6. juli 2022.4 god. comment_330279 25 minutes ago, njuso21 said: Znaci nepotreban. Ma ne. Prodati Gallaghera za 20-30 miliona i dovesti ovog za 60. Prijavi
6. juli 2022.4 god. comment_330291 Jedino ako se proda Jorginho bih ja doveo jos jednog igraca sredine terena. Prijavi
6. juli 2022.4 god. comment_330306 4 hours ago, diablo_bih said: Jedino ako se proda Jorginho bih ja doveo jos jednog igraca sredine terena. Jorginha svakako treba uvaliti nekome za dobre pare dok još ima vremena za to Prijavi
6. juli 2022.4 god. comment_330322 2 hours ago, Kun Aguer0 said: Jorginha svakako treba uvaliti nekome za dobre pare dok još ima vremena za to Slazem se, ali posto su zainteresovani Milan i Juve, onda je vrlo tesko nesto skontati oko te cifre od 50 mil+ Agent je zadnji put rekao da ce oko septembra poceti pricati oko novog ugovora, a prije toga srao kako ce ici negdje. Ko zna sta ce se izdesavati. Prije vidim RLCa u Laziu, a da dodje neki drugi igrac, nego Jorginha, ali eto, vidjet cemo. Prijavi
7. juli 2022.4 god. comment_330326 Zadnja godina ugovora, Italijansko tržište, možemo zaboraviti na tu cifru. Prijavi
7. juli 2022.4 god. comment_330340 Romero je nesto kao Kinsela kod nas, blizak je ljudima iz kluba, tako da je ovo mozda samo mamac da se iznude vece pare od Junajteda. U svakom slucaju De Jong je igracina, posebo u sistemu gde igra Zorzinja ali sa trojicom u vezi. Ako bi to znacilo promenu sistema apsolutno sam za njegov dolazak. Prijavi
7. juli 2022.4 god. Autor comment_330343 Ja sam 80% siguran da ce Tuchel ove sezone promjeniti sistem i formaciju. Pozdravljam taj potez i moguce dovodjenje Frenkie dobar je igrac, jos mozebitni reunion sa De Ligtom au au au Prijavi
7. juli 2022.4 god. comment_330345 37 minutes ago, Bari said: Ja sam 80% siguran da ce Tuchel ove sezone promjeniti sistem i formaciju. Pozdravljam taj potez i moguce dovodjenje Frenkie dobar je igrac, jos mozebitni reunion sa De Ligtom au au au I slag na tortu ronaldo au kao da igramo fm Prijavi
7. juli 2022.4 god. comment_330356 Ako vec treba da dovedemo nekog navikanog igraca po meni pre bih dibalu kao 3 4 puta jeftinije resenje i bez obestecenja. Za njega kao jeftino resenje jos se mozda isplati rizik sa povredama. Ali mi se sve cini da Tuhel gadja 433 i da ce u to da uklapa. Prijavi
7. juli 2022.4 god. comment_330357 Boehly otišao u Barcelonu da se sastane sa njihovim ljudima. Sad kad se vrati sa De Jongom, Dembeleom, Destom i Koundeom i ostavi im tamo Alonsa, Azpilicuetu i nešto para da prežive. Prijavi
7. juli 2022.4 god. comment_330363 34 minutes ago, Adi said: Boehly otišao u Barcelonu da se sastane sa njihovim ljudima. Sad kad se vrati sa De Jongom, Dembeleom, Destom i Koundeom i ostavi im tamo Alonsa, Azpilicuetu i nešto para da prežive. Za pocetak je platio rucak Prijavi
8. juli 2022.4 god. Autor comment_330386 Bukvalno najgora opcija od svih ovih sto su se spominjale. Prijavi
8. juli 2022.4 god. comment_330388 Sta znam, verujem da Tuhel svakog moze da osposobi da igra dobru odbranu. Nisam ni ja zadovoljan, al jbg. Prijavi
8. juli 2022.4 god. comment_330389 Promijeniti ime kluba u Manchester City B. Daj još Zinchenka, Steffena i nekog sa posudbe da se "pojačamo". Lijevo je bolje nikog ne dovoditi. Ako ne uspije ovo sa Colwillom dovesti Gvardiola sljedećeg ljeta. Prijavi
8. juli 2022.4 god. comment_330390 Tuchel je merhametli covjek. Sica ove igrace da pomogne Sitiju, ipak su ljudi u teskoj finansijskoj situaciji. Prijavi
8. juli 2022.4 god. comment_330391 Ake je došao u City, nije ništa uradio za 2 godine, doslovno presjedio 2 sezone i sad ga žele prodati za više para. Pa to je isto kad bi mi za Wernera i Lukakua tražili veće iznose i još bi se trebala naći budala da to plati. Prijavi
8. juli 2022.4 god. comment_330392 Izgleda da je gosn Boli prodavac magle i folirant. Jebo te patak, pa on kao sa Balkana da dolazi. Sve mi deluje da kupujemo one igrace, gde nema zatezanja sa agentima, klubom ili interesovanja za iste. Pa aj ti meni reci, ko bi pri cistoj avesti kesirao ove pare za Akea, niko, cak verujem da i nema zainteresovanih za njega. Zato smo mi ti kao ovce, da nas siti osisa. Nek nam je Bog na pomoci u ovoj sezoni. Prijavi
8. juli 2022.4 god. comment_330393 2 minutes ago, Corto Maltese said: Izgleda da je gosn Boli prodavac magle i folirant. Jebo te patak, pa on kao sa Balkana da dolazi. Sve mi deluje da kupujemo one igrace, gde nema zatezanja sa agentima, klubom ili interesovanja za iste. Pa aj ti meni reci, ko bi pri cistoj avesti kesirao ove pare za Akea, niko, cak verujem da i nema zainteresovanih za njega. Zato smo mi ti kao ovce, da nas siti osisa. Nek nam je Bog na pomoci u ovoj sezoni. Od 50 igraca sa kojima su nas povezali, sa kojima se vec mesec dana natezemo ti si se uhvatio za Akea. Prijavi
8. juli 2022.4 god. comment_330394 3 minutes ago, Whisper said: Od 50 igraca sa kojima su nas povezali, sa kojima se vec mesec dana natezemo ti si se uhvatio za Akea. Uhvatio sam se njega, jer cemo izgleda njega samo dovesti, kako je krenulo. To me opasno brine, ali se nadam da sam u krivu. Prijavi
8. juli 2022.4 god. comment_330399 55 minutes ago, Corto Maltese said: Izgleda da je gosn Boli prodavac magle i folirant. Jebo te patak, pa on kao sa Balkana da dolazi. Sve mi deluje da kupujemo one igrace, gde nema zatezanja sa agentima, klubom ili interesovanja za iste. Pa aj ti meni reci, ko bi pri cistoj avesti kesirao ove pare za Akea, niko, cak verujem da i nema zainteresovanih za njega. Zato smo mi ti kao ovce, da nas siti osisa. Nek nam je Bog na pomoci u ovoj sezoni. Zasto verujes da nema zanteresovanih? Pa sigurno bi ga doveli newcastel, aston vila, everton i slicni za te neke pare Prijavi
8. juli 2022.4 god. comment_330401 Bice jos pojacanja..ali ako je TT reko dajte mi akeja onda nek ga kupimo..verujem treneru Prijavi
8. juli 2022.4 god. comment_330403 Ne slazem se, gdje cu vjerovati treneru kada zeli Akea dovesti, a Colwilla vjerovatno upropastiti samom tom odlukom. Treba dovesti centralnog i desnog stopera, to i slijepac vidi. Prijavi
8. juli 2022.4 god. comment_330411 Kazu da barca nudi desta i depaya za alonsa i azpilicuetu. Sta mislite o tom? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.