7. mart 2015.11 god. comment_206762 Jeste li gledali Villa-WBA, hahahahaha kakav cirkus na kraju sa navijačima, jbt ljudi poludili ko da su osvojili PL.. Prijavi
8. mart 2015.11 god. comment_206797 Pa ako ih sreca pomiluje u zrijebu mogu lahko otici u finale i izboriti europu naredne sezone. Prijavi
8. mart 2015.11 god. comment_206798 I kao sto se moglo ocekivati, Etihad i Manchester City dogovorili novi sponzorski ugovor. Vrlo dobro su iskoristili ovaj novi ugovor za TV prava i odmah digli cifru. Sadasnjih 55 miliona godisnje ce postati 110 miliona pa ce City tako po sponzorskom ugovoru odmaci ne samo konkurentima u EPL, nego i velikanima u cijeloj Evropi pa i svijetu. Npr. ugovor koji ima Manchester United sa Chevroletom je 65 miljoen eura godisnje a novi ugovor koji ima Chelsea ce u narednim godinama biti 55 miliona eura godisnje, novi sponzor je Yokohama. Za Manchester City je ovo odlican nacin da izbjegnu FFP a UEFA je navodno vec ranije istrazivala ovu saradnju. Prijavi
8. mart 2015.11 god. comment_206799 Pa ako ih sreca pomiluje u zrijebu mogu lahko otici u finale i izboriti europu naredne sezone. Za klubove kao što je Aston Villa koji se iz sezone u sezonu nalaze u donjem dijelu tabele, a evo sada opasno "vise", plasman u europska takmičenja je ubistvo. Prijavi
8. mart 2015.11 god. comment_206801 Jeste li gledali Villa-WBA, hahahahaha kakav cirkus na kraju sa navijačima, jbt ljudi poludili ko da su osvojili PL.. Cekaju trofej od 1957, ja mislim. Pa kako da se ne raduju kad su na dva koraka od trofeja :D Prijavi
8. mart 2015.11 god. comment_206804 Cekaju trofej od 1957, ja mislim. Pa kako da se ne raduju kad su na dva koraka od trofeja :D Jbg, evo izgleda da će biti kažnjeni, nije isključeno da dobiju nekoliko utakmica pred praznim tribinama.. Prijavi
8. mart 2015.11 god. comment_206936 perutnina ptuj bio ubedljivo najjaci sinonim za Totenhem dok Chiba nije izmislio Toti :D Prijavi
8. mart 2015.11 god. comment_206938 Za klubove kao što je Aston Villa koji se iz sezone u sezonu nalaze u donjem dijelu tabele, a evo sada opasno "vise", plasman u europska takmičenja je ubistvo. Ispadaju Leicester, Burnley i QPR. Prijavi
8. mart 2015.11 god. comment_206943 prva želja Junajteda izgleda Danilo iz Porta za koga je zainteresovan još i real al je utd spreman da ponudi više možda naša šansa da ugrabimo Klajna pored toga navodno pratimo iz nekog ganca http://www.ghanaweb.com/GhanaHomePage/NewsArchive/artikel.php?ID=349472 mada meni totalno nepoznat ,iako možda zvuči kao smešan izvor,par puta su stizale dobre vesti za neke igrače iz afrike,omeru,acu...ipak uzeti sa odredjenom dozom rezerve Prijavi
8. mart 2015.11 god. comment_206944 prva želja Junajteda izgleda Danilo iz Porta za koga je zainteresovan još i real al je utd spreman da ponudi više Pa Danilo je jos igrac Partizana kakav Porto, mada ne vjerujem da ce moci on sad iz Partizana u neki veliki tim, jer je odstranjen i ne trenira sa ekipom.Niko ne zeli igraca van treninga. Prijavi
8. mart 2015.11 god. comment_206961 perutnina ptuj bio ubedljivo najjaci sinonim za Totenhem dok Chiba nije izmislio Toti :D U zadnje vrijeme lakse citam postove od crva nego od chibe :D Prijavi
9. mart 2015.11 god. comment_207046 Deset kola do kraja. Voleo bih da vidim Midlsbro u PL, da se vratimo malo u prethodnu deceniju, xexe. Bornmut su oni nekad bilu u prvom rangu takmičenja? Guglao sam na brzaka, izgleda da imaju baš burnu istoriju. :D Brentford bi značio još jedan londonski derbi. Norič može još malo da trune. :D Prijavi
9. mart 2015.11 god. comment_207049 Najviše bi volio da prvi bude Middlesbrough, a drugi Norwich ili Watford Prijavi
9. mart 2015.11 god. comment_207054 Samo da Norwich ne uđe, neš moć opstat od Wiseya i diabla :D Prijavi
9. mart 2015.11 god. comment_207058 Ma nece uci Norwich neki dan su izgubili od Wigana koji je predzadnji na tabeli, Midlsbrough i Derby su najveci favoriti. Prijavi
9. mart 2015.11 god. comment_207064 Ja bih voleo da sl. sezone u PL gledam Bornmut , Derbi i Ipsvič. Prijavi
9. mart 2015.11 god. Autor comment_207078 Mata igra na kapaljku a dao 6 golova u Unitedu kojem se ne zna gdje je guzica i glava s onim Tulipanom na klupi. Oscar dao gol više a non-stop igra u mašineriji zvanoj Chelsea koji Cityju bježi od pet do osam bodova. E gdje bi mi bili tek da je Mou vjerovao Mati i da mu je pustio da vrati svoju formu. Prijavi
9. mart 2015.11 god. comment_207079 oscar zasluzan za 13 golova a mata za 8. Znaci 5 golova manje a odigrao je oko 250 min manje od oscara. pljus pljus Prijavi
9. mart 2015.11 god. comment_207080 Rekao bi covjek, mata oddigrao 180 minuta ove sezone jebo te :D Oscar je bolji drama, nemoj da ti bude krivo ! Btw. Sta ima veze ako je Norwich izgubio od Wigana ? Pobjedio je sada 1-4 zato... Prijavi
9. mart 2015.11 god. comment_207083 Želim ih ponovno u EPL-u, jedan od najdražih klubova. Trenutno imaju 58 bodova. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.