19. mart 2015.11 god. comment_209255 plašim se da vam se tolko kmečanje protiv prema ne odbije o glavu molim se da ovakav cirkus ostane bar još jednu sezonu kako bi uzeli još neki trofej na ostrvu jer kolko god mi kiksali i loše igrali junajted,arsenal,siti su u kurcu a i ostali klubovi koji imaju jak kadar imaju svoje probleme a nama to sve ide u korist neće tako biti doveka I sa time se slazem chiba, nama je ovako dobro, neka se plasi Arsenal zbog 4. mesta :D Prijavi
19. mart 2015.11 god. comment_209256 Svako ima svoje i trebalo bi povuc crtu sad stvarno tu. Ali mene samo jedno zanima jos-kako nesto moze bit najzanimljivije, a u istom trenutku je i kako kazete 2. pa cak i 3. po kvaliteti. Meni je to nelogicno. Odnosno da prevedem, ako je Primera toliko kvalitetnija liga kako je onda Premiership najzanimljiviji. 2 top kluba u Primeri > 2 top kluba u Premiershipu. Ok, nema problema. ALI, Premiership > Primera. STO POSTO! Prijavi
19. mart 2015.11 god. comment_209257 nije nam dobro,super nam je kad su ostali u kurcu i znate šta,nije mi žao,jer i junajted je osvojio zadnji put titulu kad su ostali bili u rasulu dok su svi uzdizali njihov pobednički mentalitet s tim da to nije situacija kao u primeri,u premu stvari mnogo drugačije funkcionišu,kad recimo je jedan Njukasl ostvario profit kao Arsenal a ne igra LŠ,ne može to da se uporedi sa granadom,elčeom koji "žive" na ivici egzistencije kad kažem da mi je drago "kad komšiji crkne krava" ne mislim bukvalno jer klub iz prema ne može nikako da propadne finansijski,pa makar bio i zadnji na tabeli osim ako jbem li ga šta ne naprave dok je situacija u svim ostalim takmičenjima mnogo drugačija zato sad kad kiksaju Junajted,Siti,Arsenal,Liverpul to je pre svega zbog trenera,smene generacija,gustog takmičenja,loše transfer politike....manje više fudbalskih razloga i to se sve da rešiti zato što su sve to stabilni klubovi a tu stabilnost im pre svega donosi taj ugovor vezan za tv prava na drugu stranu,skreši pomoć koju dobijaju Barsa i Real,srušiće se kao kule od karata za jedno popodne Prijavi
19. mart 2015.11 god. comment_209262 Cek, jel podvlacimo crtu ili ne? :D kako to, kazes dosta,a postavis pitanje :D Premier liga je najzanimljivija zato sto su klubovi priblizno jednaki. E sada sto nama predstavlja problem. Klubovi su priblizno slabi, a ne priblizno jaki. Nadam se da razumete razliku. Da su priblizno jaki, jednom Liverpulu, Arsenalu, City-u ne bi predstvaljala ogroman problem utakmica sa Barselonom i Relom, Bayernom ili sa nekim petim jakim svetskim klubom, a englezima predstavlja i to ogroman. Mozemo reci da je Championsih zanimljiviji i od Premier lige zato sto su timovi na vrhu ujednaceni,pogledajte tabelu. Globalno engleski timovi su jaki samo u engleskoj, to je problem. Postali su slabi, jako slabi za ostale timove evrope, preslabi. Ako gledamo zasebno takmicenja onda je Premier liga najbolje, znaci celinu. Ali kvalitet timova i njihovu jacinu ako gledamo, tu gubimo bitku polako sa spancima, nazalost, a ni nemci nam nisu daleko. Svi mesamo kvalitet lige i kvalitet timova i gledamo pomesano. Ja bi bio srecan da je drugacije,ali nije trenutno, Bila je nekada i Seria A najbolja pa se promenilo, bili su englezi neprikosnoveni u LS sa po 3 predstavnika 2-3 godine zaredom u polufinalu LS, bilo je mnogo nekih dominacija,pa se okrecu, doci ce ponovo na red valjda taj period vladavine engleza kada ojacaju veliki timovi engleske, jednom, nadam se uskoro. Jel podvlacimo crtu? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Prijavi
19. mart 2015.11 god. Autor comment_209263 Ako je Primera toliko kvalitetnija liga kako je onda Premiership najzanimljiviji? Pa fino. Eto tako. Englezi budu rasuti u Europi. Jedan Dynamo uvali peticu Evertonu. Liverpool ispada u grupi, Chelsea nije u stanju sačuvati prednost protiv PSG, Arsenal puši od Monaca, City ne zna s Barcom. Tako je kako je. Prijavi
19. mart 2015.11 god. comment_209264 Ako gledamo zasebno takmicenja onda je Premier liga najbolje, znaci celinu. ---------------------------------------------------- Prijavi
19. mart 2015.11 god. comment_209269 Izvini Dzan sada zbog ovoga,ali posto sam se trudio da objasnim svima moje razmisljanje, pre kraja imam jedno pitanje za sve koji brane cast Premier lige. Zasto se ovo desava? Jedan Dynamo uvali peticu Evertonu. Liverpool ispada u grupi, Chelsea nije u stanju sačuvati prednost protiv PSG, Arsenal puši od Monaca, City ne zna s Barcom. Tako je kako je. Koji je razlog? PS. to sto si me citirao ja govorim odavno i uvek kazem,ali po tome je i Championship JAK jer je uravnotezena borba. Ili bolje umesto reci jak da kazem zanimljiv. Prijavi
19. mart 2015.11 god. comment_209271 Najjače ekipe u Engleskoj u krizi, to je razlog grena. Al vi ne čitate šta vam se piše, pa prije koju sedmicu ista rasprava bila. Samo se vrtimo, što bi Whisper reko zaokret za 360 stepeni. :D Prijavi
19. mart 2015.11 god. comment_209273 Koji je razlog? ima mnogo,mnogo faktora,nije tako jednostavno maltene moraš pratiti svaki klub pojedinačno da bi video smena generacija,gust raspored,loš izbor trenera,nezainteresovanost za evropska takmičenja,jer što bi se recimo neko mlatio oko LE gde će zaraditi lupam 30 miliona kad on samo od prema svake godine bije 80-100,na drugu stranu neki tutubanski klub iz ukrajine,turske imaj krv da prolije da dogura što više u evropi jer je to njima "jedini", izvor prihoda,,,,pa imaš i klubove kojima je u prvom planu finansijski uspeh,evo ti ga Arsenal koji će se maltene hvaliti kako posluju stabilno Prijavi
20. mart 2015.11 god. comment_209279 Totenhem, Liverpul (i Everton ajde) nisu zainteresovani za LE koje garantuje mesto u LŠ, lakše im je da se kolju sa nama, Junajtedom, Sitijem, Arsenalom i trenutno Sotonom. Prijavi
20. mart 2015.11 god. comment_209288 Totenhem, Liverpul (i Everton ajde) nisu zainteresovani za LE koje garantuje mesto u LŠ, lakše im je da se kolju sa nama, Junajtedom, Sitijem, Arsenalom i trenutno Sotonom. Već sam pisao nešto na drugoj temi o tom problemu,jednostavno ljudi van Engleske to ne mogu da upiju,Englezi imaju druge prioritete i LE im je na poslednjem mestu odgovorno tvrdim da posmatrate stvari površno pa sad slobodno nek se uvredi ko i kako želi,nek me psuje ... ne pucaju englezi u LE od ove godine,pucaju godinama unazad čak i onda kad su imali uspeh u LŠ a sad se diže takva drama oko toga kao da je na meniju pomračenje sunca uzeo totalno random period,upadnite na kakav forum nekog kluba sa ostrva i videćete kolko nema euforija kad je LE u pitanju,njima je FA kup pa i onaj drugi tutubanski kup bitnije takmičenje normala da se drugi klubovi ne prate,samo Čelzi naravno,zašto niko nije spomenuo Totenhem koji je igrao grupnu fazu sa izmešanim sastavom,dok su Poku Soldado i Ade bili prvotimci,Kane je tek tu dobijao prilke i to ih je Toti gazio sa pola snage,čak i posle tolko golova Kane je dobio priliku tek nakon što su ih mediji pretiskali a mladi englez opravdao nastupom u premu Ništa se posebno nije promenilo oduvek je bilo tako ,ponovo kažem,dal tolko nemate logike,kad klub udje u takmičenje kao što je LE,on samo za tu grupnu fazu dobija veći deo novca,kasnije se povećavaju premije,zavisno od učinka al to je sve nešto minimalno,jer i sami znate da mi ništa posebno nismo zaradili kad smo osvojili LE one godine,zarada do finala je bila mizarna dok počne nokaut faza LE tad se prvenstvo uveliko zahuktava na ostrvu i njima je bitnije što zbog novca što zbog prestiža da završe u gornjem delu tabele najgore je to što sutra da se neke stvari promene,Junajted,Siti,Arsenal dovedu kasvetne trenere i ostvare kakav uspeh u evropi, Cae,Igi će se onda ućitkati što je potpuno besmisleno i nelogično jer je to i jedino što će se promeniti,neće se pojačati Hal,Stouk,Barnli nego samo 3 kluba i to će biti dovoljno da se promeni mišljenje i istakna da je Prem jača liga/takmičenje Prijavi
20. mart 2015.11 god. comment_209289 Ako jedan Murinjo,Pochetino,Van Gal kazu da je Engl. liga daleko najkvalitetnija i najneizvjesnija onda valjda ljudi koji su trenirali u toj famoznoj Primeri,Bundesu znaju sta pricaju i zbog cega.Ako neki igraci tipa Aguero,Dzeko,Schurrle,Costa,Fabregas i ostali kazu to isto,pa nisu valjda oni svi pobudalili i pomahnitali pa da pricaju nebuloze.Vjerovatno traze alibi za moguci neuspjeh jel da? Pa Schurrle je bas neki dan izjavio da se u Engleskoj zbog velikog broja utakmica i gustog rasporeda sve svodi na regeneraciju misica tj. odmor(oporavak) i na taktiku bez nekih jakih treninga posvecenih fizickoj pripremi jer nemaju taj luksuz.Dotakao se i utakmica za Novogodisnje praznike,na psihicki zamor i sve ostalo sto ide uz to...uglavnom poenta svega toga je bila da istakne kvalitet i tezinu igranja BPL-e. Dzeko je takodjer neki dan pricao o neuspjehu Engleskih ekipa u Evropi isticuci dodatno poboljsanje ostalih ekipa u zadnje vrijeme,vise nemas famoznu 4-ku vec 6-ku.Zatim pricao je o ostalim ekipama koji su izuzetno jaki i kvalitetni.Pa nece covjek pricati gluposti a igrao u Bundes i zabijao 20+ golova ko iz picke. Uglavnom pojedinci su se ovdje ufatili zdravo za gotovo UEFA rezultata a zanemaruju sve ostale cinjenice.Mozda mnogo bitnije. Prijavi
20. mart 2015.11 god. comment_209302 ____________________________________________________________________________________________ Prijavi
21. mart 2015.11 god. comment_209509 Krenem da pisem post za trenera godine,ispisem pola strane i slucajno iskljucim tab Ubicu se :)) Danas naravno uz wba,vata me euforija kao da Celzi igra Prijavi
21. mart 2015.11 god. comment_209510 Krenem da pisem post za trenera godine,ispisem pola strane i slucajno iskljucim tab Ubicu se :)) Danas naravno uz wba,vata me euforija kao da Celzi igra Pa imas ono zadnje spremljeno. Prijavi
21. mart 2015.11 god. comment_209559 ubiću se,celo jutro čekam wba i sad ovaj bolid napravi grešku i zaradi crveni jebite se Prijavi
21. mart 2015.11 god. comment_209573 Bitno da je Njukasl ostvario rekordni profit a to sto nemaju dovoljno igraca boli ih tuki Prijavi
21. mart 2015.11 god. comment_209584 Kane nastavlja da rešeta. Prvi strijelac lige sa 19 golova , danas hat-trick . 29.gol u sezoni m/ Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.