Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Autor

Zato Lamine Camara briljira na pocetku sezone u Francuskoj. Gledao sam ga na tri utakmice i mali je sila. Nesto slicno kao Sangare.
Daj Boze da ga nasi zaganjaju u januaru ali bas cisto sumnjam. Odnosi izmedju Chelsea i Monaca su naruseni.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Previse i za Bastonija a kamo li za Fabiana, pa Rodri je placen te pare...

Sto se sredine tice ja bi mozda doveo jednog, neka trener odabere od ovih sto smo povezivani sa njima Scott, Whorton, Kone, Lamine. Mozda je za ovu sezonu dovoljan roster sa Caicedom i Hendersonom ali sledece sezone kad se izbori Evropa i Henderson bude gazio u 100tu godisnjicu rupa u sredini ce biti jos veca.

Takodjer na zimu sto ljudi kazu dovesti samo pojacanja koja bi nas instant unaprijedila, nikakve polovnjake kao zakrpe ili nesto neprovjereno

• 3 sedmice kasnije...

Navodno smo nudila za Aleksa skota ukupno 68m funti, ali ima različitih informacija, da je bila jedna ponuda i tri

kao Bornmut nema nameru da prodaje u januaru.... opušteno 

Posle onih vesti gde je sav teret problema prebačen kod Alonsa apsolutno nijedna vest

uprava pere ruke kao što sam i očekivao od fijaska sa Encom

dal ste videli juce ako nije fake nalog, ali Romano se ispalio, prvo su iz Mejla jaci izvori napisali da smo slali ponude za njega.... i da ima ugovor do 2028.

ne znam dal bese i telegraf

i onda Romano pise prvo da smo zainteresovani, i da cemo pokusati ponovo, a posle pise da cemo se vratiti sa ponudom 2028.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.