11. april 2014.12 god. comment_171261 Nisam znao da ima ovoliko pi*kica medju nama. Od momenta kad smo izvukli PSG ste poceli da cvilite i kukate, i do danas niste prestali. Tacno nam ne trebaju protivnicki navijaci. Ko da smo neki tim iz Malezijske druge lige, koji je na bingu dobio ulaznicu za 1/2 finale. Za promenu bi mogli da pokazete malo vere u klub za koji satro navijate. Al dobro, zbog takvih su pobede sladje. Do utakmice 10 dana, a vi vec predvidjate poraz. Te dobili najtezeg protivnika, bla, bla truc... Pa sta i ako ispadnemo. polufinale je, laganih utakmica vise nema, al nemojte se igrati proricanja, jer na kraju uglavnom ispadnete smesni. Uglavnom se s tobom ne slažem, a niti sa mnom (čak me ni ne podnosiš) al za ovaj post ti skidam kapu. Nema se tu više šta dodati, sve je rečeno. Smješno koliko straha zbog Courtoisa. A i da UEFA nije zabranila, volio bih da se Chelsea džentlmenski ponese i kaže ''neka igra zaslužio je''. Ipak je on s njima od početka sezone zaslužan za sve uspjehe uz Simeonea, Costu, Turana, Kokea i druge. I neka igraju i Atletico i Chelsea u najjačem sastavu. Pa tko jači neka prođe, a ja sam uvjeren da ćemo to biti mi. A i da ne budemo Bože moj, svim srcem onda uz Atletico u finalu. Prijavi
11. april 2014.12 god. comment_171263 Btw: Moje se misljenje ne menja. Estadio da Luz nas ceka. Prijavi
11. april 2014.12 god. comment_171266 Btw: Moje se misljenje ne menja. Estadio da Luz nas ceka. Ne. Čeka nas :D Ja prvi pre početka takmičenja nisam očekivao dalje od četvrtfinala, ali kad smo već u polufinalu, idemo do kraja... I najbitnije mi je to što se revanš igra u Londonu. Prijavi
11. april 2014.12 god. comment_171267 Nisam mogao ni zamisliti da mozemo ove godine u finale a evo 2 utakmice nas dijele od toga ili ti ga nesto manje od 20 dana. Rekao bih 51%-49% sanse u nasu korist jer igramo na Stamford Bridgu uzvrat Citao da su Arda i Costa pod upitnikom dal ce nastupati. Mislim da imaju dosta igraca koje dijeli 1 karton od suspenzije. Pa nek se udaraju :D Prijavi
11. april 2014.12 god. comment_171333 To su ti navijači Barce. Komentar kad su igrali protiv Atletica. Prijavi
12. april 2014.12 god. comment_171356 Najbolja odbrana Spanije protiv najbolje odbrane Engleske.Blagu prednost dajem svojim Plavcima. Najprije zbog tog uzvrata u Londonu i vise iskustva u igranju ovakvih utakmica.Zanimljivo ce biti da vidimo kako ce Mou i Cholo postaviti ekipe. Ipak, susrecu se ekipe sa slicnim stilom. Mislim da bi obe ekipe bolje prosle da su dobili jednog od drugih ucesnika polufinala jer protiv takvih timova ova taktika i jeste najbolja. Zato sam i misljenja da ce LP osvojiti pobjednik ovog dvomeca.Atletico jeste dobra ekipa ali nisu nezaustavljivi. Kad se sjetim utakmice protiv Milana, da su momci prisebniji bili i bolji u finisu. Pitanje je dal bi gledali Atletico sada u polufinalu.Sto se tice napadaca tu je Atletico u prednosti. Imaju boljeg napadaca. Ali ne bojim se Coste, bojim se Torresa, Eta i Dembe.Zaustavljali su Plavci i bolje napadace ove godine, dok ova plava trojka pitanje je hocel napravit nesto u napadu.Sve u svemu, Chelsea ako ne izgubi na Calderonu rekao bih da je jednom nogom u finalu. BItno je izdrzati onaj pocetni pritisak na Calderonu ako to uspije. Svasa je moguce i u prvoj utakmici. Prijavi
12. april 2014.12 god. comment_171362 Ocu da kažem da su Real i Bayern trebali u finalu igrati ПоÑлато Ñа C2105 уз помоћ Тапатока Jesi ti stvarno toliko glup ili nas zajebavaš ?E da šta su rekli ko će biti potencijalno domaćin u finalu ? Prijavi
12. april 2014.12 god. comment_171384 pobjednik iz prvog meca je "domacin" tj. real ili bayern Prijavi
13. april 2014.12 god. comment_171430 Ponavlja se 2012. I ja bi volio ali mislim da onu sezonu nikad nećemo ponovit .. mislim što se tiče osvojenih trofeja sa obzirom na poziciju u ligi i igrački kadar Prijavi
13. april 2014.12 god. comment_171434 Ponavlja se 2012. Ne može se ponoviti kad nema velikog stručnjaka RDMa ПоÑлато Ñа C2105 уз помоћ Тапатока Prijavi
14. april 2014.12 god. comment_171675 Dokle je Chelsea dogurao, jel nas ono Shalke izbacio? Da... Prijavi
24. april 2014.12 god. comment_172721 Eto im ga tiki-taka imali su sreće što su Di Maria i Ronaldo promašili dobre šanse ili bi kući otišli napunjeni rolovanim kurcem Prijavi
24. april 2014.12 god. comment_172724 Kolko god mi se gadi Bayern ove sezone, ipak priželjkujem njih u finalu (s pretpostavkom da ćemo mi uspjet proć). Prijavi
24. april 2014.12 god. comment_172725 U šta se pretvori Bayern s tikanaćom. Kakva nemoć. Real s Ronaldom na 50% spremnosti i bez Balea je sinoć MORAO ovjeriti finale, prosto morao. Igrač utakmice za mene bez premca Luka Modrić. Kakva genijalnost, kakvi pasovi, kakva smirenost, imun na presing. kakva zrelost u igri čitave sezone. Prijavi
24. april 2014.12 god. comment_172726 U šta se pretvori Bayern s tikanaćom. Kakva nemoć. Real s Ronaldom na 50% spremnosti i bez Balea je sinoć MORAO ovjeriti finale, prosto morao. Igrač utakmice za mene bez premca Luka Modrić. Kakva genijalnost, kakvi pasovi, kakva smirenost, imun na presing. kakva zrelost u igri čitave sezone. Slažem se s tobom u potpunosti. Luka je ove sezone iza Ronalda najvažniji i najbolji Realov igrač. A sinoć je pokazao kakav samo pregled igre ima, kakve je pasove dijelio pa ono je čudo. Također je pokazao koliko je siguran na lopti, praktički mu je nemoguće uzeti loptu, odlično se nosi s presingom a ni u duelima nije slabić zbog svog niskog težišta. Sve u svemu Luka je pokazao da je trenutno čak možda i najbolji centralni vezni na svijetu, iako su ga lani proglasili promašajem godine nakon samo 2 mjeseca u klubu. Prijavi
24. april 2014.12 god. comment_172727 Vidite, luka bio "flop" na pocetku a sad jedan od najboljih igraca reala. Ipak bi trebali sacekati sa Torresom. :D Prijavi
24. april 2014.12 god. comment_172756 Vidite, luka bio "flop" na pocetku a sad jedan od najboljih igraca reala. Ipak bi trebali sacekati sa Torresom. :D sačekat ćemo...al prvog kupca Prijavi
24. april 2014.12 god. comment_172761 Evo malo listam kolumne ovih wannabe novinara, analitičara i kurčeva i fino je za promjenu vidjeti malo kritike i na račun Guardiole. Bilo je vrijeme da neko progovori o tome koliko je zapravo Bayern sinoć igrao defanzivno i koliko je ustvari ovaj Pepov sistem odavno prerastao u tikanaćo. što se moglo vidjeti još u posljednjoj godini u Barseloni. Bilo je vrijeme. Konačno Mourinho nije kriv za sve što se desi na fudbalskoj utakmici, konačno je pošteđen lajanja ovih Guardiolinih grupi fan bojeva koje očito pogađa sve ovo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.