Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Već smo pisali o velikom interesovanju za Srđana Babića, talentovanog štopera Vojvodine koji će u aprilu napuniti 19 godina.

Siniša Mihajlović i njegova Sampdorija to interesovanje pokazuju već skoro godinu dana, ali nikako da ga i konkretizuju. A kako vreme prolazi, biće im očigledno i sve teže u ostvarivanju te namere.

Jer, nedavno je ''procurela'' i informacija da i Barselona već nekoliko meseci pomno prati Babićeve igre, da su katalonski skauti u njemu prepoznali potencijal i da bi ga oni rado videli najpre u Barsi B, a onda uskoro i u prvom timu Katalonaca.

Ipak, ovaj momak je i dalje u ekipi Vojvodine, od pre par dana je na pripremama u Antaliji, u međuvremenu je prokomentarisao da još uvek nije dobio konkretnu ponudu, ali sada se u trku, bar prema pisanju medija sa Ostrva, uključio i Čelsi!

Tako ''Dejli Star'' prenosi svoja saznanja da Žoze Murinjo namerava da u samom finišu zimske pijace angažuje talentovanog štopera Vojvodine!

Navodno, ''Plavci'' bi ovaj posao pokušali da realizuju preko poznatog agenta Vlade Lemića, koji je svojevremeno posredovao i oko transfera Baneta Ivanovića i Nemanje Matića na Stamford Bridž.

Naredni dani pokazaće koliko je Murinjo konkretan u ovoj nameri, ali ovakav epilog ne bi bio iznenađujući, pogotovo ako se ima u vidu da je Čelsi već dogovorio transfer Partizanovog bisera Danila Pantića, koji će najpre na pozajmicu u Vitese, na dodatno dokazivanje...

Da li takav put ove zime čeka i Srđana Babića?

hahahahahhahahahahahhahahahhahahahahhahah "D

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Neznam zasto su toliko zagrizli za tog Costu nije neki igrac, odlazak Salaha u drugi klub je realna stvar.

daglas costa bolji od salaha, kvadrado od surlea... dobra je prica ali iskreno ja bih pre kvadrada i jednog stopera...

sta mislite da li je realno da se odigra ovako kako kazu?

Rasplet situacije po kojoj bi došli Costa i Cuadrado a otišli Schurrle i Salah bi nam odgovaralo, mislim da bi bili jači, jer su kao što kažeš Costa i Cuadrado bolji od Schurrlea i Salaha.

Eh sad koliko je to realno, ja mislim da nije realno da dođu i Costa i Cuadrado, možda su čak veće šanse da ne dođe niko, jer smatram da će se teško desiti da do ponedeljka prodamo Schurrlea i Salaha što je osnovni uslov za dolazak dva nova igrača, a kao što znamo prvi veći korak prema kupovini novog igrača je prodaja.

Nedo bog da odu obojica ostali bi sa edenom i wiilianom u lp

Ništa strašno jbg, onda bi u ligi harali ova dvojica a Williana i Hazarda bi se maximalno odmaralo, vjerujem. 

Costa je definitivno bolji od Salaha, a Cuardado je bolji od Williana i Schurlea zajedno, tako da bili bi mnogo jači. Ja sam za, nadam se da će uspjet sve realizovat, prodaju pa dovođenje ovih igrača.

Ništa strašno jbg, onda bi u ligi harali ova dvojica a Williana i Hazarda bi se maximalno odmaralo, vjerujem. 

Costa je definitivno bolji od Salaha, a Cuardado je bolji od Williana i Schurlea zajedno, tako da bili bi mnogo jači. Ja sam za, nadam se da će uspjet sve realizovat, prodaju pa dovođenje ovih igrača.

Ja nisam za Costu. Znamo da Jose mnogo ne rotira tako da bi jedan od te dvojice gotovo sigurno bio bačen novac (a ne spominju se baš bezazlene cifre). Cuadrado je mnogo bolji i dokazaniji, mislim da trebamo svim silama krenuti po njega ako uspijemo izvući novac za Schürrlea i Salaha. 

Dakle, po meni najbolje Švabo i Mo vani, Cuarado unutra. Po potrebi imamo talenata pun kurac koji će jedva dočekat svoju priliku da budu 6. opcija na toj poziciji ofanzivnih veznjaka. Bila bi zaista velika šteta i glupost baciti nekih 20-25 milja na igrača koji će biti tek 5. ili 6. rješenje. Bolje sačuvati te pare pa na ljeto krenuti po stopera odnosno veznjaka.

Jaro moj vjeruj mi da bih i ja volio ovako da nam je postava Hazard- Boga- Bertrand Traore, da Ake igra, da RLC igra, ali znamo ba i ti i ja da nema od tog ništa.  E kad je već tako, onda bih volio da što više kvaliteta ima. Sa Schurleom i Salahom ne ide, a svaku nas tekmu i Willian nervira, tako da nek dovede oba, pa nek rotira, nek radi nešto jbg.

Nekog će i lijevo koristit, ne može ni Hazard sve, nažalost.

mogo bi cuadrado igrat 

Nebi mogao igrati u LP, provjerio sam... igrač koji je nastupio u grupnoj fazi europa lige nema pravo nastupa ako pređe u klub koji igra u LP, ne može se registrovati.

Mourinho hoće Ramosa xD veću glupost nisam još čuo.

Pa oni se prepucavaju preko novina, ne vole se.

Šta sve neće izmisliti.

Nebi mogao igrati u LP, provjerio sam... igrač koji je nastupio u grupnoj fazi europa lige nema pravo nastupa ako pređe u klub koji igra u LP, ne može se registrovati.

Torres igro grupu LE sa liverpoolom
David Luiz isto, u istoj grupi bili

Obojica u januaru 2011 dosli u Chels, Torresa prijavili za LP, Luiza nisu mogli

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.