Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

2 hours ago, Kun Aguer0 said:

Jorginha svakako treba uvaliti nekome za dobre pare dok još ima vremena za to

Slazem se, ali posto su zainteresovani Milan i Juve, onda je vrlo tesko nesto skontati oko te cifre od 50 mil+

Agent je zadnji put rekao da ce oko septembra poceti pricati oko novog ugovora, a prije toga srao kako ce ici negdje. Ko zna sta ce se izdesavati. Prije vidim RLCa u Laziu, a da dodje neki drugi igrac, nego Jorginha, ali eto, vidjet cemo.

Romero je nesto kao Kinsela kod nas, blizak je ljudima iz kluba, tako da je ovo mozda samo mamac da se iznude vece pare od Junajteda.

U svakom slucaju De Jong je igracina, posebo u sistemu gde igra Zorzinja ali sa trojicom u vezi.  

Ako bi to znacilo promenu sistema apsolutno sam za njegov dolazak.

• Autor

Ja sam 80% siguran da ce Tuchel ove sezone promjeniti sistem i formaciju. 

Pozdravljam taj potez i moguce dovodjenje Frenkie dobar je igrac, jos mozebitni reunion sa De Ligtom au au au

37 minutes ago, Bari said:

Ja sam 80% siguran da ce Tuchel ove sezone promjeniti sistem i formaciju. 

Pozdravljam taj potez i moguce dovodjenje Frenkie dobar je igrac, jos mozebitni reunion sa De Ligtom au au au

I slag na tortu ronaldo au kao da igramo fm

Ako vec treba da dovedemo nekog navikanog igraca po meni pre bih dibalu kao 3 4 puta jeftinije resenje i bez obestecenja. Za njega kao jeftino resenje jos se mozda isplati rizik sa povredama. Ali mi se sve cini da Tuhel gadja 433 i da ce u to da uklapa. 

34 minutes ago, Adi said:

Boehly otišao u Barcelonu da se sastane sa njihovim ljudima. Sad kad se vrati sa De Jongom, Dembeleom, Destom i Koundeom i ostavi im tamo Alonsa, Azpilicuetu i nešto para da prežive.

Za pocetak je platio rucak :D

Izgleda da je gosn Boli prodavac magle i folirant. Jebo te patak, pa on kao sa Balkana da dolazi. 

Sve mi deluje da kupujemo one igrace, gde nema zatezanja sa agentima, klubom ili interesovanja za iste. Pa aj ti meni reci, ko bi pri cistoj avesti kesirao ove pare za Akea, niko, cak verujem da i nema zainteresovanih za njega. Zato smo mi ti kao ovce, da nas siti osisa.

Nek nam je Bog na pomoci u ovoj sezoni.

2 minutes ago, Corto Maltese said:

Izgleda da je gosn Boli prodavac magle i folirant. Jebo te patak, pa on kao sa Balkana da dolazi. 

Sve mi deluje da kupujemo one igrace, gde nema zatezanja sa agentima, klubom ili interesovanja za iste. Pa aj ti meni reci, ko bi pri cistoj avesti kesirao ove pare za Akea, niko, cak verujem da i nema zainteresovanih za njega. Zato smo mi ti kao ovce, da nas siti osisa.

Od 50 igraca sa kojima su nas povezali, sa kojima se vec mesec dana natezemo ti si se uhvatio za Akea.

3 minutes ago, Whisper said:

Od 50 igraca sa kojima su nas povezali, sa kojima se vec mesec dana natezemo ti si se uhvatio za Akea.

Uhvatio sam se njega, jer cemo izgleda njega samo dovesti, kako je krenulo. To me opasno  brine, ali se nadam da sam u krivu.

55 minutes ago, Corto Maltese said:

Zasto verujes da nema zanteresovanih? Pa sigurno bi ga doveli newcastel, aston vila, everton i slicni za te neke pare

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.