Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Naravno da se Canariesi vraćaju u najviši rang takmičenja abd. Biće tu borbe žestoke do kraja. Volio bih još i Watford vidjeti, pa zašto ne i Bournemoth za promjenu :D

Želim ih ponovno u EPL-u, jedan od najdražih klubova. Trenutno imaju 58 bodova. 

a-wolverhampton_wanderers_fc-1502327.jpg

Dragi su ti jer smo ih uvjek punili do vrha :D 

maUceij.png

Borba za 3. i 4. mjesto će svakako biti zanimljiva, evo i rasporeda do karaja sezone svih rivala..

Arsenal: West Ham(H), Newcastle(A), Liverpool(H), Burnley(A), Sunderland(H), Chelsea(H), Hull(A), Swansea(H), Man. Utd(A), WBA(H).

Man. Utd.: Tottenham(H), Liverpool(A), Aston Villa(H), Man. City(H), Chelsea(A),Everton(A), WBA(A), C. Palace(A), Arsenal(H), Hull(A).

Liverpool: Swansea(A), Man. Utd.(H), Arsenal(A), Newcastle(H), Hull(A),WBA(A), QPR(H), Chelsea(A), C. Palace(H), Stoke(A).

Tottenham: Man. Utd.(A), Leicester(H), Burnley(A), Aston Villa(H), Newcastle(A), Southamton(A), Man. City(H), Stoke(A), Hull(H), Everton(A).

Southampton: Chelsea(A), Burnley(H), Everton(A), Hull(H), Stoke(A), Tottenham(H), Sunderland(A), Leicester(A), Aston Villa(H), Man. City(A).

Mislim da ako se posmatra igra i forma onda bi Arsenal i Liverpool trebali zauzeti mjesta 3. i 4., Southamptonu ne dajem neke velike šanse jer su pali u formi baš kada je najviše trebalo da ostanu na pobjedničkom putu, Tottenham i Man. Utd. igraju toplo-hladno, United i kad pobjeđuje to bude baš na težak način dok igru nemaju cijelu sezonu, Tottenham može povezati par dobrih rezultata ali mislim da ipak neće izboriti Ligu Prvaka. Nadam se da će bilo ko izbaciti United iz top 4.

Kako ocajno simuliraju ovi iz Junajteda, ovo je komedija

https://www.youtube.com/watch?v=Hus0SRB0diw&t=16

https://www.youtube.com/watch?v=QcbvLt_Bxl0&t=17

Scum prvi put od 80-ih veze dvije sezone bez trofeja. Onda zabacis pogled kroz prozor, u daljinu, shvatis da su probili britanski rekod u fudbalu po trosnji i iskezis se najiskrenije.

• Autor
Ova liga će izgleda biti bez predstavnika u četvrtfinalu LP-a to jeste bez predstavnika među osam najboljih u Europi.

Samo slijepac može da tvrdi da je i dalje najjača liga na svijetu. Jer nije. U slobodnom je padu. Deal with it.

Vjerovali ili ne ja bih volio da City prodje ne samo zbog borbe za titulu vec i zbog hejtera koji jedva cekaju da neki Engl.klub ispadne da mogu omalozavati ovu ligu.Bas pratim i po fejsu i ostalim portalima,forumima...svi su ujedinjeni pogotovo Bundesligaši.Navijaju za druge klubove iz Bundeslige kao da im ćaća igra.A sto?Pa zato sto su uvijek miljama bili daleko ispod Engleske lige pa sad se odjednom osjecaju nadmocnije.A ja smijem dati glavu da bi se nasa 6-orka iz lige borila za titulu ako bi izbacili Bajern iz te lige.

iskreno,ne pogadjuju me takve stvari,koja je liga bolje i šta ti ja znam,posle par postova vidiš kako stoje stvari a da ne pominjem da su mnogi i trolovi koji samo čekaju da ulete sa nekom tutubanskom slikom

ko prati engleski fudbal redovno,prem,zna kolko se Englezima jebe za ta takmičenja u evropi,nije to njima isto kao kod nas il u nemačkoj,francuskoj,drugim zemljama u kojima je životni san igrati preko grane

na ostrvu je specifićna situacija,navijačima je u prvom planu njihovo prvenstvo,čak im je FA kup možda od većeg značaja nego igranje u LE dok se sa LŠ petljaju samo oni koji to mogu sebi da priušte

nije slučajno uvedeno ovo novo pravilo da osvajač LE ide u LŠ,iako i druge zemlje mogu imati koristi od toga,ponajviše bi profoitirali englezi,jer se manje više situacija u LE ne menja,sve su to isti klubovi svake godine,Sevilja,Benfika,Anderleht,Zenit....dok Englezi tamo uglavnom šalju drugu postavu i odmaraju igrače

problem je samo u tome što nije lako promeniti navike,usmeriti snage na LE i sve to uskladiti sa nac. prvenstvom,kad ti igraš u formatu četvrtak - subota/nedelja,pitanje je dal će FA izaći u susret nekim klubovima i dati im bar jedan dan odmora viška

a sistem je takav,da FA gleda samo svoje interese,zabole ih za sve ostalo i prosto te teraju da se opredeliš za jedno takmičenje ,na taj način i ostali,manji klubovi mogu da se proguraju dalje pa čak i do finala kupova na ostrvu

Normalno,ti isti koji su u prvim redovima kad treba popljuvati prem,nikad ne gledaju na kakav problem iz svih uglova nego samo preko flashcore prate rezultate i donose zaključke

Normalno da ću navijat za City protiv Barcelone. Za Barcelonu da neko navija ko voli Chelsea u bilo kojoj utakmici, to mogu samo ljudi bez obraza.

Vjerovao sam da ce Salke proci, ali u Siti ne vjerujem ni trunku. Nije Barsa seoski klub, da sebi dozvoli ispadanje posle tri data gola u gostima. To su fantazije.

Evo sastava za humanitarni mec u Liverpulu : 

Džerardovih XI: Bred Džons - Jon Arne Rise, Džon Teri, Stiven Vornok - Rajan Babel, Ćabi Alonso, Stiven Džerard (k), Kevin Nolan - Luis Suarez, Fernando Tores, Tjeri Anri.

Karagerovih XI: Pepe Reina - Alvaro Arbeloa, Džejmi Karager (k), Martin Keli - Kreg Nun, Raul Meireleš, Džonjo Šelvi, Luis Garsija - Kreg Belami, Didie Drogba, Dirk Kujt

Vjerovao sam da ce Salke proci, ali u Siti ne vjerujem ni trunku. Nije Barsa seoski klub, da sebi dozvoli ispadanje posle tri data gola u gostima. To su fantazije.

Dva gola je dala Barca. Messiju je Hart skin'o penal .

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.