29. septembar29. sep comment_375397 City je i zvanično proglašen krivim i mislim da je ovo pregolemo da bi prošli bez barem oduzimanja bodova. Prijavi
29. septembar29. sep comment_375398 4 hours ago, reLo said: City je i zvanično proglašen krivim i mislim da je ovo pregolemo da bi prošli bez barem oduzimanja bodova. Predvidjam novcani kaznu, transfer ban na dvije godine ili dva prelazna roka. U najgorem slucaju mozda oduzimanje 3-4 boda. Prijavi
srijeda u 20:025 dana comment_375399 Ma kakve novčane kazne, ljudi ovo radili 9 godina, milijardu funti protupravilno upumpano u klub, znate vi koji su trofeji za taj period osvojeni. Koliko sam ja skonto čeka se žalba na presudu od cityevih advokata, a što se tiče izbacivanja iz lige tu najviše pravi problem EFL koji neće da primi City ni u jednu od svojih liga, tako da najrealnija opcija da Cityu oduzmu toliko bodova da im garantuje ispadanje iz lige i na taj način da ih se pusti u Championship. Prijavi
četvrtak u 10:264 dana comment_375400 Idealno bi bilo gledati Marescu u Campionsipu gdje mu je i mjesto. Prijavi
četvrtak u 17:144 dana comment_375401 haha, u svako doba dana i noci bih prihvatio 8 titula i izbacivanje u chempionship kao da je neko izazvao saobrcajnu nesrecu, pobio 3 porodice a dobio 5 godina zatvora Prijavi
Prije 13 sata13 h comment_375413 Uzimanje titula i istovremeno izbacivanje iz lige bi ugasilo klub. Bukvalno ne bi bilo više smisla da postoji. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.