3. juli 2022.4 god. comment_330161 Ja smatram da ako izvisimo za Raphinhu te Dembelea, da necemo nikoga dovoditi, da u tom slucaju necemo prodati ni ziyecha niti Pulisica. Ne svidja mi se to, ali tako je, jer ne vidim neku dobru opciju osim njih. Mozda stvarno Boehly hoce neku zvijezdu, pa nagovore Neymara ili Ronalda. I cudniji transferi su se desavali. Prijavi
3. juli 2022.4 god. comment_330165 3 hours ago, njuso21 said: Ja smatram da ako izvisimo za Raphinhu te Dembelea, da necemo nikoga dovoditi, da u tom slucaju necemo prodati ni ziyecha niti Pulisica. Ne svidja mi se to, ali tako je, jer ne vidim neku dobru opciju osim njih. Mozda stvarno Boehly hoce neku zvijezdu, pa nagovore Neymara ili Ronalda. I cudniji transferi su se desavali. Vjerovatno ce doci Sterling. Mislim da je bolji od obojice pomenutih. Sto se tice Ronalda ili Neymara, marketinski je odlicno ali vjerujem da ni jedan istinski navijac Chelsea ali fudbala ne zeli ni jednog od njih dvojice. Prijavi
3. juli 2022.4 god. comment_330168 Za sedam dana ekipa ide na turneju u SAD, valjda ce Boehly zavrsiti koje pojacanje do tada... Prijavi
3. juli 2022.4 god. comment_330185 Po svemu sudeći jedino možemo Sterlinga vidjeti na toj turneji. Prijavi
3. juli 2022.4 god. comment_330191 1 hour ago, apeiron said: Po svemu sudeći jedino možemo Sterlinga vidjeti na toj turneji. Rekao je diablo za vikend ili u ponedjeljak da stiže Prijavi
3. juli 2022.4 god. comment_330197 7 minutes ago, diablo_bih said: Prodao je kucu, jos samo da ovi ozvanice Kome i za koliko para, reci mu da bude oprezan i sve novo što kupi da obavezno zavede u katastar Mada nije trebao prodavati, bolje da je izdavao u fazonu stan na dan Prijavi
3. juli 2022.4 god. comment_330202 Samo da Ake ne stavi kuću na prodaju, to me trenutno najviše plaši Prijavi
3. juli 2022.4 god. comment_330203 I Perisic je prodao kucu, jel to znaci da ce ubrzo kod nas? Prijavi
3. juli 2022.4 god. Popularna objava comment_330206 24 minutes ago, apeiron said: Pretjeraste ga više s Perišićem diablo be like kad god udje na forum Prijavi
3. juli 2022.4 god. Popularna objava comment_330207 34 minutes ago, apeiron said: Pretjeraste ga više s Perišićem Dembele i Sterling čekaju u redu da ga zamijene Prijavi
4. juli 2022.4 god. comment_330222 Boehly pita Tuchela da li želi Ronalda. https://www.telegraph.co.uk/football/2022/07/04/todd-boehly-ask-thomas-tuchel-wants-cristiano-ronaldo-chelsea/?utm_content=football&utm_medium=Social&utm_campaign=Echobox&utm_source=Twitter#Echobox=1656951521-3 Prijavi
4. juli 2022.4 god. comment_330224 Ako dođu Ronaldo, Neymar i Sterling moj interes za ovaj klub će spasti sa 100% na 95% što je historijski minimum. Prijavi
4. juli 2022.4 god. comment_330226 Ja bi volio da dodje Ronaldo, samo da kupim dres i onda sto se mene tice moze odmah ic 😂 Al mislim da od toga nema nista, u problemima smo tako da treba prvo probleme rijesit pa se onda bavit “luksuzom” kao sto su ronaldo i neymar. A ja sam za sterlinga 1/1 bilo bi to odlicno pojacanje. Prijavi
4. juli 2022.4 god. comment_330228 Ronaldo u bilo koje doba. Meni dosta da vidim da jedno takvo ime istrci na Stamfordu u nasem dresu. Jedna od mojih najljepsih sjecanja na englesku premier ligu su kad smo se mi borili sa Unitedom za prvaka engleske i kad je Ronaldo igrao za United. Koliko je od tad proslo jbt, klicko tad ucio slova. Nevjerovatno kako vrijeme leti. Prijavi
5. juli 2022.4 god. comment_330234 Nisam za Ronalda, u manjoj mjeri sam protiv nego što sam protiv Neymara, ali sve jedno nisam. Kod Lukakua nam je glavna zamjerka bila da ne igra pressing, Ronaldo ga također ne igra. Ok, ovaj će barem trapat (osim ako naše prokletstvo napadača i njemu ne okonča karijeru), i sjajan je u igri glavom tako da će imat ko koristit silne ubačaje naših bekova. Ono što je pitanje je hoće li ti golovi donijet više nego što ćemo izgubiti u ostalim aspektima igre s njim. Ne znam, skeptičan sam. A i nekako mi Ronaldo u Chelseu ne paše, nikad nismo imali takve zvijezde, a on je već pritom u zalazu. Amo rađe stvarati nove zvijezde i dovodit igrače u primeu... Prijavi
6. juli 2022.4 god. comment_330262 Niti sam ga gledao, također i ne znam koji će nam kurac još jedan veznjak kada se dvojica jako dobrih vraćaju sa posudbe. Opet neko sviranje kurcu. Što se Ronalda tiče, ne znam šta da kažem, tu je negdje 50/50 ima dobrih stvari ima i loših, neka Tuchel odluči. Ako je to samo zbog marketinga i američkog preseravanja onda neka se jebu svi skupa Prijavi
6. juli 2022.4 god. comment_330269 Nemam pojma ni koja je pozicija. Dolazi u obzir samo ako je zadnji vezni. Vjerujem da je Neves bolji. Prijavi
6. juli 2022.4 god. comment_330270 16 minutes ago, Adi said: Nemam pojma ni koja je pozicija. Dolazi u obzir samo ako je zadnji vezni. Vjerujem da je Neves bolji. I ti da nesto ne znas... CM/CAM Pretezno ofanzivno orijentisan igrac, jak na lopti, dobar progressor... Prijavi
6. juli 2022.4 god. comment_330276 15 minutes ago, njuso21 said: Znaci nepotreban. Ukratko da se zaključi sve Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.