Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

To je MU sve zaradio i niko nije došao da upumpa pare u klub. Sve se gradilo postepeno i na zdravim temeljima, na bogatoj istoriji. Gdje je bio Ch€l$ki prije 2004.? Nemate istorije i nikada je nećete imati, osim ako vam sugar-daddy ne kupi još koji trofej uz gomilu plaćenika koji igraju bez emocije haha 

Vratiće se MU još jači, idemo polako s LVG-om, postavlja temelje, NE MOŽE NIŠTA PREKO NOĆI GLORYHUNTERI

[spoiler]Kako je lako spustiti se na nivo paramecijuma-navijača-izroda, moždana aktivnost - nula.[/spoiler]

• Autor

Humanitarni meč na kojem će sudjelovati i naši igrači John Terry i Didier Drogba. Krajem mjeseca u Liverpoolu.

Više o njemu:

http://www.mozzartsport.com/vesti/sprema-se-velika-zurka-na-enfildu-crveni-dres-opet-oblace-tores-suarez-reina-kajt-alonso-dolaze-i-anri-teri-drogba/98992

Mrtvi arsenal na celu sa Vengerom dodao jos jedno ime na listu povrefjenih

Paulista posle 3 odigrane utakmice propusta najverovatnije 3 nedelje
Izostaje I vilsir,arteta,flamini,debusi I standardno diabi

Od pocetka sezone nisu odigrali a kamoli vezali bar dve utakmice sa "najjacim" sastavom

Proper klub
Jben li ga,meni su malo glupa ta pravila

Za pljuvanje takva kazna a za kakav divljacki start crveni i to samo ako te vidi sudija pa te kazni,a ako te iskulira kao sto se desilo na utakmici sa barnlijem,nikom nista

pravnik sam pa znam da pravda I pravila nisu isto al treba valjda prilikom pisanja pravila koristiti malo logiku

Ne mozes pljuvanja kaznjavati sa 7 utakmica koje izaziva sam negodovanje I gadjenje a eventualno naknadno kaznjavanje za kakav start koji moze odstraniti igraca sa terena sa lupam,3 utakmice

Vidim da se sad svi bune kako je kazna vece od one za rasizam,al jbt isti kurac,nece ga ubiti na terenu ako mu kaze da je camuga,ono treba kazniti i podrzati tu kampanju al mnogo je gore da mu je polomio noge nego to

Ne bih nesto sad da prejudiciram
Mislim da je jedino kane siguran da ce uzeti za mladog igraca
Za ostalo mora da se ceka rasplet u gornjem delu tabele
Ali ako azar nastavi sa dobrim partijama a pritom uzmemo I titulu ne vidim zasto ne bi uzeo I nagradu za najboljeg igraca

Prosle godine se Suki bas isticao,izdvajao,ove godine nema takvih ludaka

Ma neće dati Costi nagradu, da nije bilo one suspenzije i sličnih incidenata oko njega, pa bi možda bilo i moguće, ali ovako teško..

Ako mi uzmemo titulu, Hazard mora dobiti nagradu za najboljeg igrača, biće krađa ako ne dobije.

Od trenera ili Koeman ili Mourinho.

kako mi ide na kurac nekad ovaj lineker iz MOTD

"smeje" se lesteru tu nešto i posle ti dodje i jebani kuman i kaže kako klubovi ne bi trebali da se žale kad puknu zbog sudija 

Ma neće dati Costi nagradu, da nije bilo one suspenzije i sličnih incidenata oko njega, pa bi možda bilo i moguće, ali ovako teško..

.

pa dobio je suarez  a radio je mnogo gore stvari 

https://www.youtube.com/watch?v=IYEMa465re0&t=29

SLUŽBENO: Zbog pljuvačkog incidenta na utakmici Newcastlea i Manchester Uniteda, Papiss Demba Cisse dobio je 7 utakmica zabrane igranja, dok je Jonny Evans dobio 6 utakmica zabrane. (Z)

SLUŽBENO: Zbog pljuvačkog incidenta na utakmici Newcastlea i Manchester Uniteda, Papiss Demba Cisse dobio je 7 utakmica zabrane igranja, dok je Jonny Evans dobio 6 utakmica zabrane. (Z)

izvor Z, Zemo jel ? 

toti bacio oko na adervilda pošto je rid dobio novi ugovor od WH

soton ima opciju da ga otkupi za nešto više od 6 miliona što je stvarno smešno,da nije bilo ove povrede sigurno bi bio jedan od boljih igrača medju svecima..

na drugu stranu atletiko može da otkupi du klauzulu za 1.5 miliona kako bi ga prodao za veće pare(ne znam da dal su naši nešto tako ubacili u ugovor sa fiorentinom za salaha,ako ovako nastavi vredeće daleko više nego jebanih 15 miliona evra) 

kako stvari stoje,izgleda da će Pok srediti malo ekipu ,rešiti se škartova,što je i bio cilj ove sezone,da se vidi na koga se može računatii,rumun i kabul najverovatnije napuštaju klub,pogotovo ona igračina kabul

a adervild bi i bio logično rešenje,zna se sa vortengenom još iz ajaksa,onda bi imali solidnu zadnju liniju iz fantastičnog golmana

mali bentaleb verovatno dobija novi ugovor od 20.000 što je prava sitnica ali i pokazatelj da levi i dalje nema nameru da napravi kakav riskantan potez,da ljudima veće plate ,sa takvim ograničenjima i restriktivnom,rigorzonom politikom toti stagnira dugi niz godina,sad su uboli sa trenerom al pitanje je kolko može pok tu da pomogne,napredovaće sve dok neko ne dodje i kupi što igrače a verovatno će i po Poka krenuti neki jači klub ako se dokaže narednih godina

Daj ba chiba, nemoj pisati kako citas majke ti :D Jedva te skontah, cuj ostin :D

JA sam poslednja linija odbrane srba ovde  :D

whis vam je odavno prodao dušu u tom pravcu a Igi sledeći  :D

sledeće kolo palim sveću za Poka da razjebe LVG na OT ,inače ima novi nadimak lucky louie  :D  

Totija danas stigo umor ali su i pored toga pobedili

Totenhem i 12. put ove sezone pobijedio sa 2-1, kakvi kraljevi :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.