Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Opa Bato. Telegraph donosi sljedeći naslov:

Manchester City line up Read Madrid manager Carlo Ancelotti to replace Manuel Pellegrini at end of season

It is understood that Real Madrid coach Ancelotti, who has long-term admirers in the City hierarchy, will be considered alongside the likes of Pep Guardiola and Patrick Vieira, manager of City’s elite development squad, as potential replacements for Pellegrini.

Wenger: "Arsenal se uključio u utrku za naslov prvaka. Igramo vrlo dobro u posljednje vrijeme, a devet bodova razlike između nas i Chelseaja nije nenadoknadivo."

Profa strikes again.

Večeras Aston Villa igra utakmicu od ogromne važnosti  borbi za opstanak protiv WBA, jbg dozvolili su sebi da se nađu u ovako lošoj situaciji i sada im gori pod nogama, mislim da su zakasnili sa otkazom Lamberta, imaju kvalitet za sredinu tabele ali očigledno da imaju nekih drugih problema. Neće imati ni malo lagan zadatak protiv WBA..

Hull i Sunderland igraju derbi donjeg dijela tabele, Hull je se malo popravio u posljednje vrijeme čak su i dvije pobjede vezali prije poraza od Stokea, dok je Sunderland sebi dopustio da ih pobjedi i QPR koji je očajan u gostima. Ako bi gledao rostere Hull je ekipa koja je slabija od Sunderlanda, ali u ovoj utakmici mislim da ipak Hull ima veće šanse.

Soton protiv Palacea traži povratak u formu, izgubli su dvije posljednje utakmice ali su ipak samo 4 boda od pozicije broj 4.

nil ešton do pre dve nedelje kmečao zbog murinja,sad osvoji trofej hvali ga na sva zvona...

a što se tiče ADM,ne mogu a da ne pritem da su blagi prema njemu,Ozila proglasili flopom davno,bilo je naravno i onih koji su ga branili

kad ADM igra loše onda se to prepisuje privikavanju ... još LVG kolko je kontradiktoran,prvo je kukao kako ne raspolaže sa tom krilima kao što je ADM a onda kad ga je napokon kupio gura ga u napad,dijamant..

DI Maria je flop i da da 20 golova i zabiljezi isto toliko asistencija. Kad das 75m taj igrac mora biti u top3 na svijetu, bar u top3. A on to nikad nece biti. 

Kao sto je i Suarez flop iako placenicki mediji pokusavaju prodati masi ljigave clanke o tome kako on asistencijama doprinosi igri i kako trci, zalaze se.

Ali placenicki mediji odradjuju svoje. Na tebi je da povezes vrlo jednostavne stvari, pa kad to uradis, onda lagano filujes gomile dinstanih mozgova. Milina.

Di Maria zbog visine transfera mora da rješava utakmice i to na sedmičnom nivou, realno rećeno ono što je do sada pokazao je na nivou igrača od 15 miliona eura..

Jbg dosta je velika razlika između visine transfera i onoga što neki igrač pokazuje, ja recimo kada vidim da James Rodrigez koji je doveden za 70-80 miliona eura ne smije šutati prema golu ako je Ronaldo u 1% boljoj poziciji, pa naježim se, za te pare treba da trepavicama daje golove.

Kad skontas koliko vise sretnih nego spretnih bodova je City odnio, iskljucivo golovima doticnog joker igraca i plus na to ako dodas za koliko bodova smo direktno sudijskim greskama osteceni, jebote hljeb mogli smo bit na dvocifrenoj bodovnoj prednosti lagano, da ne pretjeram. Sretni su ove sezone, daleko smo najbolja momcad u ligi.

Što se mene tiče bio bi presretan kada bi United ponovo ostao bez LP, to bi ih ubilo..

Liverpool je u najboljoj formi u komplet ligi, dok znamo da se Arsenal uvijek nekako ugura među top 4.

Nadam se da će Arsenal i Liverpool odigrati dobro do kraja i plasirati se u LP, ne zato što su mi simpatični već samo da United nastrada.

Trenutno, kada se pogleda i forma i igra, Liverpool i Arsenal su ispred Uniteda.

Licno bih volio da Aston Villa ostane u ligi.Nekako mi je nezamisliv bez njih Premiership.Mislim da nekih 15-16 godina koliko navijam za Chelsea i pratim ovu ligu da je Villa uvijek bila tu.

Licno bih volio da Aston Villa ostane u ligi.Nekako mi je nezamisliv bez njih Premiership.Mislim da nekih 15-16 godina koliko navijam za Chelsea i pratim ovu ligu da je Villa uvijek bila tu.

To jeste, ali gledam po nekim drugim forumima da je priča kao da Aston Villa neće i ne može ispasti, jbg ljudi su navikli na njih i imaju osjećaj kao da ne može ispasti, a realnost je sasvim drugačija.

Sjeti se samo kada je Newcastle ispao..

Ne potcjenjuj scumovu sreću.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.