8. juli 2022.4 god. comment_330412 21 minutes ago, soxx said: Kazu da barca nudi desta i depaya za alonsa i azpilicuetu. Sta mislite o tom? Nisam nešto impresioniran iako ponuda ide nama u korist Prijavi
8. juli 2022.4 god. comment_330415 Nisam ni ja zadovoljan Akeom, ali svi ovi transferi su isključivo Tuchelove želje, tako da sad za sad podržavam, ali znamo koga treba okriviti ako stvari krenu po zlu. Isključivo Tuchela. Nadam se da zna šta radi i da ima neki plan. Prijavi
8. juli 2022.4 god. comment_330417 Kaze Matt Law da Tuchel zeli tri defanzivca u ovom prelaznom roku, zanima me od kojih para misli on to dovesti ako cemo za MistAkea dati 45-50 miliona... Prijavi
8. juli 2022.4 god. comment_330418 40 miliona za akea, ljubi ga brat on veze nema sta radi. 40 miliona hahahahaha Prijavi
8. juli 2022.4 god. comment_330421 Nije 40, vec 45 miliona i to funti. Tuchel uhvatio nake droge, samo to objasnjava interes za Akea, pa jos da smo voljni platiti tu cifru. Bolje da je Boehly uzeo 45 miliona i bacio negdje, mozda bi neko nasao i imao koristi od toga, jer mi od Akea necemo imati nikakve koristi, siguran sam. Prijavi
8. juli 2022.4 god. comment_330422 Ja ne mislim da je Ake toliko los igrac kao sto vecina ovdje misli. Ali 50 miliona dati za njega? Pa ocami oni nisu normalni. Spominje se cak da ce City krenuti za Gvardiolom... pa zamisli prodaju nama Akea za 50 i onda samo jos dodaju 10-20 miliona i kupa Gvardiola. Pa ranicu se svegami. Da je Ake oko 25-30 miliona rekao bih ok. Dovesti jos jednogg kvalitetnog stopera, Koulibalija ili De Lighta i top. Ne znam zaista. Evo i Dembele i Raphinha ce u Barsu. Znaci karina za sad prelazni rok. Nadam se da cemo na kraju ipak biti zadovoljni. Vidjet cemo. Sterling mi je za sad zaista vrshunsko pojacanje ako dodje. Prijavi
8. juli 2022.4 god. comment_330423 2 hours ago, lampard8 said: Kaze Matt Law da Tuchel zeli tri defanzivca u ovom prelaznom roku, zanima me od kojih para misli on to dovesti ako cemo za MistAkea dati 45-50 miliona... Pitanje je šta znači defanzivac. Jesu li to bekovi koje planiramo dovesti, pošto se njihova pozicija po mnogima zove "left midfielder" i "right midfielder". Ako ćemo igrati sa 4 nazad na štoperima trenutno imamo Silvu, Chalobaha, Colwilla, Sarra i Ampadua. Dva nova bi bila i više nego dovoljna. Bekove bi onda trebalo dovesti takve da prije svega mogu odraditi posao u odbrani. I trebao bi nam zadnji vezni kao Rice. Ostalih veznjaka i napadača ima dovoljno. Ako ćemo igrati sa 3 (ili 5) nazad onda nam možda i 3 štopera trebaju, a tu su i 2 beka, iako mi se sve više čini da se lijevi neće ni kupovati. Prijavi
8. juli 2022.4 god. Popularna objava comment_330424 Bolje mu je da napravi od Akea Ridigera ili ce mu se spominjati familija po forumu Prijavi
8. juli 2022.4 god. comment_330425 Sve preko 30milki za Akea je mnogo. U redu je da bude opcija na klupi al sumnjam da moze biti za top 11. Al ako od njega uspe da digne kao sto je digo Ridigera onda je stvarno mag svog posla. Ono sto je dobro sto dolazi iz tima koji igra sa visoko dignutom zadnjom linijom te mu nece biti strano da se navikne na nase zahteve. Omogucicemo citiji da vrati pare koje je ulozio u njega. Prijavi
8. juli 2022.4 god. comment_330426 Meni je i dalje nerealno ali fakat nerealno da ce neko za igraca koji dvije sezone nije odigrao vise od pola utakmica izvaliti tolike pare. Pa jebo mater da je lik bio Terry nakon dvije godine na klupi i u rotaciji sumnjao bih u njegove sposobnosti. Nenormalno i nepotrebno, dati City-u tolike pare... Prijavi
8. juli 2022.4 god. comment_330430 davno ja rekoh da ne treba prestati sa mjenjanjem trenera svake dvije sezone. opet ce se smeca nakupiti kojeg kasnije neces moci prodati i izgubices na istom. Prijavi
9. juli 2022.4 god. comment_330439 Pored toga što se dovedu balvani, propuste se svi igrači iz mlađih selekcija... Prijavi
12. juli 2022.4 god. comment_330485 Ajmo Rafa, jooj kad bi ga doveli. Al vjerujem da je ovo cista novinarska patka, 100 miliona dati za njega a trebaju nam trojica u odbrani.. nema smisla. Prijavi
12. juli 2022.4 god. comment_330487 I obojica su dešnjaci, a to nam ne treba ako smo doveli Sterlinga Prijavi
12. juli 2022.4 god. comment_330488 44 minutes ago, Adi said: I obojica su dešnjaci, a to nam ne treba ako smo doveli Sterlinga ključna 3 slova PS.strpimo se malo, ima vremena Prijavi
12. juli 2022.4 god. comment_330489 1 hour ago, Adi said: I obojica su dešnjaci, a to nam ne treba ako smo doveli Sterlinga Sterlinga gurnuti u napad. Ne mozes propustiti priliku dovesti Leaoa jesil normalan Adi Prijavi
12. juli 2022.4 god. comment_330490 Ponovo se aktivirala priča sa Koulibalyem. Podrzavam. Dosta jeftinija varijanta od De Ligta, s više iskustva. De Ligt jeste igrac za buducnost ali Juve previše trazi. Ovako ce nam ostaviti vise za neke druge pozicije. Ali vidjet cemo sta ce biti, nikad se ne zna s našima. Prijavi
12. juli 2022.4 god. comment_330491 Što da ne, doveli smo Silvu koji je bio na zalasku pa je ispao posao bolji nego ikad, doveo bih bez razmišljanja starijeg igrača ako je to jedno od rješenja nego pod svaku cijenu išao na mlađeg pa da me Sevilla, Juventus i ekipa prevode žednog preko vode. Prijavi
12. juli 2022.4 god. comment_330493 Nece niko dati 100 miliona za leao-a, kao ni za Nkunkua, jer ce biti jeftiniji iduce sezone. Prijavi
12. juli 2022.4 god. comment_330500 Koulibaly, definitivno za. Jeste da ima vec 31 godinu, ali 3 sezone moze odigrati na vrhunskom nivou. Do tada nas novi sportski direktor (ma ko god to bio), neka nadje mladjeg igraca, dostojnu zamjenu i za njega i za Silvu. Nazalost Ake je 99% nas novi igrac, a to ne mogu da svarim nikako. Prijavi
12. juli 2022.4 god. comment_330501 1 hour ago, njuso21 said: Koulibaly, definitivno za. Jeste da ima vec 31 godinu, ali 3 sezone moze odigrati na vrhunskom nivou. Do tada nas novi sportski direktor (ma ko god to bio), neka nadje mladjeg igraca, dostojnu zamjenu i za njega i za Silvu. Nazalost Ake je 99% nas novi igrac, a to ne mogu da svarim nikako. Mene samo muci cinjenica da cemo Cityu napunit kasu. Inace Ake nije toliko los koliko ga ovdje kritikujete. Moze igrati i sa 2 i sa 3 pozadi. Cak bi po nekoj nedajboze situaciji mogao igrati i LB. Medjutim, on je skup i punis kasu rivalu. To mi ne ide u glavu. Dakle, Sterling, Gabriel Jesus i Ake, City ce dobiti 150 miliona. Prijavi
12. juli 2022.4 god. comment_330502 2 hours ago, Bari said: Bili smo close i za još 5 igrača i nema ih nigdje. Nije Ake loš, ali nije ni klasa kakva nama treba. Tolike pare za igrača u rotaciji - suludo. Prijavi
12. juli 2022.4 god. comment_330504 41 minutes ago, hamco said: Mene samo muci cinjenica da cemo Cityu napunit kasu. Inace Ake nije toliko los koliko ga ovdje kritikujete. Moze igrati i sa 2 i sa 3 pozadi. Cak bi po nekoj nedajboze situaciji mogao igrati i LB. Medjutim, on je skup i punis kasu rivalu. To mi ne ide u glavu. Dakle, Sterling, Gabriel Jesus i Ake, City ce dobiti 150 miliona. Sto se tice punjenja kase, to je kao da sipamo casu vode u jedno malo vece jezero. Dakle ne znaci to njima nista. Ali steta je dati i 10 miliona za igraca koji ti nece pomoci, za igraca koji te nece pojacati. Ne sjecam se kada sam bio protiv jednog igraca, kao sto sam sad protiv Akea. Mozda nikada. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.