Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Fenomen je da oni i pored sudijske protekcije imaju nenormalnu sreću da protivnik usred sudijskog masakra pogodi prečku i stativu ili da golman iz gola izvadi nemoguće ili, ono najčešće, da im se ne svira penal/crveni. Nakon toga po pravilu ide završni sudijski udarac - gol iz ofsajda ili faula, nepostojeći penal ili crveni. Dan poslije - kiosci preplavljeni epskim naslovima.

Magazin Four-Four-Two napravio je malo istraživanje sa 123 igrača iz engleske i škotske Premijer lige na temu ko je idealan menadžer

14254822676619.jpg

Daće Bog pa da ova stoka od Uniteda bude 5a, jebo im bog majku svaku utakmicu se izvlače da to nije realno. Hajmo Liverpool stisni stoku!!!!

EDIT - Gol je dao Young nije Valencia..

Sve ekipe koje su ušle prošle sezone u PL su u zoni ispadanja.

Everton razočarenje sezone definitivno, ko bi rekao da će se boriti za opstanak.

Čista 2 penala za Leicester (protiv Citya) nisu dosuđena. Jedan pri rezultatu 0:0, drugi pri 1:0.

I jedna penalčina za Newcastle protiv Uniteda, ono školski primjer penala nije dosuđen.

Prvi put me razocarao Kuman ove sezone,najvise sam zgotivio njega i Poka al sad posle ove poslednje izjave mogu samo da se pozovem na poznatu Maskovu "MRS"

Sad izmislja neku toplu vodu,kako treneri ne treba da se zale na sudije kad izgube,ne kontam pa sta treba da rade kad ih i sami novinari posle utakmice pitaju u tom pravcu,inace ne bi ni imali o cemu da pisu

Naso se sad da pametuje kad su napokon pobedili,da mu se to ne odbije malo o glavu kao Poku koji je bockao Murinja pa je na kraju izgubio i LE i finale

Prvi put me razocarao Kuman ove sezone,najvise sam zgotivio njega i Poka al sad posle ove poslednje izjave mogu samo da se pozovem na poznatu Maskovu "MRS"

Gi2AENa.png

Sad sam čuo na radiju, Cisseu preti 6 mečeva suspenzije zbog pljuvanja. Čeka se izveštaj sudije.

Evans izdao saopštenje da nije pljuno na Sise.

xexexe

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.