Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Xexe, ma nebitno što top 4 klubova u Engleskoj ne mogu ništa protiv top 4 iz Španije, bitno da se Kordobi tresu gaće kad čuju za Lester.

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Ja ne mogu da shvatim da se u raspravama mješa ukupni kvalitet lige i kvalitet top 4 klubova iz te lige, to nije isto..

Iz LP su ispala 4 engleska kluba, a liga ima još 16 klubova, znači može se govoriti o nedostatku kvaliteta top klubova a ne o slaboj ligi.

Evo Francuska ima dva kluba u četvrtfinalu, pa jel to znači da je njihova liga bolja od Premiershipa?

Primera ima dva kluba koja su trenutno bolja od svih klubova iz Premiershipa, ali ako se gleda komplet liga po meni je Premiership bolji.

Ne vrijedi to objašnjavati.

King zanimljivija je Premier liga i to stoji svakako. ALi ne iz razloga koji bi mi voleli, koji sam inace spomenuo gore. Premier liga nije zanimljiva zato sto su timovi podjednako jaki, vec podjednako slabi, opet tu izuzimam nas iz gore navedenog razloga, sudijskih odluka uglavnom. 

Ne možeš govoriti o jačini lige a nekog izuzimat, isto tako ne možeš dijeliti Premiership na nas i na ostale klubove, jer ako pričamo o kvalitetu lige onda se liga gleda u kompletu a ne po dijelovima. Ponovo kažem, Primera ima Real i Barcelonu, znači to su jedini klubovi koji su jači od svakog kluba iz Premiershipa i to je jedino po čemu je Primera u prednosti a šta ćemo sa ostalih 18 klubova, dok u Premiershipu imaš recimo Everton koji se nalazi na 15. mjestu a jači je od sve i jednog kluba iz Primere od 6. do 20 pozicije.

Ovde se mnogo tema koje su različite stavlja u isti kontekst, znači top 4 kvalitet nije ista tema kao što je kvalitet komplet lige.

Svako ima neki svoj pogled na sve ovo, ali za mene je Premiership i jači i zanimljivi.

Na kraju krajeva, za vikend kad se zavalim u fotelju znam koju ću ligu pratiti.

u Premiershipu imaš recimo Everton koji se nalazi na 15. mjestu a jači je od sve i jednog kluba iz Primere od 6. do 20 pozicije.

Upravo je pukla petarda u Kijevu, žrtva: Everton.

Najjača liga na svetu bez predstavnika u Evropi, a zima kalendarski još nije prošla.

Vi fino kad nastupi vikend, foteljica daljinski pa pratite sto vam je zanimljivije i jace. Ne budite licemjeri i ne gledajte premiership.

Koji dizaster Martineza ove sezone, šta je uradio od ekipe sa velikim potencijalom, sramotno.. I mora dobiti nogu bez razmišljanja,

Još u godini kad niko u borbi za TOP 4 nešto ne briljira posebno, čak se Soton dobro drži a Everton u borbi za opstanak.

Ne razumem zašto je toliki problem priznati da je PL daleko od onoga kakvom se predstavlja?

Pratim PL zbog Čelsija, navijam za klub iz lige, ne za ligu.

javite mi kad ovo bude u Segundi ili Cvajti

https://www.youtube.com/watch?v=Pma5RDt6MRw

Bio sam jednom kod rodjaka u poseti pa smo isli da gledamo Bajern, nigde bolji hot dog nisam jeo.

Vi fino kad nastupi vikend, foteljica daljinski pa pratite sto vam je zanimljivije i jace. Ne budite licemjeri i ne gledajte premiership.

Vec si poceo da dosadjujes :P #likeaacae :D

Mislim da je i Champinship jaci od Spanije jer 5 klubova su u 2 boda razlike, evo pre 2 kola cak 4 tima imala isto bodova. Zanimljiviji jeste.

Sa ovim idite pratite drugu ligu, ne radujte se tituli i ostale glupe fraze ostavite negde drugde.  Ne moze se sa nekima diskutovati normalno i sa cinjenicama, nego kao deca se ponasate.. 

Kada govorim o jacini fudbala i timova engleski klubovi su bunar u evropi osim nas koji nesto radimo tamo, a ostali su tragedija. 

Kada govorimo o prvenstvu, englesko je najjace, ali opet ponavljam iz razloga sto su timovi priblizno slabi,a ne priblizno jaki. Samo nekima to savest ne dozvoljava da priznaju, terace inat do kraja. Nije prvi put.

Da smo u engleskoj priblizno jaki onda ne bi trebalo predstavljati problem timu iz engleske da im dodje recimo Bayern, Barselona ili Real i da su egal na terenu ili na prc da su bolji. Ne nama sampiona engleske oduva Barselona... 

Uostalom, King ono sto sam nas izdvajao, da smo dobili sve penale i sve sto je trebalo, sada bi pricali o tome da je Engleska kao Nemacka, posto imas jedan dobar tim koji ima + 20 u odnosu na konkurente i dovodilo bi se isto u pitanje i 2 godine dominacije, pricali bi o Chelsea u engleskoj kao o Bayernu u nemackoj. 

Mislim da bi trebali u Britaniji da naprave samostalnu ligu sampiona, u kojoj ce ucestvovati  64 najbolje ekipe s ostrva i sampion bi se direktno kvalifikovao u azijsku ligu sampiona.

Uostalom, King ono sto sam nas izdvajao, da smo dobili sve penale i sve sto je trebalo, sada bi pricali o tome da je Engleska kao Nemacka, posto imas jedan dobar tim koji ima + 20 u odnosu na konkurente i dovodilo bi se isto u pitanje i 2 godine dominacije, pricali bi o Chelsea u engleskoj kao o Bayernu u nemackoj. 

Chelsea nikada neće biti u Engleskoj ono što je Bayern u Njemačkoj, pa to je valjda jasno ko dan..

Nikada ne znas, svasta je moguce. Niko nije mislio da ce United toliko da posrne u samo jednoj sezoni, pa se desilo. 

• Autor

Kako ste tvrdoglavi i ne želite da vidite da engleski klubovi nisu ono za što se predstavljaju. Dnjipro poderao Evertona. Jednostavno je došlo do zasićenja svih klubova u Engleskoj, potreban je reboot. Nije to baš tako kvalitetno kao što vam se čini. Liga jeste najzanimljivija, ali zasigurno više nije ni najbolja ni najkvalitetnija. Tu je Primera sad ispred.

Ok Cae, shvatili smo, već mjesec dana pišeš o tome, dobro. Ti imaš svoje mišljenje, ja svoje, ostali svoje. Ne mora se o tome raspravljat mjesec dana. Nije da smo mi ti koji ćemo donositi odluke kako podignuti PL na višu razinu.

plašim se da vam se tolko kmečanje protiv prema ne odbije o glavu

molim se da ovakav cirkus ostane bar još jednu sezonu kako bi uzeli još neki trofej na ostrvu

jer kolko god mi kiksali i loše igrali junajted,arsenal,siti su u kurcu a i ostali klubovi koji imaju jak kadar imaju svoje probleme a nama to sve ide u korist 

neće tako biti doveka

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.