Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

20 minutes ago, Adi said:

A šta treba? Da gazda dovodi random igrače i nek se trener snalazi kako zna.

Da se analizira od strane vise ljudi sta treba, a sta ne treba i da se odluci koga dovesti. Ovo je bukvalno k'o na pijaci sto se desava, gleda se 8 stopera i sa svima se prica, sa 5 napadaca... Hocemo li ih sviju dovesti? Hocemo li dovesti Akea, De Ligta, Koulibalya, Koundea i da zacinimo sa Bremerom kad je vec maskenbal.

Dosad je ovo koliko toliko kako treba bilo iako je bilo losih transfera, ali dovoditi Akea samo sto npr Tuchel kaze da ga treba dovesti, a da se mozda niko ne slaze je glupost. 

Uredu je pregovarati s raznim igracima, eto taj spisak stopera je vrhunski, osim Akea. A mi cemo od svih tih stopera, bas njega dovesti.

Nikako, ali nikako nisam za taj transfer, jer momak je prosjek cisti. 40 miliona dati za tog igraca je ludost. 

Sad imaju priliku dovesti klasne igrace, uloziti velike pare, a oni opet prosjek neki dovode. To je iskljucivo Tuchelova krivica, znamo svi da Boehly nema pojma ko je Ake, ali eto ispunjava zelje Tuchelu.

Joj od toliko imena, on hoce Akea, jos ne mogu da shvatim.

2 hours ago, Kun Aguer0 said:

Okej je pregovarati sa više igrača, zašto da ne, da znaš koje opcije imaš i koliko bi te koštale. Nije oke da se uhvatiš za jedno drvo kao što je Kounde i da drkaš na njega godinu dana

Nije okej, ali opet htio si ga dovesti tada, znas da je dobar, nisi kriv sto je njegov klub supacki. On ce i doci, ali za ostale je pitanje, nesto se nudi, bla bla, sve u javnosti. Hljeb te jebo, za Richarlisona se zna da smo nudili igraca i pare. Sta se desava u klubu?

On 6/30/2022 at 12:19 AM, njuso21 said:

Uredu je pregovarati s raznim igracima, eto taj spisak stopera je vrhunski, osim Akea. A mi cemo od svih tih stopera, bas njega dovesti.

Nikako, ali nikako nisam za taj transfer, jer momak je prosjek cisti. 40 miliona dati za tog igraca je ludost. 

Sad imaju priliku dovesti klasne igrace, uloziti velike pare, a oni opet prosjek neki dovode. To je iskljucivo Tuchelova krivica, znamo svi da Boehly nema pojma ko je Ake, ali eto ispunjava zelje Tuchelu.

Joj od toliko imena, on hoce Akea, jos ne mogu da shvatim.

Vjerovatno postoji spisak od X igrača i od njih svih upravi je najlakše dovesti Akea. Košta manje, ovi ga hoće prodati. Nije da Tuchel želi njega i samo njega. Glavna želja mu je Kounde i evo već druga uprava ga ne može dovesti. Pregovara se i za De Ligta, ali nisu ludi da daju igrača + 70 miliona ili koliko već oni traže. Gvardiola Leipzig neće pustiti, zadržat će sve igrače da probaju napasti titulu. I tako jedan po jedan došao je red da se nazove City i pita za Akea.

Za Akea traze skoro kao Sevilla za Koundea ili Leipzig za Gvardiola.

Kounde nije zelja Tuchelova vec Cecha i Marine, zato tip nije ni doveden iako je bio dogovoren. Odkako su Cech i Marina bivsi, drugi se igraci spominju, a Kounde ne.

Za Akea traže 40 miliona funti. Sevilla je sad rekla 60 miliona eura za Koundea, prošle godine su tražili na početku 70. Leipzig je prošle zime odbio ponudu od 60 miliona eura za Gvardiola, a sada se spominje cifra od 70 miliona funti. Razlike između cijena postoje (i nisu slučajne). Ko koga želi znaju samo ti ljudi, mi možemo samo nagađati. Valjda se neće gledati samo da se popuni kadar i uzimati ono što je lakše dostupno.

Izgleda da je Ake onaj tajanstveni igrač iz PL koji se spominjao prije 2 sedmice.

1 hour ago, diablo_bih said:

Ja vise kontam da nam ne treba lijevi stoper, a posebno ne Ake. Treba nam centralni i desni stoper. I dalje mislim da ce Kounde doci i vjerovatno Koulibaly, jer ovi nisu normalni sa De Ligtom i slicnim preskupim igracima.

Pa treba ti i lijevi, ne može se u sezonu ući sa igračem od 19 godina sa 0 utakmica u najjačem rangu i Sarrom. Opcija je i da trojka bude npr. De Ligt - Silva - Kounde da dešnjak igra lijevo kao Rudiger, ali je lakše kad je lijeva noga tu jača.

Kako se zavrsava i ova nedelja prelaznog roka traljavo Boeli samo potvrdjuje da je zalutao. Do kraja roka daj boze da zavrsi i jednog igraca koji je bio primarna opcija za bilo koju poziciju. U prevodu pulisici i zijehi verneri sarovi jorginjci ce biti premije za ove koje ce dovesti. 

Saglasan sam sa Cobinhovim postom, nema leba od nas ove sezone. Deluje mi da se samo pominjemo oko transfera cisto reda radi ili da se poveca cena igracu. Pazi u toku danasnjeg dana  se pise, da se okrecemo Kulibaliju, ako ne dovedemo De Lighta. Pa jebote mi vec odustali izgleda od ovoga. Naravno, ni ja nisam za to da se pljunu tolike pare. Ne znam deluje laiku da smo preterano aktivni na transfer pijaci, a u stvari je suprotno.  I ovih tviter insajdera mi pun kufer, ne znam kako neko ne regulise to, a ne svako ko nacuje nesto izbaci na njemu. Sve me plasi da na kraju ne spadnemo na nivou milana, jer oni koga god su hteli, na kraju im ga neko ukrade.

I na kraju, valjda nas je istorija naucila da ne muckamo sa zabarima, jer cemo uvek ostati kratkih rukava.

26 minutes ago, Adi said:

Danas je prvi dan prelaznog roka, dajmo im malo vremena

Slazem se, nismo jos ni Perisica rijesili, treba ic step by step.

Kao prvo, Colwill je stoper kojeg bi svaki klub u ligi stavio u prvu postavu. Nikakve to nema veze sa iskustvom. Ako mozes dovesti lika iz druge lige sto je igrao jednu sezonu dobru i budes zahvalan, tako mozes biti siguran i za Jamesa, Mounta, Spencea, Brennan Johnsona, Birda i ostale iz championshipa koji su nevjerovatni.

Drugo, ostali transferi, znaci nas klub trazi, prica sa 20 igraca i gleda sa kim moze. Kounde i Dembele su vjerovatno sigurica, ali opet si morao traziti alternative. Jebeni Sterling i dalje konta da li da predje, a preci ce do kraja ove sedmice.

Kako god, rijesit cemo prvo tu dvojicu krila ili ti ga napadaca, onda idu defanzivci i do kraja ako uspijemo prodati jorginha i ostale onda taj lik u sredini kao SMS ili Rice sto je vjerovatno nemoguce.

Jedna stvar mi je nejasna. Odose Ceh i Grankovskaja i Kunde kao vise nije zanimljiv. Imamo cinjenicu da je Boeli dao odresene ruke Tuhelu. Pa ispada da su Ceh i Grankovskaja dovodili igrace bez saglasnnosti Tuhela ili je ovo da Tuhel ima odresene ruke velika laz. Pa sad sta je od ta dva istina?

1 hour ago, cobinho said:

Jedna stvar mi je nejasna. Odose Ceh i Grankovskaja i Kunde kao vise nije zanimljiv. Imamo cinjenicu da je Boeli dao odresene ruke Tuhelu. Pa ispada da su Ceh i Grankovskaja dovodili igrace bez saglasnnosti Tuhela ili je ovo da Tuhel ima odresene ruke velika laz. Pa sad sta je od ta dva istina?

Nikada ranije u Celsiju trener nije imao odresene ruke da dovodi igrace koje zeli, sve je moralo da bude odobreno od strane prvo Emeloa i Marine, pa onda samo Marine. Pregovore i finansije je takodje vodila ona, i tu je uglavnom radila po svom nahodjenju ili u saradnji sa nekim iz uprave, ali vrlo retko po zelji trenera. 

Boehly je time sto je prakticno sve direktore najurio direktno podrzao Tuhela i barem ovaj prelazni tok ce proci u znaku njegove vizije kakva ekipa Celsi treba da bude.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.