Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Dva gola je dala Barca. Messiju je Hart skin'o penal .

Jes zaboravio sam :D Al opet dva gola u gostima nisu mala stvar, a jos Siti nije neki tim za LS. nemaju timski duh.

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Trebali smo i mi proci PSG, mou ne prima 2 komada u londonu... trebao je Real napucati Schalke.. trebalo bi, trebalo... ali nikada se ne zna

Nastasić prodat izgleda definitivno za 10 miliona evra Šalkeu

Demikelis dobio nov ugovor,boriće se za mesto u timu pored Kompanija i Mangale

Kompany nema šanse pored ovog dvojca. Odgovorno tvrdim da su takvu glupost napravili što su mu dali šestogodišnji ugovor da to nije humano. Klocina od igrača ala Bosingwa.

Pa zamisli ti politike kluba koja proda Nastasica koji je supertalentovan, igrao velike utakmice sa 18 i to da bi ostavio jednog panja Demikelisa, pulena Mangalu i precijenjenog Kompanija.

Pa zamisli ti politike kluba koja proda Nastasica koji je supertalentovan, igrao velike utakmice sa 18 i to da bi ostavio jednog panja Demikelisa, pulena Mangalu i precijenjenog Kompanija.

MI SMO PRODALI MATU IGRAČINU, KDBA, SALAHA I ŠIRLEA A OSTALI NAM VILIJAN I OSKAR.

Nastasića preskakali ko zadnje govno dok je igrao, kakav Nastasić i PL, bušotina od štopera.

LVG: Falcao will play for U21s again

Van Gaal has hinted that Falcao could find himself in the ressies again.

“This is not the first example and it shall not be the last example," LVG added. "A lot of players need more time to adapt to the new situation, to the new culture, to the higher rhythm of the English game - to a lot of aspects.

“You can easily write ‘He can’t play football, he didn’t do that.’ But I can’t say that and don’t want to say that because Falcao, and all the other players, are working very hard and I’m very pleased with their attitude.

“At a club like Manchester United, it’s more difficult than at a minor club because he has competitors here and now Wayne is playing there and Wayne is scoring. So you always have to compare players with each other but you also need luck and you need a lot of luck when you’re a striker because you are more dependent on your fellow players.

“But he is doing his utmost best. He shows a professional attitude - not only Falcao but all the other players - but you can’t always win.”

http://chelseabalkan.com/index.php/201503134856/vijesti/zanimljivosti/pellegrini-za-razliku-od-chelseaja-moji-igraci-postuju-i-ne-okruzuju-sudije.html

Evo i Pellegrini povodom incidenta koji su napravili naši igrači i koji još nije viđen u svijetu fudbala..

Ali majke mi ne shvatam, šta je to toliko skandalozno pa da se ovoliko diže prašina, jbt još samo fali da počnu brojati žrtve, od jednom je "okruživanje" sudije postalo problem fudbala broj 1. Ne razumijem to selektivno razmišljanje, pritisak na sudije gledamo svaki dan i sada su igrači Chelseaja sramni jer su eto gle čuda okružili sudiju, pa Di Maria je prije neki dan vukao sudiju i zbog toga isključen i to nije bio problem to je normalno, a ovaj Pellegrino bi se možda mogao sjetiti Hartovog unošenja u facu sudije, kao igrači Citya ne vrše pritisak na sudije hahaha. Ali to nije ni bitno, bitno je reći da je ponašanje Mourinha i naših igrača sramno..

Propaganda Kinže, zamisli koliko su se kompleksi potiskivali i sada je pročepilo i vidi se pravo lice svih "neostrašćenih" analitičara i kuraca. 

Kad je Katalunja to radila onda se skretala pažnja komentarima kako je La Masija čudo, taj fudbal je melem za oko, kad su igrači scuma to radili onda se pričalo o pobjedničkom mentalitetu koji je Ferguson usadio itd., ali volim to. Lakše je tovariti takav ološ, oni su svjesni toga, ali ne mogu sami sebi priznati, to je ono najjače, najveći kompliment ovom klubu.

Zbog ovakvih stvari te trese adrenalin u utakmici, prosto je neopisiv osjećaj kad naši momci dignu trofej pa onda listaš članke u kojima nema iskrenosti, u kojima je ograničen broj pridjeva na one šablonske, vidiš da je tim novinarima bilo teško pisati članke, da ih boli gledati CFC s trofejima. Komentari još jači. Pa ne bih mijenjao takav osjećaj dominacije za propagandu kakvu imaju pojedini klubovi, nema teorije, ne može se to mjeriti.

prc prc :D kejn.jpg

Kakva sutina jebote.

Velika pobjeda za Burnley protiv raspalog Citya. Odličan rezultat za nas, i sada jedino da se i mi raspadnemo još više pa da izgubimo taj trofej. Arsenal sada samo bod iza Citya.

Pobjeda sutra se nameće kao imperativ.

E ovo ako se ne kapitulise nek se gone u kurac raspali bezmudi.

Topnici doveli atmosferu do usijanja, najavljuju borbu za titulu..

Ljudi ne shvataju, ako City kiksa da to ne znači da su oni bliži tituli =))

Kad dobiju po ušima na po svog stadiona (stadiona koji ima istoriju i nije nimalo vjestacki) onda mozda i shvate da su daleko od nas.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.