12. juli 2022.4 god. comment_330505 Kad je Tuchel od svakakvih invalida napravio odbrambene igrače može možda i od Akea. Mada generalno mi se ne sviđa to, trebalo je kupiti pravog štopera pa koliko da traže traže. Prijavi
12. juli 2022.4 god. comment_330513 2 hours ago, njuso21 said: Sto se tice punjenja kase, to je kao da sipamo casu vode u jedno malo vece jezero. Dakle ne znaci to njima nista. Ali steta je dati i 10 miliona za igraca koji ti nece pomoci, za igraca koji te nece pojacati. Ne sjecam se kada sam bio protiv jednog igraca, kao sto sam sad protiv Akea. Mozda nikada. Naravno da znači, pored toga što im puniš kasu parama oslobađaš ih i igrača koje bi samo onako plaćali i džaba bacali pare a također im onda ne možeš ništa reći ni za FFP niti bilo šta drugo, te će se pored toga ćelavac Pep kurčiti sa time kako ne troše pare na pojačanja. Ovako kad bi oni dovodili igrače bez da prodaju škart, škart bi bio na klupi i sisao ogromne plate... 1 hour ago, Adi said: Kimpembe, Kounde, Ake.. Daj tog Koundea Majke mi ne znaš koga bi uzeo od njih trojice ali ne ono kojeg bi radije nego koji je manja ojebina i kiksara. Ake iz Borunemoutha je bio možda i najbolji igrač od sve trojice. Što se napada tiče Leao i Gnabry su jako dobre opcije, špica očigledno ne tražimo dakle idemo Kai i Werner Prijavi
12. juli 2022.4 god. comment_330515 Kakav FFP?, to ne postoji. i ne prodaju oni da napune kasu nego jer im ne trebaju. Para imaju brdo s i bez prodaje igrače, to što njuso kaže, to je njima jedna kap u jezeru. Tako da s financijskim strane ništa ne pomažemo Cityu... Prijavi
12. juli 2022.4 god. comment_330516 Njima je do prije godinu-dvije najveća prodaja u historiji kluba bila Shaun Wright-Phillips nama 2005. godine. Nisu uopšte prodavali igrače za puno, rješavali se baš loših igrača, a ovi bolji su im odlazili u kasnijim godinama pred kraj ugovora ili na isteku besplatno. Sad su uzeli dobre pare za Sane, Torresa i Jesusa. Da im ništa ne znače te pare ne bi nabijali ovolike cijene za Akea i slične. Prijavi
12. juli 2022.4 god. comment_330517 Ne bi nam trebao Napoli praviti probleme oko cijene jer Koulibaly ulazi u zadnju godinu ugovora, tako da sto prije treba zavrsiti taj transfer. Prijavi
12. juli 2022.4 god. comment_330518 Ako se ovo zatvori imacemo jako iskusnu odbranu, tako da bih ja tu svakako ubacio nekog klinca tipa Kolvila da stasava pored njih. Prijavi
12. juli 2022.4 god. comment_330519 Colvil će po meni napustiti klub do kraja roka, ako dovedemo još jednog defanzivca. Izgleda da dolaze Ake i Koulibaly a Tuchel hoće još jednog. Momak hoće veću minutažu, a pored njih sigurno neće dobiti. Da se zna, ne bih ga ni ja gurnuo odmah u vatru, možda jeste veliki talenat ali više sam za to da čeka priliku tokom sezone za neke minute i da uči od Silve i Koulibalya. Ali jedno su moje želje i očekivanja a drugo su njegove. Mislim da će on zbog svega toga potražiti minutažu negdje drugo. Prijavi
12. juli 2022.4 god. comment_330521 Koulibaly ako ima ambicije i uz malo srece moze sigurno 3-4 dobre sezone odigrati. Bio bih zadovoljan tim transferom u moru drugih glasina. Kad bi mu dodali jos jednog kvalitetnog partnera bilo bi odlicno. Elem, treba se brze raditi i na rjesavanju skarta. Osloboditi platne liste od likova poput Bascuajia, Barklija i slicnih. Bio bih najsretniji da se mozemo kako kutarisati Jorginha i Alonsa, ali sve mi mirise da ce bas ova dvojica iskoristiti priliku koja se ukazala deficitom na drugim pozicijama i dobiti nove ugovore. Prijavi
12. juli 2022.4 god. comment_330523 40 miliona, 31-a godina i ima ugovor do 2023. Udara im klempe ko kako stigne iskreno, dobar igrač ali da nas ovako oderu za njega... Prijavi
12. juli 2022.4 god. comment_330531 1 hour ago, Kun Aguer0 said: 40 miliona, 31-a godina i ima ugovor do 2023. Udara im klempe ko kako stigne iskreno, dobar igrač ali da nas ovako oderu za njega... Sto u svemu trazite negativu. Sve je stvar percepcije. Recimo ja to vidim ovako: Novi vlasnik ima novca i ne zeli se jebavati sa klubovima oko par miliona. Traze toliko, evo vam toliko. Nema razglabanja nego odmah zavrsi. Primjer toga je cak i transfer Raphinhe, platili su odmah cijenu koliko je Leeds trazio. To sto je igrac kocio je nesto drugo. Ista stvar i za Sterlinga i za Koulibalija. Da smo sa sredjivanjem u upravi zavrsili prije mjesec dana, vjerujem da bi neki igraci vec bili potpisani. Malo smo zbog toga kasnili ali evo, nije da se nista ne radi. A prelazni rok je tek poceo. Sterling, Koulibali za sad je i vise nego dobro. Nadam se da ce nas obradovati do kraja sa jos par dobrih igraca. Prijavi
13. juli 2022.4 god. comment_330533 8 hours ago, Kun Aguer0 said: 40 miliona, 31-a godina i ima ugovor do 2023. Udara im klempe ko kako stigne iskreno, dobar igrač ali da nas ovako oderu za njega... Bolje 80 miliona na de lihta. Uvek ga kasnije mozemo i prodati realu i slicnima za neke pare pa da ne budemo na gubitku, a moze i biti od koristi narednih 12,13 god. Kakav kulibali za 40, pa bolje i ake za te pare jer je mladji, moze se poraditi na njemu. Da je kulibali za 20mil to bi vec bilo lepo Prijavi
13. juli 2022.4 god. comment_330536 7 hours ago, hamco said: Sto u svemu trazite negativu. Sve je stvar percepcije. Recimo ja to vidim ovako: Novi vlasnik ima novca i ne zeli se jebavati sa klubovima oko par miliona. Traze toliko, evo vam toliko. Nema razglabanja nego odmah zavrsi. Primjer toga je cak i transfer Raphinhe, platili su odmah cijenu koliko je Leeds trazio. To sto je igrac kocio je nesto drugo. Ista stvar i za Sterlinga i za Koulibalija. Da smo sa sredjivanjem u upravi zavrsili prije mjesec dana, vjerujem da bi neki igraci vec bili potpisani. Malo smo zbog toga kasnili ali evo, nije da se nista ne radi. A prelazni rok je tek poceo. Sterling, Koulibali za sad je i vise nego dobro. Nadam se da ce nas obradovati do kraja sa jos par dobrih igraca. Baš to sam pisao u prošlom postu. Ne razumem negative ako smo odradili ova 2 .. Sterling, Koulibaly.. to su po meni World Class igrači i drago mi je da ovo uspijemo dovesti. Drago mi je isto, da ne preplačujemo agente i igrače (De light...).. Još 2-3 pojačanja i super smo 🙂 ajmooo Prijavi
13. juli 2022.4 god. comment_330547 13 hours ago, hamco said: Sto u svemu trazite negativu. Sve je stvar percepcije. Recimo ja to vidim ovako: Novi vlasnik ima novca i ne zeli se jebavati sa klubovima oko par miliona. Traze toliko, evo vam toliko. Nema razglabanja nego odmah zavrsi. Primjer toga je cak i transfer Raphinhe, platili su odmah cijenu koliko je Leeds trazio. To sto je igrac kocio je nesto drugo. Ista stvar i za Sterlinga i za Koulibalija. Da smo sa sredjivanjem u upravi zavrsili prije mjesec dana, vjerujem da bi neki igraci vec bili potpisani. Malo smo zbog toga kasnili ali evo, nije da se nista ne radi. A prelazni rok je tek poceo. Sterling, Koulibali za sad je i vise nego dobro. Nadam se da ce nas obradovati do kraja sa jos par dobrih igraca. Ja iskreno nisam vidio ni jednog američkog vlasnika koji se tako razbacivao sa milionima i koji je uopšte ulagao puno, možda na početku, ostalo je sve klub što zaradi + prodaja igrača to ti je budžet za nova pojačanja. Pored toga ako vide svi da tako olako bacaš pare svi će nabiti cijenu za igrača kako nama tako inače na tržištu koje je ionako otišlo u kurac Prijavi
13. juli 2022.4 god. comment_330548 Sterling je finansijski gledano odličan posao, to što ga mi ne volimo kao igrača i tipa to je druga stvar, neka se na terenu opravda i biće svi zadovoljni Prijavi
13. juli 2022.4 god. comment_330554 Šta mislite hoćemo li dovesti i Kimpembea pored Koulibalya i Akea? Ako se to ostvari, to su već 4 (računam i Sterlinga) od 6 pojačanja koje je Boehly obećao Tuchelu. Ostaje onda još jedna alternativa za Jamesa na RWB, tu se već spominjao onaj Clauss ili kako već i još jedno pojačanje u napadu pored Sterlinga? Da li je ovo izvodivo? haha Prijavi
13. juli 2022.4 god. comment_330563 Pravit ću se da nisam vidio ovo sa Colwillom. Samo idiot ga može prodati nakon što su nam se prošlog ljeta dogodili Tomori i Guehi. Može li mi neko reći u čemu je Kimpembe dobar? Ja nemam nikakvo mišljenje o njemu. Prijavi
13. juli 2022.4 god. comment_330564 Kimpembe i ake. Ne znam kojeg vise ne bi htio u celsi. Kimpembea garant tuchel gotivi iz vremena psga. Prijavi
13. juli 2022.4 god. comment_330565 Nisam drugo ni ocekivao od Tuchela. Sljedeci su Gallagher i Broja. Kimpembe nemam pojma kakav je. Gledao sam ga nekoliko puta, nije nesto posebno pokazao ali nije bio ni prelos. 3 nova stopera je previse, dovoljna su 2. Medjutim trener voli prije sve dobru odbranu pa je ocekivano da ce najvise pojacavati tu. Prijavi
13. juli 2022.4 god. comment_330566 8 minutes ago, soxx said: Kimpembe i ake. Ne znam kojeg vise ne bi htio u celsi. Kimpembea garant tuchel gotivi iz vremena psga. Oba su Tuchelove zelje izgleda. Tacno mi fali Lampard kada vidim ove rasprodaje nasih omladinaca, pa pruzi sansu Colwilu kakvu si pruzio Chalobi tvrdoglavi Tuchelu... Prijavi
13. juli 2022.4 god. comment_330568 Strasno za Colvila. Bas strasno ako ga prodaju. Da ide na pozajmicu je sasvim ok. Ajd eto hoce ove sezone da pokusaju neke rezultate ostvarit, njemu tek 19... ajd nek ide i ovu godinu na pozajmicu, npr. neki Premierligaski tim. Ali prodat ga??????????? Da bog sacuva Prijavi
13. juli 2022.4 god. comment_330569 10 minutes ago, hamco said: Strasno za Colvila. Bas strasno ako ga prodaju. Da ide na pozajmicu je sasvim ok. Ajd eto hoce ove sezone da pokusaju neke rezultate ostvarit, njemu tek 19... ajd nek ide i ovu godinu na pozajmicu, npr. neki Premierligaski tim. Ali prodat ga??????????? Da bog sacuva Pa isto je bilo sa tomorijem, guehijem, lemptijem, livramentom, sta se cudite Prijavi
14. juli 2022.4 god. comment_330575 Jedina opcija ako se proda je staviti buy back klavzulu za jedno 30m i to je to.. nisam za prodaju nikako... Prije bi Sarr-a prodo nego ovog malog Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.