Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Burnley je čudna ekipa, ljudi ne izgube ni na Stamford Bridgeu ni na Etihadu, ali zato redovno prosipaju bodove protiv sebi ravnih klubova i to na domaćem terenu..

Ali realno nije bilo za očekivati da juče kiksaju protiv Citya :P

Momci su danas uradili strasno veliki posao, okitili su klubske vitrine jos jednim peharom i sebi urezali jos jednu lepu, zajednicku uspomenu.

Danasnja utakmica je bila od velike vaznosti, potvrda da je ovaj tim kadar da osvaja trofeje. 90 minuta krvave borbe u finalu Miki Maus kupa, sekundarnog, nebitnog takmicenja, kako ga mnogi ovde zovu, su dokaz koliko su ovi titani spremni da se bore za ono sto im pripada, da su spremni da krvare za slavu.... 

To je ono sto navijacima mami osmehe i puni srca, ono sto pojacava veru da je ovo tek pocetak, da ova ekipa moze, sme i treba da uzme vise. Posebno, ako se sve fudbalsko i ne fudbalsko skupilo da nam tu radost oduzme. 

Momci, u sredu je nova bitka. Mi, vasi verni navijaci vec znamo da ste sampioni, postarajte se da to saznaju i ostali. 

Ja sam pogresio tim izgleda... 

Baš je sedmica bila preko kurca..

Jedino što je City izgubio.

Što se tiče utakmice Uniteda i Tottenhama, mislim da ih je United pobjedio na prepad, otvorilo se Unitedu, drugi i treći gol su rezultat očajne defanzive Tottenhama,dok je drugo poluvrijeme bilo smor.

Nadam se da će večeras Liverpool pobjedit Swansea, jer onda će se ponovo zakuhati u borbi za 4. mjesto, a sljedeće kolo United dolazi na Anfield, gdje će ih vjerujem Liverpool pobjedit.

Moram pohvalit Hendersona nije lako nosit kapitensku traku posle Dzerarda, a on za sada to sjajno radi. Mnogi nisu ocekivali da ce moci da se nosi s pritiskom, ali on je pokazao da je odlican igrac i lider.

Moram pohvalit Hendersona nije lako nosit kapitensku traku posle Dzerarda, a on za sada to sjajno radi. Mnogi nisu ocekivali da ce moci da se nosi s pritiskom, ali on je pokazao da je odlican igrac i lider.

Ja lidera i kurca, kloc igrac, vise srece nego pameti, ali eto vidjet ce se to, on je kurcina od igraca, samo mi krivo sto ce mi nastaviti unistavati englesku repku, jer ce igrati u njoj stalno :(

• Autor

Koga briga kad su Italijani svjetlosnu godinu iza.

Nisam rekao da će Prem izgubiti četvrtu poziciju za kvalifikacije za LP. I da izgubi, ne pogađa nas nego Arsenal koji je pretplaćen na četvrto mjesto. Ali ugled i kvalitet lige su pali, nećemo se više moći "natjecati" s Primerom.

Nama ce biti jebeno ako ne popravimo igru i udjemo u kontinuitet.
Imamo jos tri jake utakmice protiv ekipa koje su u formi. Arsenal, United i Liverpool su tri kluba koja trenutno imaju najbolju formu. Arsenalu idemo u goste a kuci nam dolaze Man.United i Liverpool.
Ne znam raspored Citya ali vrlo lahko se moze zakuhati pa i na kraju mozemo ostati praznih gaca s obzirom kako smo nekoliko posljednjih utakmica odigrali i kako smo neke utakmica jedva pobjedili.
Samo kazem, nedaj Boze da nam se Hazard povrijedi. Omiljeni igraci Murinjovog isprtka nas sigurno ne bi spasili.

Da pohvalim Monka za cjelokupnu sezonu. Sa 36 godina iz kopački u trenersku poziciju u prvoj ligi i ostati u gornjem dijelu tabele, držati ekipu na nivou kao da se ništa nije promijenilo je za veliki respekt. Ovo ne može mnogo trenera i zaslužuje mnogo veću pažnju i apsolutne pohvale. Ovo je njegov PRVI trenerski posao na ovako velikoj sceni, mnogi ne bi izdržali ni 7 kola.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.