern i Real su najjace ekipe u Evropi

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

2 polufinala,2 filozofije,2 razlicite igre. 

Real-Bayern.... napadacki fudbal

Chelsea-ATM... disciplinovan fudbal ,jake odbrane i fizicki jake ekipe. 

Bice pakleno,hteo sam Atletiko da izbegnemo bas zbog toga,ali sta je tu je. 

A sranje bolje da je neki jači tim. Nisu oni slabi al realno Bayern i Real su najjace ekipe u Evropi

Sta?

Sta?

Ocu da kažem da su Real i Bayern trebali u finalu igrati

Ocu da kažem da su Real i Bayern trebali u finalu igrati

Boš pomoz'.

Bk7-BakCcAEzEVa.png

Lakše nego PSG, al u kurcu. Po meni, više bi nam odgovarao Bayern, al dobro.

Ovo je po meni, nakon Galate i PSG-a, prvi dvomeč u kojem nismo favoriti.

Gostovanje u Madridu biti će jebenica. Gledao sam ATM-Barca i ono što su oni radili Barci prvih 15-20 minuta je strašno. Doslovno su je sabili u njihovu polovicu i u tom periodu stvorili jedno 4 gol šanse minimalno.

Isto to će vjerojatno napraviti i nama tako da je ključno u tom periodu ostati živ.

Bit će nam sjebano po bokovima se braniti.

Onaj lijevi bek Luiz Filipe je jebena bekčina, strašan je i u obrani i u napadu.

Strašan presing imaju u sredini. Pojeli su presingom Barcine veznjake, toliko izgubljenih lopti kod Barcelone nisam dugo vidio. Čak i Messiju su uzimali loptu bez problema. Malo me brine kako će se naša hendikepirana sredina nositi s njima, pogotovo ako će igrati majstor Ramires.

Da nekako uvučemo gol u Madridu bili bismo na konju.

Kažu navijači Atletica, Barcelone, Reala, Bayerna, ma svi, da imamo 30% sanse da prođemo, te da ako i prođemo da će to biti na neki šugavi način, odbijanac kakav ili jednostavno na sreću koji Mou zna izazvat  X_X

JBt ko da smo Slaven Živinice, a ne jedan Chelsea. Što je najžalosnije svima njima smo se po nekoliko puta posrali po facama, al džaba, opet istu priču furaju...

I sve više me ovo podjeća na 2012. god, niko nas ne računa, na bilo šta i onda BUM, Chelsea prvak ;)   Ma hajmo i ove godine tako  B-)

Nisam znao da ima ovoliko pi*kica medju nama. 

Od momenta kad smo izvukli PSG ste poceli da cvilite i kukate, i do danas niste prestali. Tacno nam ne trebaju protivnicki navijaci. 

Ko da smo neki tim iz Malezijske druge lige, koji je na bingu dobio ulaznicu za 1/2 finale. 

Za promenu bi mogli da pokazete malo vere u klub za koji satro navijate. Al dobro, zbog takvih su pobede sladje.

Do utakmice 10 dana, a vi vec predvidjate poraz. Te dobili najtezeg protivnika, bla, bla truc... 

Pa sta i ako ispadnemo. polufinale je, laganih utakmica vise nema, al nemojte se igrati proricanja, jer na kraju uglavnom ispadnete smesni. 

Za one koji strahuju od Coste, Ville i tako tih .. sjetite se samo kako su Ibra,Cavanni,Drogba i ostala ekipa prošli :) 

A od ova 3 vrhunska kluba što smo mogli izvući, mislim da smo najbolje prošli. Ovdje će trenerska taktika odlučiti prolaz jer oba kluba imaju sličnu filozofiju .. ja vjerujem u Mou-a !

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.