14. mart 2015.11 god. comment_208113 The proposed £90m takeover of Crystal Palace appears to be nearing completion, with a group of American investors led by Josh Harris reportedly in "late-stage discussions" with the Premier League side. Prijavi
14. mart 2015.11 god. comment_208120 Benitez apparently the favourite to replace ‪#‎Pellegrino‬ at Manchester City. Would be great to have that Mourinho v Benitez rivalry back. Prijavi
14. mart 2015.11 god. comment_208121 Benitez apparently the favourite to replace ‪#‎Pellegrino‬ at Manchester City. Would be great to have that Mourinho v Benitez rivalry back. I ja kazem, jos jedna sezona bez trofeja :D Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208148 Ja sam lijepo rekao da ce nam Burnley danas donijeti titulu! Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208151 Burnley je čudna ekipa, ljudi ne izgube ni na Stamford Bridgeu ni na Etihadu, ali zato redovno prosipaju bodove protiv sebi ravnih klubova i to na domaćem terenu.. Ali realno nije bilo za očekivati da juče kiksaju protiv Citya :P Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208190 http://blob:https%3A//vine.co/bdf8cb74-0376-40eb-b2fd-d3c4d1e951dc Oko za detalj. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208227 Momci su danas uradili strasno veliki posao, okitili su klubske vitrine jos jednim peharom i sebi urezali jos jednu lepu, zajednicku uspomenu. Danasnja utakmica je bila od velike vaznosti, potvrda da je ovaj tim kadar da osvaja trofeje. 90 minuta krvave borbe u finalu Miki Maus kupa, sekundarnog, nebitnog takmicenja, kako ga mnogi ovde zovu, su dokaz koliko su ovi titani spremni da se bore za ono sto im pripada, da su spremni da krvare za slavu.... To je ono sto navijacima mami osmehe i puni srca, ono sto pojacava veru da je ovo tek pocetak, da ova ekipa moze, sme i treba da uzme vise. Posebno, ako se sve fudbalsko i ne fudbalsko skupilo da nam tu radost oduzme. Momci, u sredu je nova bitka. Mi, vasi verni navijaci vec znamo da ste sampioni, postarajte se da to saznaju i ostali. Ja sam pogresio tim izgleda... Prijavi
16. mart 2015.11 god. comment_208653 i za kraj usrane nedelje junajted dobi totija serem ti se u ovu nedelju iz sportskog ugla :D Prijavi
16. mart 2015.11 god. comment_208656 Baš je sedmica bila preko kurca.. Jedino što je City izgubio. Što se tiče utakmice Uniteda i Tottenhama, mislim da ih je United pobjedio na prepad, otvorilo se Unitedu, drugi i treći gol su rezultat očajne defanzive Tottenhama,dok je drugo poluvrijeme bilo smor. Nadam se da će večeras Liverpool pobjedit Swansea, jer onda će se ponovo zakuhati u borbi za 4. mjesto, a sljedeće kolo United dolazi na Anfield, gdje će ih vjerujem Liverpool pobjedit. Prijavi
16. mart 2015.11 god. comment_208693 Moram pohvalit Hendersona nije lako nosit kapitensku traku posle Dzerarda, a on za sada to sjajno radi. Mnogi nisu ocekivali da ce moci da se nosi s pritiskom, ali on je pokazao da je odlican igrac i lider. Prijavi
16. mart 2015.11 god. comment_208695 Liverpool već 6 utakmica u gostima nije primio pogodak... Već 13 zaredom su neporaženi... A nama dolaze na megdan. Biće to sve samo ne lahka utakmica. Raduje samo činjenica da je Sturridge zapo kurcu za uši, lik ne može meda. Prijavi
16. mart 2015.11 god. comment_208697 Moram pohvalit Hendersona nije lako nosit kapitensku traku posle Dzerarda, a on za sada to sjajno radi. Mnogi nisu ocekivali da ce moci da se nosi s pritiskom, ali on je pokazao da je odlican igrac i lider. Ja lidera i kurca, kloc igrac, vise srece nego pameti, ali eto vidjet ce se to, on je kurcina od igraca, samo mi krivo sto ce mi nastaviti unistavati englesku repku, jer ce igrati u njoj stalno :( Prijavi
16. mart 2015.11 god. Autor comment_208720 Od iduće sezone Premiership na trećem mjestu (jer se gleda zadnjih pet godina): http://www.5-jahres-wertung.de/APD/Online/5JW.php Prijavi
16. mart 2015.11 god. Autor comment_208725 Koga briga kad su Italijani svjetlosnu godinu iza. Nisam rekao da će Prem izgubiti četvrtu poziciju za kvalifikacije za LP. I da izgubi, ne pogađa nas nego Arsenal koji je pretplaćen na četvrto mjesto. Ali ugled i kvalitet lige su pali, nećemo se više moći "natjecati" s Primerom. Prijavi
16. mart 2015.11 god. comment_208726 Hoćemo, itekako, samo da Ronaldo i Messi završe sa Španijom. Ronaldu još godina-dvije i on više neće biti taj, Messi će malo duže al' bez njih dvojice garantujem da Španci ne bi dominirali. Prijavi
17. mart 2015.11 god. comment_208733 Nama ce biti jebeno ako ne popravimo igru i udjemo u kontinuitet. Imamo jos tri jake utakmice protiv ekipa koje su u formi. Arsenal, United i Liverpool su tri kluba koja trenutno imaju najbolju formu. Arsenalu idemo u goste a kuci nam dolaze Man.United i Liverpool. Ne znam raspored Citya ali vrlo lahko se moze zakuhati pa i na kraju mozemo ostati praznih gaca s obzirom kako smo nekoliko posljednjih utakmica odigrali i kako smo neke utakmica jedva pobjedili. Samo kazem, nedaj Boze da nam se Hazard povrijedi. Omiljeni igraci Murinjovog isprtka nas sigurno ne bi spasili. Prijavi
17. mart 2015.11 god. comment_208737 šuška se nešto da big sam neće dobiti novi ugovor i da zbog toga želi što pre iz kluba,njega bi sanderlend ali pitanje je dal se može sve to brzo rešiti,nije da imaju baš vremena za bacanje moguće da svrake krenu po alternativu(Dik Advokat do kraja sezone) Prijavi
17. mart 2015.11 god. comment_208788 Da pohvalim Monka za cjelokupnu sezonu. Sa 36 godina iz kopački u trenersku poziciju u prvoj ligi i ostati u gornjem dijelu tabele, držati ekipu na nivou kao da se ništa nije promijenilo je za veliki respekt. Ovo ne može mnogo trenera i zaslužuje mnogo veću pažnju i apsolutne pohvale. Ovo je njegov PRVI trenerski posao na ovako velikoj sceni, mnogi ne bi izdržali ni 7 kola. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.