Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Popularna objava

Budući da nas sad povezuju sa Fofanom malo, nadam se da je istina, zamolio bih diabla da ne ozvaničava nigdje njegovo potpisivanje bilo čega dok god se ne vidi njegova slika sa dresom Chelsea ispred Stamforda.

Hvala

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Zabari hoce wernera na pozajmnicu. S obzirom da kod njih nijedan ugovor nije veci od 130 140k/w ne vidim nacin da ga dovedu sem ako nasi ne pristanu da placaju pola ugovora sto bi bilo debilno ili on da se odrekne sto sumnjam. Ja bi ih odbio na prvu. Vacarosi ciganski. 

Ne treba im dati, oni kad tebi prodaju cijene dižu u nebesa i driblaju te kao budalu, a kad kupuju suprotno.

Pozajmica ne dolazi u obzir. Koji normalan klub šalje dva napadača na pozajmicu kombinovane vrijednosti 150 miliona?

17 hours ago, Kun Aguer0 said:

Budući da nas sad povezuju sa Fofanom malo, nadam se da je istina, zamolio bih diabla da ne ozvaničava nigdje njegovo potpisivanje bilo čega dok god se ne vidi njegova slika sa dresom Chelsea ispred Stamforda.

Hvala

Nije baš ispred Stamforda, ali postojiFB_IMG_1658930908022.thumb.jpg.2cd30dc545f4ec263ff19fa01a48d15b.jpg

Azpi je legenda kluba i to mu niko ne moze  oduzeti. Medjutim vrijeme je da ode, ne znam sta Tuchel jede govna, pa igrac zeli da ide a ti mu ne das i ocekujes da ti taj isti igrac gine za tebe?

Alonsa takodjer ima priliku prodati ali ne, ni njega ne zeli dati.

Wernera i Ziyecha bih dao i dzabe samo da idu. Jesmo se usrecili sa njima brate mili.

Kenedy, Bats, Barkley.. paraziti koje niko nece. Jebo majku jesmo doveli skarta to je necuveno.

Eto i saga oko Koundea zavrsena, ne mislim da je neka igračina, ali mislim da se ovakav potop u jednom prelaznom roku ne pamti nema ko nas nije odbio😎

Nisam ispratio, odakle tacno na kraju Barcelona nabavi lovu za sva ova pojačanja, ljudi se pojačali kao rijetko kad uz priču da nemaju za struju..

30 minutes ago, King Chelsea said:

Nisam ispratio, odakle tacno na kraju Barcelona nabavi lovu za sva ova pojačanja, ljudi se pojačali kao rijetko kad uz priču da nemaju za struju..

Tako što su potpisali da ni u narednim godinama neće ništa zaraditi. Nema šta nisu prodali samo da mogu sad par dobrih igrača dovesti. Nikom nije jasna ta politika i kako misle postojati za 5 godina.

Koja se cifra spominje za Fofanu? Gdje je diablo sa informacijama?

Sa Lukakuom smo u velikom minusu, barem 50 miliona. Nemamo ni igrača ni pare, to je najgora opcija. I bojim se da ćemo svakog igrača na sličan način "prodati". Najbolje je tražiti igrače u sklopu transfera, ali nema nam Juventus više šta ponuditi. Vlahovića i Chiesu nam ne bi dali, a sa Cuadradom smo već pokušavali. Za De Ligta smo već izvisili, a ako bismo doveli Bonuccija trojka pozadi bi nam imala preko 100 godina. 

Kako ce sada da nam deru kozu za transfere, kao da gledam.  Ima da preplacujemo igrace samo tako.

Fofana ima sve visinu, navikao se na ligu, a koliko sam video i povreda ga nije mnogo sputala. U stvari, je l se oporavio od loma noge?

Ja mislim da nas lester ne bi ošurio. Imamo sa njima korektan odnos. A imamo i igraca koje mozemo da im ponudimo. Od Zijeha, Pulisica, Barklija imalo bi nesto i po njihovom ukusu. 

Ako sam ispratio dobro on je posle povrede odigrao neki mec i nije bio lose ocenjen. Nije bio ACL sto je bitno, kost se regenerise na taj nacin da ne postoji rizik od obnove povreede. Po meni bi bila dobra kupovina ako je do 60milki evradi. 

Vidim da spominju i Zahu. U odnosu na Pulisica + ali pitanje je njegova kreacija u sredini terena tako da je tu ?

15 minutes ago, ker said:

Milenkovic nikako.

Ja tog lika nisam pratio prosle sezone nikako, znam da je prije toga imao par solidnih sezona ali prosle stvarno nisam gledao italijane. Dobar je na fm-u to znam. Mada opet kada pogledam Tuchelov sistem igracu je dovoljno samo da je dobar sa loptom u nogama i da zna dobro defanzivne osnove i biće od koristi što Milenkovic zna, možda ne bi bilo loše to pokušati ne vjerujem da bi bio preko 20 milki, zadnja godina mu je ugovora.

Što se Fofane tiče veliko da, pitanje je samo koja je cijena, možda bi se to moglo sniziti sa obzirom da je zbog loma fibule propustio 80% sezone i plus uz to i Leicesteru treba para tako da bi možda mogli naći neki dogovor. Sve u svemu nisu nas previše otresli za Chilwella a pogotovo za Kantea ali su onda sve to nadoknadili sa Drinkwaterom :D

Mislim da bi se trebalo okrenuti njima jer očigledno je da imamo neki normalan odnos između klubova a ne poslovati sa ovim govnima iz španije i italije

Vise sam za to da se rijesimo skarta pa da pokusamo do kraja prelaznig roka dovesti 1-2 nova igraca.

Alonso, Azpilicueta, Barkley, Batsuayi, Drinkwater, Bakayoko, Zyech sve su to igraci kojih se treba rijesiti.

Mi sa ovim klovnom kaubojcem da se sutiramo u dupe ako dovedemo jos 2 igraca i to sa neke C tuhelove liste. Simptomaticno postaje da svi igraci beze od nas i biraju raspalu barsu pre nas i to su jos svesni da ce im kasniti plate po par meseci. Kauboj je apsolutno ko sa tavana upao u fudbal. Niti je imao plan niti ideju za svoj staf a pride oterao Grankovskaju Ceha......

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.