14. juli 2022.4 god. comment_330586 15 hours ago, hamco said: Strasno za Colvila. Bas strasno ako ga prodaju. Da ide na pozajmicu je sasvim ok. Ajd eto hoce ove sezone da pokusaju neke rezultate ostvarit, njemu tek 19... ajd nek ide i ovu godinu na pozajmicu, npr. neki Premierligaski tim. Ali prodat ga??????????? Da bog sacuva Ne treba njemu nista vise. Spreman je za prvi tim. Na pocetku prelaznog roka ste navijali za mladog igraca, a imamo jednog boljeg od tih sto smo trazili. Sramota je sta Tuchel trazi i kakve igrace hoce. Cuj Ake i Kimpempe, obojica kurcine obicne. Prijavi
14. juli 2022.4 god. comment_330587 Simon Phillips kaze da su sanse da ce biti jedan od ove dvojice bogalja, ne obojica, sto veseli. Doduse to je njegovo misljenje. Colwill ne zeli otici, ne trazi da bude starter, zeli da dobije minute kao i ostali. Moje misljenje je da je spreman za to startno mjesto, zato me ovo sve i ljuti. Slicno je i sa Brojom koji isto zeli ostati, ali da dobije minuta. @hamco leao ce potpisati novi ugovor, ali sa manjom otkupnom klauzulom, nesto kao Nkunku. 20-40 mil vise doduse, jer je Nkunku dostupan za 60 nakon iduce sezone. Gnabry ce potpisati novi ugovor i nece nigdje. Ronaldo ce vjerujem ako ode Lewa, u Bayern. Prijavi
14. juli 2022.4 god. comment_330588 De Bruyne, Salah, Matić, Lukaku, Ake, Lamptey, Tomori, Livramento, Guehi.. to su samo neki od igrača koje smo prodali i pokajali se 2 mjeseca poslije toga. I ništa nismo naučili. Stvar koja me najviše nervira oko ovog kluba je to. Najbolja akademija svijeta i umjesto da koristiš to blago koje imaš ti letiš za kojekakvim Bakayokama, Popivodama, Babama, Higuainima, Cuadradama, Batshuayima, Kimpembe i sl. I to prodaju se igrači koji nisu dobili pravu šansu. Svi koji valjaju se odmah prodaju jer ih ima ko kupiti, a ovi levati će čitav život biti na posudbi. Imamo Silvu, sada i Koulibalya (valjda), Chalobaha, Ampadua, Sarra i Colwilla. I oni planiraju još 2. Neka dođu, ako će se igrati sa 3 nazad. Šta ćemo sljedeće godine kad Silvi istekne ugovor? Šta ćemo ako neko od ove trojice bude promašaj? Šta ćemo za 3 godine kad Koulibaly bude imao 34? Sva 3 problema riješiti sa 60 miliona eura, a možemo i besplatno. Jasno je da ne može svaki igrač dobiti šansu, ne možemo imati 30 igrača u rosteru. Ali ako imaš rupu u odbrani i imaš neka rješenja u akademiji, iskoristi ih. Prijavi
14. juli 2022.4 god. comment_330591 Kimpembe je stoper sa odlicnim tehnickim predispozicijama, klasicni stoper za Guardiolu. Odlican prijem lopte, pas, iznosenje pod pritiskom. I ajde, neka i njega ako se moze dovesti. Ali sto ce nam onda jos i Ake, dzabe davati tolike pare jos direktnom konkurentu. Silva, Koulibali, Kimpembe, Chaloba i Colvil. Sasvim dovoljno, pogotovo ako uzmes u obzir cinjenicu da ako Azpi ne ode i on moze uletiti kao stoper, isto vazi i Jamesa. Prijavi
14. juli 2022.4 god. comment_330593 2 hours ago, hamco said: Kimpembe je stoper sa odlicnim tehnickim predispozicijama, klasicni stoper za Guardiolu. Odlican prijem lopte, pas, iznosenje pod pritiskom. I ajde, neka i njega ako se moze dovesti. Ali sto ce nam onda jos i Ake, dzabe davati tolike pare jos direktnom konkurentu. Silva, Koulibali, Kimpembe, Chaloba i Colvil. Sasvim dovoljno, pogotovo ako uzmes u obzir cinjenicu da ako Azpi ne ode i on moze uletiti kao stoper, isto vazi i Jamesa. Kimpembe je direktna zamena za Ridigera, jer poseduje slicne kvalitete, plus je tehnicki bolje potkovan. Kulibali je tu da se doda suvi kvalitet, jer se videlo koliko nam znaci spremni i odmorni Silva, a on vidr ne moze da igra 60 meceva po sezoni. Ako dodju pomenuta dvojica stvarno nema potrebe da se Ake dovodi. Dobra je vest da ne zelimo da platimo onoliko koliko pise u novinama. Resiti se Sara, ostati sa petorkom Kipembe-Silva-Kulibali(sunce ti jebem kakva odbrana), Kolvil i Calobah u rotaciju, plus moze neko od mladjih da popuni broj u ranim fazama kup takmicenja, je sasvim dovoljno. Prijavi
14. juli 2022.4 god. comment_330596 Tuchel je jucer pričao o tome kako je nuzno imati balans izmedju mladih igraca i igraca sa iskustvom. Ako zaista tako misli onda ne vidim razloga zasto bi nas Colwill napustio. Vidjeli smo kako je to izgledalo sa Chalobahom prosle sezone. Moram reci da mi je Chalo jako porastao u ocima. Ostao je prosle sezone u timu i cekao svoju sansu koju je i dobio. Neka se malo Colwill ugleda na njega. Tek mu je 19 godina. Pred njim je karijera. Ne bi mu nista falilo da ostane ovu sezonu, a ako bas zeli da ide, neka to bude posudba. Nikako ne bih volio da ga izgubimo, ali ako i do toga dodje, zivot ide dalje. Prijavi
14. juli 2022.4 god. comment_330599 Mi cemo uzeti Akea a City ce od tih para plus nesto malo nadodati i dovesti Gvardiola. Prijavi
15. juli 2022.4 god. comment_330620 🚨 Nathan Ake staying at Manchester City. Chelsea showed a strong interest but #MCFC would only sell if valuation met. That hasn’t happened & mutual decision taken for 27yo Dutch defender to remain & play key part in Pep Guardiola plans @TheAthleticUK #CFC @Ornstein https://t.co/Ehz9VbBNpg Eto ga, ispunila se zelja vecine forumasa. Ovime se povecavaju sanse za ostanak Colwill, sto je super. Prijavi
15. juli 2022.4 god. comment_330621 Najbolja vijest danas. A ništa ona ne znači za Colwilla, jer će Tuchel sigurno ići po 2 nova stopera. Prijavi
15. juli 2022.4 god. comment_330623 Presretan sam, ne zbog Colwilla, vec zbog toga sto bas Ake nece doci. Odlicne vijesti, kao da smo jos jedno pojacanje doveli. Prijavi
15. juli 2022.4 god. Popularna objava comment_330627 City nas spasio Tuchelovih transfer ideja. Prijavi
15. juli 2022.4 god. comment_330633 Ma još jedan štoper i dosta. Nek se miksaju formacije sa 2 i sa 3. Silva, Koulibaly, neko, Chalobah, Colwill + Ampadu. Diablo, je li Koulibaly official, možemo li ga prebaciti u prvi tim? Prijavi
15. juli 2022.4 god. comment_330638 17 minutes ago, Adi said: Ma još jedan štoper i dosta. Nek se miksaju formacije sa 2 i sa 3. Silva, Koulibaly, neko, Chalobah, Colwill + Ampadu. Diablo, je li Koulibaly official, možemo li ga prebaciti u prvi tim? Ampadu ce vjerovatno na posudbu, bilo bi iznenadjenje da ostane, nazalost. Koulibaly je official, nema dileme. Sljedeci fokus je cini mi se jos jedan stoper, da li Kounde ili Kimpempe ili neko treci, ne znam. Onda ce objaviti da smo poslali ponudu od 40 mil funti za Matheusa Nunesa tamo nekad sljedece sedmice ili za dvije. Nadam se i da ce Clauss sacekati, jer nam treba ta druga opcija kada Reece ne bude igrao, ali to je vec ko ce ga znati. Bitni su i odlasci, Ziyech je jedan od sigurnih odlazaka za 20(25) + 5 mil za posudbu. Treba vidjeti sta je sa Wernerom, Jorginhom i Sarrom. Poslije svega onda ostaju da se novi ugovori podijele Mountu, Reeceu, Kanteu i ostalim. Prijavi
15. juli 2022.4 god. comment_330641 Kao da je neko iz Citya uletio na forum i vidio našu kunjavu pa se odlučio da nas poštedi svega... Također se slažem da je ovo sa Colwillom jako loša vijest, sad da imamo Tomoria i Guehia obojica bi bili starteri i na to kad bi dodao ovo što imamo imali bi najbolju odbranu u svijetu. Kako god. čini mi se da Tuchel jako loše balansira sa mladim igračima, ne znam zašto uopšte priča o bilo kakvom balansu kad u nebitnim utakmicama pred kraj prošle sezone nije htio dati šansu talentima kakvi su Vale i Hall. Prijavi
15. juli 2022.4 god. comment_330646 Ja sam negdje vidio da Ampadu ne želi više posudbe nego ili da ima minutažu ili prodaja. Prijavi
15. juli 2022.4 god. comment_330649 Uz dužno poštovanje, taj Ampadu nema kvalitet za Chelsea. Prijavi
15. juli 2022.4 god. comment_330658 34 minutes ago, Fazlija said: Diablo jel ima kakvih novosti o Azpiju i lordu Alonsu? Po diablovom ti su ti potpisali za barsu prije nego što si se ti registrovao na forum Prijavi
15. juli 2022.4 god. comment_330660 1 hour ago, Fazlija said: Diablo jel ima kakvih novosti o Azpiju i lordu Alonsu? Kao sto Kun kaze, oni su potpisali sve sa barcom. Chelsea je trazio 7 mil za azpija, vjerujem da ce dobiti oko 3. Za Alonsa su trazili 20, dobit cemo 10 ili 15. Nekako to smatram kao da svi znaju i da su gotovi transferi. Iz tog razloga nisam puno pisao o njima, osim na pocetku kada su se svi detalji saznali. Jednostavno je tesko i kupiti i prodati igraca, koa sto smo vidjeli u citavom svijetu sta se desava. Ekitike, Malacia, Haller, ostali Ajaxovi igraci, Dembele, Mbappe itd itd. Toliko dogovora igraca sa klubovima i toliko dogovora klubova sa klubovima, pa opet agent ili novi klub zajebe stvar da je to ludilo. Prijavi
17. juli 2022.4 god. comment_330732 Omari Hutchinson iz Arsenala ofanzivni vezni i Zak Sturge lijevi bek iz Brightona, obojica po 18 godina imaju. Pojacanja za buducnost Prijavi
17. juli 2022.4 god. comment_330734 Sturge nije jos dosao koliko znam, ali trebao bi uskoro. Ogroman talenat je Sturge. Prijavi
17. juli 2022.4 god. comment_330736 Nek se puni akademija, svakako smo se žalili da nikako da akademija izbaci neko krilo ili lijevog beka za prvi tim. Ovo su igrači koji će sa našim mladim timom osvojiti ligu, Fa Kup i igrati finale omladinske Lige Prvaka. Igrat će za mlade reprezentacije, otići na posudbu u Championship i izdominirati. Prodat ćemo ih za 10 miliona Southamptonu i 2 godine kasnije će vrijediti 30. Druga opcija je da nikad neće razvaliti na posudbi i da će se tamo vrtiti 5 godina dok im ne istekne ugovor. Prijavi
17. juli 2022.4 god. comment_330737 8 minutes ago, diablo_bih said: Sturge nije jos dosao koliko znam, ali trebao bi uskoro. Ogroman talenat je Sturge. Ne znam ja koliko ti znas ali na transfermarktu je vec prebacen u Chelsea Prijavi
17. juli 2022.4 god. comment_330742 4 hours ago, Kun Aguer0 said: Ne znam ja koliko ti znas ali na transfermarktu je vec prebacen u Chelsea Greska je to. Nathan Gissing je isto rekao da je to "jumping the gun", ali blizu je dogovora. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.