2. mart 2015.11 god. comment_206100 I naravno City je riješio gostovanje WBA-u dok ih je vodio onaj kloc Irvine, a mi moramo Pulisovoj ekipi na noge ići. Prijavi
2. mart 2015.11 god. comment_206124 Opa Bato. Telegraph donosi sljedeći naslov: Manchester City line up Read Madrid manager Carlo Ancelotti to replace Manuel Pellegrini at end of season It is understood that Real Madrid coach Ancelotti, who has long-term admirers in the City hierarchy, will be considered alongside the likes of Pep Guardiola and Patrick Vieira, manager of City’s elite development squad, as potential replacements for Pellegrini. Prijavi
2. mart 2015.11 god. comment_206125 a pari da vamo se oni od 24 ne jebu s 15 godisnjakinjama :( Prijavi
2. mart 2015.11 god. comment_206127 a pari da vamo se oni od 24 ne jebu s 15 godisnjakinjama :( Ko je razumio pričaće. Prijavi
3. mart 2015.11 god. comment_206151 Wenger: "Arsenal se uključio u utrku za naslov prvaka. Igramo vrlo dobro u posljednje vrijeme, a devet bodova razlike između nas i Chelseaja nije nenadoknadivo." Profa strikes again. Prijavi
3. mart 2015.11 god. comment_206163 Večeras Aston Villa igra utakmicu od ogromne važnosti borbi za opstanak protiv WBA, jbg dozvolili su sebi da se nađu u ovako lošoj situaciji i sada im gori pod nogama, mislim da su zakasnili sa otkazom Lamberta, imaju kvalitet za sredinu tabele ali očigledno da imaju nekih drugih problema. Neće imati ni malo lagan zadatak protiv WBA.. Hull i Sunderland igraju derbi donjeg dijela tabele, Hull je se malo popravio u posljednje vrijeme čak su i dvije pobjede vezali prije poraza od Stokea, dok je Sunderland sebi dopustio da ih pobjedi i QPR koji je očajan u gostima. Ako bi gledao rostere Hull je ekipa koja je slabija od Sunderlanda, ali u ovoj utakmici mislim da ipak Hull ima veće šanse. Soton protiv Palacea traži povratak u formu, izgubli su dvije posljednje utakmice ali su ipak samo 4 boda od pozicije broj 4. Prijavi
3. mart 2015.11 god. comment_206173 nil ešton do pre dve nedelje kmečao zbog murinja,sad osvoji trofej hvali ga na sva zvona... a što se tiče ADM,ne mogu a da ne pritem da su blagi prema njemu,Ozila proglasili flopom davno,bilo je naravno i onih koji su ga branili kad ADM igra loše onda se to prepisuje privikavanju ... još LVG kolko je kontradiktoran,prvo je kukao kako ne raspolaže sa tom krilima kao što je ADM a onda kad ga je napokon kupio gura ga u napad,dijamant.. Prijavi
3. mart 2015.11 god. comment_206179 DI Maria je flop i da da 20 golova i zabiljezi isto toliko asistencija. Kad das 75m taj igrac mora biti u top3 na svijetu, bar u top3. A on to nikad nece biti. Kao sto je i Suarez flop iako placenicki mediji pokusavaju prodati masi ljigave clanke o tome kako on asistencijama doprinosi igri i kako trci, zalaze se. Ali placenicki mediji odradjuju svoje. Na tebi je da povezes vrlo jednostavne stvari, pa kad to uradis, onda lagano filujes gomile dinstanih mozgova. Milina. Prijavi
3. mart 2015.11 god. comment_206195 Di Maria zbog visine transfera mora da rješava utakmice i to na sedmičnom nivou, realno rećeno ono što je do sada pokazao je na nivou igrača od 15 miliona eura.. Jbg dosta je velika razlika između visine transfera i onoga što neki igrač pokazuje, ja recimo kada vidim da James Rodrigez koji je doveden za 70-80 miliona eura ne smije šutati prema golu ako je Ronaldo u 1% boljoj poziciji, pa naježim se, za te pare treba da trepavicama daje golove. Prijavi
3. mart 2015.11 god. comment_206199 Di Maria mora da bude duplo bolji od Williana! Toliko je placen. Prijavi
3. mart 2015.11 god. comment_206205 Soton samo zuji a nista nisu napravili,mozda bi trebao kuman da ubaci Tadica Jos ce I'm dati CP go iz jednog suta Soton pratio kampla,on otso u borusiju a mesto njega doveli manea a zadrzace i eliju I djuricica ako se kolko tolko dokazu Prijavi
3. mart 2015.11 god. comment_206212 Kad skontas koliko vise sretnih nego spretnih bodova je City odnio, iskljucivo golovima doticnog joker igraca i plus na to ako dodas za koliko bodova smo direktno sudijskim greskama osteceni, jebote hljeb mogli smo bit na dvocifrenoj bodovnoj prednosti lagano, da ne pretjeram. Sretni su ove sezone, daleko smo najbolja momcad u ligi. Prijavi
3. mart 2015.11 god. comment_206219 Šta mislite ima li United ikakve šanse da završi u top 4 uzevši u obzir ove dvije slike: Prijavi
3. mart 2015.11 god. comment_206223 Rekao mu Pojet da mu sin ne zna igrat https://vine.co/v/O06TOjjQwai Prijavi
3. mart 2015.11 god. comment_206224 Što se mene tiče bio bi presretan kada bi United ponovo ostao bez LP, to bi ih ubilo.. Liverpool je u najboljoj formi u komplet ligi, dok znamo da se Arsenal uvijek nekako ugura među top 4. Nadam se da će Arsenal i Liverpool odigrati dobro do kraja i plasirati se u LP, ne zato što su mi simpatični već samo da United nastrada. Trenutno, kada se pogleda i forma i igra, Liverpool i Arsenal su ispred Uniteda. Prijavi
3. mart 2015.11 god. comment_206238 Aston Villa pobedila WBA 2-1 iz penala u 93. minutu. Golman Foster je napravio dva velika kiksa u toj situaciji. http://www.lastminutegoals.org/aston-villa-vs-west-bromwich-albion-premier-league/ Pogledajte samo kako se raduju. Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206245 Licno bih volio da Aston Villa ostane u ligi.Nekako mi je nezamisliv bez njih Premiership.Mislim da nekih 15-16 godina koliko navijam za Chelsea i pratim ovu ligu da je Villa uvijek bila tu. Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206246 Licno bih volio da Aston Villa ostane u ligi.Nekako mi je nezamisliv bez njih Premiership.Mislim da nekih 15-16 godina koliko navijam za Chelsea i pratim ovu ligu da je Villa uvijek bila tu. To jeste, ali gledam po nekim drugim forumima da je priča kao da Aston Villa neće i ne može ispasti, jbg ljudi su navikli na njih i imaju osjećaj kao da ne može ispasti, a realnost je sasvim drugačija. Sjeti se samo kada je Newcastle ispao.. Prijavi
4. mart 2015.11 god. comment_206247 Ja bi se usudio reći da Totenhem ima veće šanse od UTDa jer igraju puno bolji fudbal. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.