Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

LVG:

Nemamo napadača koji može dati 20 golova u sezoni.

Falkao, Runi, Van Persi su prosečni napadači, a ne pomaže ni osrednji vezni red sa Matom, Ererom, Blindom, Felainijem i Di Marijom.

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Liverpool 2:1 Man City

Dvije golčine Liverpoola za potpuno zasluženu pobjedu, ostaje +5 i utakmica manje za nas. Liverpool u velikoj formi u prvenstvu, odlično igraju i grabe ka mjestu u top 4.

Kakva taktika Citya danas i kakve izmjene Pelegrina, mislim da bi i Scolari bolje vodio ekipu danas. Sve akcije zavise od Turea na kojeg Liverpoolovi igrači prave veliki presing i ovaj normalno griješi. U 70-oj minuti se vadi odlični Džeko a uvodi se Milner i tako ekipa ostaje bez jake napadačke osovine Aguero, Džeko, Polako postaje jasno da City ostaje bez trofeja ove sezone.

Liverpool je trenutno u najboljoj formi u Engleskoj. Bice zanimljiva borba za 3. i 4. mesto do samog kraja izmedju Arsenala, Liverpoola, Uniteda i Spursa. 

Krenuce po Guardiolu ovog ljeta jace nego ikad.

Mogao bi Guardiola na leto vrlo lako u City. Ima jako uporiste u Manchesteru u vidu Ferrana Soriana i Txikia Begiristaina, a oni nece birati sredstva da ga privole da im se pridruzi. 

Liverpool je odradio odličan posao za nas, samo ne treba sada svršavati na +5 i utakmicu manje već treba dušu dati za pobjedu protiv West Ham, to je jedna u nizu ključnih utakmica. Ovaj poraz City je ništa ako ne pobjedimo West Ham.

Momci su danas uradili strasno veliki posao, okitili su klubske vitrine jos jednim peharom i sebi urezali jos jednu lepu, zajednicku uspomenu.

Danasnja utakmica je bila od velike vaznosti, potvrda da je ovaj tim kadar da osvaja trofeje. 90 minuta krvave borbe u finalu Miki Maus kupa, sekundarnog, nebitnog takmicenja, kako ga mnogi ovde zovu, su dokaz koliko su ovi titani spremni da se bore za ono sto im pripada, da su spremni da krvare za slavu.... 

To je ono sto navijacima mami osmehe i puni srca, ono sto pojacava veru da je ovo tek pocetak, da ova ekipa moze, sme i treba da uzme vise. Posebno, ako se sve fudbalsko i ne fudbalsko skupilo da nam tu radost oduzme. 

Momci, u sredu je nova bitka. Mi, vasi verni navijaci vec znamo da ste sampioni, postarajte se da to saznaju i ostali. 

Angel Di Maria was sold by Real Madrid because he was "too ugly" for the club, claims Barcelona's assistant director of football, Carles Rexach.

"Florentino Perez [Madrid's president] looks at the world market and wants a team of Galacticos for everyone to admire. Do you understand what I mean?" Rexach told Regio7.

"[Cristiano] Ronaldo is the flagship of the club. Perez is selling an international brand.

"Vicente del Bosque and Di Maria are too ugly for Real Madrid. They are different from Toni Kroos and James Rodriguez."

Mislio sam da samo Cae želi u ekipi samo lijepe igrače :D

dobro,malo i ovaj preteruje  :D  ali u pravu je za brend i to da tamo neke stvari mnogo drugačije funkcionišu

mnogi njihovi potezi nemaju veze sa fudbalom,verovatno se i Karlo tu ne pita mnogo to se moglo zaključiti još i ranije iz izjave preds Korintijansa

da im je bilo stalo do dobrog igrača zadržali bi Ozila i Di Mariju koji su im značili mnogo 

na drugu stranu treba biti glup da daš 60 odnosno 50 miliona funti za takve igrače 

meni je recimo ADM dobar igrač,nama je isto nudjen i sigurno bi nam lepo lego pod Murinjom al za te pare nikad,max to one cene koje smo platili mi Vilijana

B_GbHsuWoAEA9qW.jpg

[spoiler]50388.jpg[/spoiler]

kažnjeni smo sa 30.000 funti za ono koškanje na utakmici sa evertonom 

Hoće li klub morati da digne kredit da to plati?

Kažnjen je i Everton inače.

Ima sad par zanimljivih duela

Aston Vila docekuje WBA a nakon toga iste ekipe igraju I u FA kupu,Vila prsla,sad se tek prica kako bi oterali I ljude sa vrha,sve pocelo od onog lambertovog pisma,videcemo sta ce na kraju ispasti

Na drugu stranu,probudio se "mrtvi" nigerijac,najskuplje pojacanje WBA,jos je I anicebe zivnuo a tu je I berahinjo,stvarno ne vidim kako bi mogli da ispadnu,jos ce napredovati

Bice nama jebano sa njima

CP igra sa Sotonom,Kuman nema uspeha u poslednje vreme,nije da se neko izdvaja,tim je kao tim pao I sad I'm bas treba pobeda

Sto se mene licno tice,navijacu za Kabelu i Sisoka da skenjaju longball UTD
Da li znate ko ide na sud zbog ovakvih stvari u Srbiju u ??

U 95 % slucajeva(gruba procena) samo Romi

Kad bi svakog vodili pred sud za to,pola Srbije bi proslo kroz sudske papire,tek tad bi bili zatrpani sa poslom,ioanko su nesposobni.

Lak je njima zivot kad oni imaju vremena da se bakcu sa pohotnim uciteljicama I obljubom maloletnica

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.