29. juli 2022.4 god. comment_331139 1 hour ago, Kun Aguer0 said: Naravno da se dešava, čim diablo ništa ne piše da mu je bilo prije kako oteti računalo, mobitel, sve eee.....još bi danas za Chelsea igrali i Salah, i de Bruyne, Perišić i ostali velikani PS. Odoi bi bio kapetan, zasluženo Prijavi
29. juli 2022.4 god. comment_331140 Po meni i fofana i pavard odlicne mete , pre kunfea svakako obojca. Pavard je upravo ono sto nam treba. Pokriva desnog stopera u 3 pozadi, pokriva centralnog i desnog beka u 4 pozadi. Polivalentan je i kontam da bi se lako uklopio. Ako dodju obojca puna kapa. Prijavi
29. juli 2022.4 god. comment_331143 21 minutes ago, cobinho said: Po meni i fofana i pavard odlicne mete , pre kunfea svakako obojca. Pavard je upravo ono sto nam treba. Pokriva desnog stopera u 3 pozadi, pokriva centralnog i desnog beka u 4 pozadi. Polivalentan je i kontam da bi se lako uklopio. Ako dodju obojca puna kapa. Realno i meni Pavard uopste nije losa kupovina. Nije on neka zvijezda niti igrac extra kvalitete ali nije ni toliko los. Bolji je od Azpija i kao sto kazes moze igrati vise pozicija. Svakako ne bi bio u prvih 11 ali vjerujem da bi dao svoj doprinos. Cak sta vise, fizicki je izuzetno spreman i sparta gole dole citavu utakmicu. Ono sto je bitno jeste da nam Pavard ne bude glavna kupovina jer nam treba pojacanja i na drugim pozicijama. Prijavi
29. juli 2022.4 god. comment_331145 3 hours ago, reLo said: Šeška neće da prodaju ni za 70 miliona. Što se nisu tako za Haalanda borili. Dozvolili su da im igračev menadžer za najvećeg talenta na svijetu stavlja smiješne klauzule u ugovor. Prijavi
29. juli 2022.4 god. comment_331151 8 hours ago, reLo said: Šeška neće da prodaju ni za 70 miliona. Kakav ba Šeško od 70 miliona jebem ga u ime. Pa tolike pare za njega ne traže na fm-u odmah prvi dan kad krenes da igras igricu dan te jebo, je li to neka zajebancija... Fofana je odličan izbor, volio bih da opaze malo i Salisua. Pavard bi također mogao biti dobar samo mu ne znam cijenu koju je Bayern zadao , ipak im je bio standardan prvotimac. Mada doveli su sad i De Lighta na stopera i Mazarquia na desnog beka, to je Pavard pokrivao tako da bi se moglo poslovati i ima ugovor do 2024. Prijavi
30. juli 2022.4 god. comment_331163 Dovesti sve igrace koje zelimo/koji nam fale i rasprodati sve koje su suvisni je jako tezak posao. Posebno ako prodajemo one ciji je ucinak do sada u klubu bio los. Ako uspemo i Vernera da skinemo sa plate bice to uspeh veliki. Prijavi
30. juli 2022.4 god. comment_331166 @Whisperti si se posebno radovao dolasku Wernera ako se dobro sjecam. Kakav je tvoj konacni utisak povodom njega, jesil razocaran, smatras li da je do njega prvenstveno ili do Lamparda/Tuchela? Moje licno misljenje je da sam se pravo razocarao i prevario u njegove sposobnosti prije svega. Decko je toliko tehnicki limitiran da je to nestvarno. Onda i zavrsnica mu je bila ogroman problem, imao je promasaje koje je zaista bilo teze promasiti nego zabiti. Toliko mu je kasnije samopouzdanje grohnulo da nije smio ni penale sutirati. Misljenja sam da bi bila veeelika greska ostaviti ga u klubu. Prijavi
30. juli 2022.4 god. comment_331167 Nebitno sta mislili o njemu, ovo pustanje na pozajmice mi masira zivce samo tako. Mozemo li mi ikoga prodati uopste? Igrača vrijednosti 5 miliona evra na pozajmicu, od 55 i 110... Prijavi
30. juli 2022.4 god. comment_331168 29 minutes ago, hamco said: @Whisperti si se posebno radovao dolasku Wernera ako se dobro sjecam. Kakav je tvoj konacni utisak povodom njega, jesil razocaran, smatras li da je do njega prvenstveno ili do Lamparda/Tuchela? Moje licno misljenje je da sam se pravo razocarao i prevario u njegove sposobnosti prije svega. Decko je toliko tehnicki limitiran da je to nestvarno. Onda i zavrsnica mu je bila ogroman problem, imao je promasaje koje je zaista bilo teze promasiti nego zabiti. Toliko mu je kasnije samopouzdanje grohnulo da nije smio ni penale sutirati. Misljenja sam da bi bila veeelika greska ostaviti ga u klubu. Jesam, radovao sam se, jer sam cesto pratio Bundesligu, i on je bio covek u kojeg se mozes pouzdati kada su golovi u pitanju. Pored toga izgledao je na terenu kao veoma kompletan igrac. Asistencije, presing, kretnja bez lopte... Sve sto treba da zapadne za oko velikima. Njegovu karijeru u Celsiju odredili su oni silni promasaji koje je imao, kada su ga mediji ali i navijaci bogami uzeli na zub i od toga nikako nije uspevao da se trgne. Onda su usledili periodi lose igre kada nam je kreacija bila na niskom nivou, pa covek nije imao ni sta da promasi. Lamps i Tuhel su pokusavali da ga uklope u svoje vidjenje igre nekako, zanemarujuci njegove kvalitete/nedostatke sto je ocigledno propalo, i onda su digli ruke od njega. Bilo je tu svega po malo, ali je njegova mentalna slabost mislim ipak bila najveci faktor neuspeha. Prijavi
30. juli 2022.4 god. comment_331170 Sta ja znam, mozda je bolje posudba. Ako ode u njemacku i razvali, bude onakav kakav je bio prije, prodat ce se za dobre pare. Ovako nam ne gine neka sica. Prijavi
30. juli 2022.4 god. comment_331171 On će sljedećeg ljeta otići kao kusur za Gvardiola, Nkunkua ili Szoboszlaija Prijavi
30. juli 2022.4 god. comment_331179 Ne znam jel istina da ce napoli kepi placati samo 1/4 ugovora. Nadam se da ne moramo mi 75%. Ako tako bude opet cemo ispasti majmuni. Sto se tice vernera greota sto nema bolji prijem, otuda ide i slaba realizacija. U bundes to prolazi jer tih pola sekunde u PL nema a u nemackoj ima. Nije mi jasno kako to u skautingu nije uoceno. Prijavi
30. juli 2022.4 god. comment_331183 Ove pozajmice mi idu na zivce nemoguce, prodaja ili ostaje, sta moze ocekivati od igraca sa posudbe, imamo Bakayoka 4 godina na posudbi. Prijavi
30. juli 2022.4 god. comment_331187 1 hour ago, cobinho said: Ne znam jel istina da ce napoli kepi placati samo 1/4 ugovora. Nadam se da ne moramo mi 75%. Ako tako bude opet cemo ispasti majmuni. Sto se tice vernera greota sto nema bolji prijem, otuda ide i slaba realizacija. U bundes to prolazi jer tih pola sekunde u PL nema a u nemackoj ima. Nije mi jasno kako to u skautingu nije uoceno. Ako je tako, ne vidim logiku da ga se igdje pusti. Neka ga, dobar rezervni golman. A ako hoće da ide, nek nađe nekog ko će mu davati cijelu platu. Prijavi
30. juli 2022.4 god. comment_331188 Kontam da i Laziju treba golman i da su bili zainteresovani. Prijavi
30. juli 2022.4 god. comment_331193 Kepa ima ne bas tako malu platu. 3 puta vecu od Mendija. Generalno kod nas je sa platama totalni nesklad. Verner, Kepa, Haverz, Pulisic, Sar svi imaju astronomske plate naspram onoga sto pruzaju. RisDzejms i Mount imaju generalno mizerne plate i taj nesklad mora da se ispegla. Mi imamo neto blizu milion nedeljno na igrace koji nista ne pruzaju na terenu. Prijavi
30. juli 2022.4 god. comment_331194 Svi mi bi rado docekali da nas napustaju igraci tipa Werner, Kepa, Sarr, Barkley, Alonso, Batshuayi, nekog sam sigurno zaboravio, ali svi oni imaju prevelike plate za 90% klubova. Ovi manji klubovi ne mogu ih priuštiti, dok veci jedva cekaju da se rijese svog otpada, ne treba im još i tudji. Nije ih se lako rijesiti, nema vise timova iz Kine, Amerike koji nude masne pare pa se ovakvih igraca lako otarasiš. Po meni je takva situacija, ili cekaj da im istekne ugovor, ili budi spreman na neku posudbu s tim da ces vjerovatno placati vecinu plate tim igracima. Bilo kako bilo, ispadaš donji u vecini slucajeva i to je realan ishod. Prijavi
31. juli 2022.4 god. comment_331196 Jebo majku gledam kako Real, City pa i Lpool prodaju svoj otpad za masne pare dok ovi nasi nisu sposobni da prodaju jednog jebenog igraca, jos malo pa ce poceti debili da placaju klubovima da im uzmu igrace. Nesposobnost na vrhuncu Prijavi
31. juli 2022.4 god. comment_331198 1 hour ago, Kun Aguer0 said: Jebo majku gledam kako Real, City pa i Lpool prodaju svoj otpad za masne pare dok ovi nasi nisu sposobni da prodaju jednog jebenog igraca, jos malo pa ce poceti debili da placaju klubovima da im uzmu igrace. Nesposobnost na vrhuncu Prodajemo igrace koje niko nece da kupi,.jer to nisu ni zasluzili. Prijavi
31. juli 2022.4 god. comment_331199 3 hours ago, Kun Aguer0 said: Jebo majku gledam kako Real, City pa i Lpool prodaju svoj otpad za masne pare dok ovi nasi nisu sposobni da prodaju jednog jebenog igraca, jos malo pa ce poceti debili da placaju klubovima da im uzmu igrace. Nesposobnost na vrhuncu Kojeg su se to oni otpada na razini našeg uspijeli riješiti? Sterling i Jesus su ne usporedivi s ovim našima, eventualno možeš Zinchenka računat otpadom, ali on je bolji od naših... Ajde Liverpool je fino prodao Minamino i Williamsa za po 20-ak M, al opet i taj Minamino je zabia 10-ak golova koji naš to ima? A Real je morao dočekat da Baleu i Joviću isteknu ugovori da ih se uspije riješit... Prijavi
31. juli 2022.4 god. comment_331201 Ja ne znam zasto tog Zinchenka svi smatraju otpadom ili igracem losijeg renomea. Covjek je meni sasvim dobar bek, dobar sveukupno kao igrac. Ima odlicnu tehniku sto be treba cuditi s obzirom da je citavu karijeru igrao u vezi, Pep ga je gurnuo na beka. Zbog toga nudi raznovrsnost na terenu, cesto i s bekovske pozicije ulazi u sredinu, dobar je u razbijanju presinga kada je iznosenje lopte u pitanju, sto je opet rezultat njegove vrhunske tehnike. Arsenal je po meni u Zinchenku dobio dobrog igraca. Prijavi
31. juli 2022.4 god. comment_331205 Posgigli smo dogovor sa Sloninom ne znam jel ga neko ispratio. Kazu da je talentovan Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.