13. septembar13. sep Autor comment_375241 Zato Lamine Camara briljira na pocetku sezone u Francuskoj. Gledao sam ga na tri utakmice i mali je sila. Nesto slicno kao Sangare. Daj Boze da ga nasi zaganjaju u januaru ali bas cisto sumnjam. Odnosi izmedju Chelsea i Monaca su naruseni. Prijavi
15. septembar15. sep comment_375246 Povezujemo se sa Bastonijem, navodno spremamo ponudu već u januaru 80 miliona eura. Prijavi
17. septembar17. sep comment_375259 Previse i za Bastonija a kamo li za Fabiana, pa Rodri je placen te pare... Sto se sredine tice ja bi mozda doveo jednog, neka trener odabere od ovih sto smo povezivani sa njima Scott, Whorton, Kone, Lamine. Mozda je za ovu sezonu dovoljan roster sa Caicedom i Hendersonom ali sledece sezone kad se izbori Evropa i Henderson bude gazio u 100tu godisnjicu rupa u sredini ce biti jos veca. Takodjer na zimu sto ljudi kazu dovesti samo pojacanja koja bi nas instant unaprijedila, nikakve polovnjake kao zakrpe ili nesto neprovjereno Prijavi
petak u 14:543 dana comment_375402 Navodno smo nudila za Aleksa skota ukupno 68m funti, ali ima različitih informacija, da je bila jedna ponuda i tri kao Bornmut nema nameru da prodaje u januaru.... opušteno Posle onih vesti gde je sav teret problema prebačen kod Alonsa apsolutno nijedna vest uprava pere ruke kao što sam i očekivao od fijaska sa Encom Prijavi
Prije 15 sati15 h comment_375410 Alex Scot je navodno out 2 mjeseca.Odlično se uklapa u naš projekat. Prijavi
Prije 14 sata14 h comment_375412 dal ste videli juce ako nije fake nalog, ali Romano se ispalio, prvo su iz Mejla jaci izvori napisali da smo slali ponude za njega.... i da ima ugovor do 2028.ne znam dal bese i telegrafi onda Romano pise prvo da smo zainteresovani, i da cemo pokusati ponovo, a posle pise da cemo se vratiti sa ponudom 2028. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.