Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

30 minutes ago, klicko said:

Kako su mogli da se istaknu maunt, james, tomori, abraham pa i colwil, broja sada s tim da gilmor nije bas imao srece sa ekipom sa povredama ali daju rezultata posudbe, ber jednu sezonu

Sve Championship ekipe, slabiji kadar i kvalitet. Pisao sam o tome kad je riječ o posudbama, ponuđen igrač treba da donosi jaku prevagu kako bi bio uvijek starter jer neće ni jedan normalan klub gurati posuđenog igrača ako ima nekoga svog sličnog kvaliteta. Zato Ampadu nije igrao u RB Leipzigu iako kad god je dobio šansu bio je odličan, dok što se Gilmoura tiče Norwich je bio jad od ekipe sam po sebi

Sta bi na kraju sa bekovima? Jel to opet igramo sa 7 nazad pa necemo ici na dovodjenje rotacije za Jamesa i Chilwella? Mozak me zaboli kad cujem da hoce De Jonga, a imacemo iste boljke kao i prosle godine.

1 hour ago, ker said:

Sta bi na kraju sa bekovima? Jel to opet igramo sa 7 nazad pa necemo ici na dovodjenje rotacije za Jamesa i Chilwella? Mozak me zaboli kad cujem da hoce De Jonga, a imacemo iste boljke kao i prosle godine.

Čekamo da nestane sve kvalitetno sa tržišta pa da idemo po Zappacostu

Pa dobri su backupovi  al kao backupovi  ak se desi opet nekom veca povreda ona smo najebali  al da ulete s vremena na vrijeme su mi sasvim OK

Ako cemo igrati sa 4 nazad onda su nam rotacije katastrofa, Odoi ne moze igrati beka u 4 nazad, mada nije dobar ni rwb, nije to za njega, Alonso je uzas u 4 nazad. Sve se cini da ce opet forsirati 3 nazad sa krilnim bekovima, nema nam pomoci.

15 minutes ago, ker said:

Ako cemo igrati sa 4 nazad onda su nam rotacije katastrofa, Odoi ne moze igrati beka u 4 nazad, mada nije dobar ni rwb, nije to za njega, Alonso je uzas u 4 nazad. Sve se cini da ce opet forsirati 3 nazad sa krilnim bekovima, nema nam pomoci.

Nećemo

Back ups desno su očajni na Odoia ne treba još računati dok se ne utvrdi da nije staklen 

Vjerovatno je to sto se tice dolaska igraca, Sterling, Kolulibaly i Kounde.

Nadam se da cemo neke igrace i prodati.

Desni bek se mora dovesti jer ni Azpilicueta (koji ide) ni Odoi ni neko treći, a pogotovo ne Kounde nisu rješenja za tu poziciju. Mora se imati desno krilo koje igra lijevom nogom jer Ziyech najvjerovatnije ide. To dvoje se sigurno planira riješiti. Ostalo će da se ganja ako se neko proda.

Obnavljamo tu štopersku liniju jer smo prodali od štopera i koga smo trebali i koga nismo, i to ok, samo ne shvatam zašto opet bekovske pozicije zapostavljamo, zar nismo prošle sezone imali skupo školovanje kada se povrijedio Chily. U doba kada bek mora imati igračke osobine krila mi zamajavamo sa Alonsom u 2022. godini, mislim nije toliki problem ni u Alonsu to je igrač koji može biti koristan u nekim situacijama, ali u situaciji kada ostanes bez startnog beka na nekoliko mjeseci imati Alonsa kao jedinu opciju nije baš ok situacija, prosto ne može čovjek to iznijet, niti je 2010. godina niti smo mi Bolton. Azpilicueta takođe više ne moze igrati beka, pokusaj da se od Odoia napravi bek necu ni da komentarisem. Tako da mislim da bi se trebali pozabaviti bekovima, da bar jedan dođe. 

Odlaskom Lukakua ne bi ni razmisljao o statusu Broje, jer nemam klasične 9 u ekipi, a vjerujem da svaka ekipa na ovom svijetu treba tog jednog klasičnog špica. Mi smo klub koji je sam sebi dokazao da nam je svejedno da li platili napadača 40, 70 ili 90 miliona, na kraju isti kurac, dobijemo od njega u prosjeku 6-7 golova u ligi i 2 gola protiv Blackpoola u kupu. Tako da ostavio bi Broju dao mu šansu, ako nista bar necemo zijanit novi šleper miliona na tu epsku devetku Chelseaja. Naravno ako momak hoce sa ide treba ga pustit, Drogba otisao pa smo ostali živi. 

Gallaghera bi naravno ostavio, ako je neko zaslužio priliku onda je to on, svaka druga odluka kada je on u pitanju je ravna katastrofi.

Ove dvije lole što smo do sad doveli su bar što se mene tiče sasvim solidna pojačanja, sigurno igrači za prvu postavu.

Zelimo PL, LS, Fa cup, carabao, carling i shta josh ne. To su preko 60utakmica a igraci? Trebaju po 2 solidna igraca na svakoj poziciji. 

1. Desni bek zamjena nemamo

2. Levi - Emerson je solidan ako ostane

3. Evo stopere smo skoro pa resili 

4. Sa RLC I JORGINHO u sredini nema uspeha. Da se prodaju a dovede D.Rice shto verujem da ce doci do kraj preodnog roka

5. Treba nam brz i ubitacan igrac kao desno krilo. ZIYECH je daleko od toga, a i pulisic. Dobri su oni al onako za 20/30minuta igre, najvishe do 45.

Sve u svemu Rlc,Jorginho, Alonso, Ziyech OUT. 

Da se dovede desni bek, D.Rice i jedno ubitacno desno krilo ako zelimo da se borimo i neshto osvojimo

I jos nesto.Menjamo pozicije igraca i oni gube na kvaliteta. Krilo igramo kao beka, poluspic kao krilo i sta josh ne... 

Jutro ekipa,

Kako gledam stvarno se Barca umešala u Konudeja.. neznam što smo takvi mamlazi i turamo jedno i isto non stop.. pa nije konude terry, nesta itd... 

Odjebat odma ovakve koji cincaju i iči po drugima. Gvardiol, Pau Torres itd.. nije jedini .. baš me iživciralo ovo..

I medjutim gledam De light več pogadja voleje a naša pojačanja nisu okvir gola pogodili..

Prica se navodno da smo danas u kontakt sa  Allan Saint maximin, cena oko 35/40m€. Opasan je igrac, opasno krilo. Fali nam takav igrac. Brz, borben, ostavlja se na terenu. Ocajno nam je potrebno bar jos jedno krilo. 

Sta vi mislite za ovo? 

Mislim da su Sterling, Pulišić i Hudson-Odoi primarno lijeva krila kao i on i da bi bilo bolje da se dovede neko za drugu stranu. Ne vjerujem da ga možemo oteti Newcastleu koji gradi novu priču oko njega.

Sa svojih 63% uspješnosti driblinga je drugi najbolji dribler lige (od krila), iza Traorea koji ima 82%. Zaha, Sterling, Salah, Raphinha i ostali su oko 50% ili ispod.

19 minutes ago, Adi said:

Mislim da su Sterling, Pulišić i Hudson-Odoi primarno lijeva krila kao i on i da bi bilo bolje da se dovede neko za drugu stranu. Ne vjerujem da ga možemo oteti Newcastleu koji gradi novu priču oko njega.

Sa svojih 63% uspješnosti driblinga je drugi najbolji dribler lige (od krila), iza Traorea koji ima 82%. Zaha, Sterling, Salah, Raphinha i ostali su oko 50% ili ispod.

To si u pravo da je i on primarno ljevo krilo kao i Pulisic i huddson. Ali njih dvojica... Bolje da ne govorim😂

Moze Maximin igrati i kao desno krilo, igrao je i pokazao je sve svoje kvalitete.  Klasicno desno krilo tesko se nalazi, bio je to rafinha ali nishta od njega 

Ima ih malo na tržištu i zato im je nabijena cijena, i Raphinhi, i Anthonyu, i Bowenu, i svima. Međutim neophodno je da se ima ljevak na desnoj strani, makar da sa klupe ulazi, da ne bi napadi po toj strani bili jednolični. Lakše je zatvoriti kad i bek i krilo igraju istom nogom. Sve su veće šanse da će to biti ponovo Ziyech, vidio sam da Milan polako odustaje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.