Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

U zadnjih 20 godina smo imali dva napadaca kako treba, tako da mislim da cemo se snaci. Na sve to Tuchelu je ipak najbitnije da ne primimo gol pa nedostatak napadaca moze uvijek da se nadomjesti dodatnim igracem u odbrani.

• Popularna objava

Kao da smo imali Benzemu, pa sad odlazi. Hajd ne pretjerujte.

Imamo napadaca, ne klasnih, ali imamo sto imamo, a ne znaci da necemo dovesti jos koga.

To sto su Broja, Colwill pickice i glumci, je nesto drugo.

Jedan ima 6 golova u premier ligi, umislio da je neko i nesto, pa hoce frajer prvu postavu. Debilcino, prvu postavu tj uopste minute na terenu treba zasluziti, a ne na gotovo dobiti 

Colwill jos gori. 20 utakmica u drugoj ligi i momcina bi da ima zagarantovane minute, a pri tome ne dolazi u obzir posudba. Ma mrs.

Dok ovamo imas Chalobu, koji suti radi i dobija priliku. Imas Ampadua koji je isao na 3 pozajmice, napredovao pomalo, sada izjavljuje da ce igrati bilo koju poziciju, da ce dati maksimum samo da dobije sansu, da zeli ostati i boriti se za ekipu.

Imas Odoija koji poslije lose sezone i povreda, ne ide na odmor vec uveliko radi na sebi, da bi bio spreman za Chelsea, igrac koji suti i radi i nakon sto je Chelsea doveo Sterlinga.

Da ne pricamo npr o Jamesu koji je dosao nazad u Chelsea i cekao priliku na poziciji, koju je igrao kapiten kluba. Strpljivo radio na sebi, dobio sansu i iskoristio.

A ovi smradovi bi na gotovo sve. Ma prodajte ih i to bez buy-back klauzule. Takvi nam ne trebaju.

Reece bi isto otisao da nije dobio sansu. Bukvalno se strahovalo da ne ode, barem medju ljudima koji su ga gledali. Igraci kao Colwill i Broja, vide i znaju da su bolji od igraca ispred njih, samo im treba dati sansu. Guehi je otisao iz istog razloga.

Smijesno je gledati Wernera i ostale, a ne dati sansu igracu koji kada god je odigrao mec za S'thampton, odigrao ga odlicno. Mogu ga samo zamisliti sa boljim igracima. Colwill je stijena, nikad boljeg nismo imali stopera u akademiji i neki bi ga pustili, jer je Tuchel retardiran, pa hoce Akea, Kimpempea i takve kiksere.

Pa nevjerujem da mu je iko rekao da neces dobit minute.

Niko mu ne moze garantovat koluko ce imat minuta. Kad napadac od 100M preseli na klupu znas da niko nije nedodirljiv.

To sto se on ne zeli boriti za mjesto svoje to je njegova stvar 

Ako vec zeli da ide, naplatit fino i ubacit klauzulu da ga mozemo kupit za neke pare il da imamo neki profit od sljedece prodaje 

Ma za colwilla nisam nista direktno rekao 

Broja zabio 6 golova u 32 meca i umislio se da je ary kane.

Sretno mu bilo kad je navalio ici,  ne treba ga zadrzavat.

Gallagher sutra moze otic i bit negdje standardan prvotimac pa hoce da se dokaze ipak 

2 minutes ago, soxx said:

Ma za colwilla nisam nista direktno rekao 

Broja zabio 6 golova u 32 meca i umislio se da je ary kane.

Sretno mu bilo kad je navalio ici,  ne treba ga zadrzavat.

Gallagher sutra moze otic i bit negdje standardan prvotimac pa hoce da se dokaze ipak 

opametila se omladina, nema vise saginjanja glave i provodjenja 5-6 sezona na posudbama.

sad brale ili ces mu dati sansu da igra ili ga prodaj.

apsolutno to podrzavam. samo je jedna posudba dovoljna da omladincu sjebes karijeru.

Napadaci su prevazidjeni isto kao klasicne desetke, ni Liverpool ni City nemaju nekog klasicnog napadaca pa igraju mozda najdominantniji fudbal u istoriji Premijer Lige.

Ako su broju prodali sa 35milki i ako je otkupna 40 onda je mozda i ok jer ipak njemu fali podosta ali je problem sada naci nekog dobrog spica u tom platnom rangu.

Jedno je traziti sansu, a drugo je traziti prvu postavu.. to treba zasluziti, sa 10 golova u jebenom vitessu i 6 u southamptonu bogami ne zasluzuje, ali da treba dobiti sansu treba.. 

• Popularna objava

Nisam htio nista odmah pisati za Colvila jer me je na prvu huja ufatila na Tuchela. Medjutim kad malo bolje razmislim, Colvilu je tek 19 godina i ne vidim razlog da odmah trazi zagarantovane minute.

Pa Sarr je prosle godine odigrao 21 utakmicu, dakle ima vremena i mjesta i za njega. Treba se truditi, boriti i zasluziti minute. Ne moze dobiti garant da ce igrati, ne moze niko.

Ono sto hocu da kazem je da je Colvil nestrpljiv i da ima mnogo primjera igraca koji su svoju pravu priliku dobili i mnogo kasnije nego sto Colvil trenutno ima godina.

Zao mi je ako ode, ali mislim da i on sam pretjeruje.

19 minutes ago, Wisey said:

A gdje pise da djeca traze da im se ista garantuje? Samo zele konkretnu sansu na terenu, ne prazna obecanja a da se u beznacajnim utakmicama klupa popunjava trecim golmanom.

Izvori kažu da transfer ne želi Chelsea, nego upravo Broja, koji gori od želje da bude standardni prvotimac neke ekipe. Transfer bi trebao koštati oko 30 miliona funti.

Source: Chelseabalkan

Samo zele konkretnu sansu? Na lijepe oci, noge ili kopacke mozda?

Treba to zasluziti. Truditi se prvenstveno na treningu, mnogo je primjera u trenutnom timu kako to ide.

A ne jedan frajko zacrtao da ide, borbe ni na vidiki, a drugi uvjetuje da ako klub dovede jos stopera, da ce napustiti. Pickice, nista drugo.

Samo prodati.

Da bilo ko drugi pise to sto vi pisete pa hajde, ali navijaci Celzija koji prate sigurno minimum 10 godina intenzivno svaku tekmu. Znaju svi koliko smo dugo cekali da se nadolazecim nadama iz akademije pruzi sansa, i prvi put kad smo to napravili dobili smo nekoliko odlicnih i mnostvo vrlo dobrih igraca.

Jasno je da jedan Kolvil nece vidjeti terena ako se dovedu 2-3 stopera od 50 miliona. Taman svaki trening letio na terenu, sansu dobiti nece.

Chaloba dobio sansu pored silve rudigera christensena i azpia. Sto ne bi colwill pored koulibalia Silve calabe i tog novog stopera sto ce doc. Chaloba mu nije konkurencija po komentarima. Silvu ce cuvat za bitnijr tekme. Imo bi koulibalia i tog drugog a ss tri stopera se igra

Ne znam sta Gallagher radi u Chelseaju, zasto ne bjezi? Konkurencija mu Jorginho, Kante, Kovacic, Ruben Mount. A ja, nije picka, vjeruje u sebe , radi maksimalno i naravno da ce dobiti sansu i da ce igrati za Chelsea pod vodstvom Tuchela.

Chalobah i Ampadu ne pomisljaju da odu, iako stizu pojacanja u odbranu.

Prosle godine Chalobah, ove godine Gallagher sigurno, a vrlo vjerovatno i Ampadu su u ekipi, sta treba vise? Da cijeli tim bude od akademaca? Al kako onda osvajati trofeje, kako se boriti sa Cityem i ostalim? 

Licemjerstvo.

Levi uopste ne trazi da bude starter, samo trazi od trenera da mu da priliku. Ako je to tesko obecati, a bit ce ako dovede jos 2 stopera, onda ne znam. Znaci haj Broja sto hoce da bude starter, ali nemojte gurati u isti kos i drugog igraca. Njegov prijatelj je bukvalno rekao da nije istina da trazi da bude starter.

Conor zna da ce dobiti sansu, jer mu je Tuchel obecao sansu, javno i privatno. Nije isto. Billya odjebao opet, kao i Valea.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.