23. februar 2015.11 god. comment_204761 Prodajom Thorgana vidi se da se sprema na leto nesto krupnije, moguce da pocinje nova cistka... Sta nam treba zna Mourinho. Prijavi
24. februar 2015.11 god. comment_204890 Pa ako se vec sprema ciscenje u klubu po meni onda Marin, Moses, Mikel, Ramires, Delac su prioritet da napuste klub, uz to nebih racunao Drogbu kao napadaca i za narednu sezonu u klubu, treba mu dati neku funkciju u klubu jer nemoze on puno vise pomoci klubu na terenu. Prijavi
24. februar 2015.11 god. comment_204929 Jesi to u Career modu vidio? ne, u career mode ne igra RW, nego ST, LW, LM :D Prijavi
25. februar 2015.11 god. comment_205018 Odoh ugasit portal, hljeb te jebo ove sportske prevode sve moguće i nemoguće vijesti, koji im je kurac kako imaju živaca? Prijavi
26. februar 2015.11 god. comment_205309 Evo telegraf sad javlja da ce ove pare Murinjo iskoristiti u cilju da dovede Varana i jednog igraca sredine terena Prijavi
27. februar 2015.11 god. comment_205459 Sta mislite o Schweinsteigeru. Pisalo se da hoce da promeni sredinu, da se zasitio,sve osvojio i da bi nove izazove? Mozda bi tu mogli uleteti mi? Prijavi
27. februar 2015.11 god. comment_205467 ima još godinu dana ugovora,preptostavljam da ne bi bio baš nešto jeftin,da je slobodan agent uzeo bih ga oberučke,ovako bih se dobro razmislio plus što bi tražio i neku finu platu Keidira je free ali on će najverovatnije u Bajern da greje klupu za neke besne pare Prijavi
27. februar 2015.11 god. comment_205481 Puni 31 u avgustu. Spomenuo sam ga na početku teme. S obzirom da će imati godinu dana ugovora, moći će da se dovede za male pare, ukoliko bude želeo da ode. Mislim da bi samo njegovo prisustvo pozitivno uticalo na svlačionicu. Prijavi
27. februar 2015.11 god. comment_205483 još godinu dana ugovora,a ima 31 na njegovoj pozicji može igrati još kolko godina a znamo kakva nam je politika kluba kad su igrači preko 30 balak je došo sa kolko ,29,lupam i to je bio fantastičan potez s tim da je došo besplatan sećamo se samo da ga je Roman već pokušao dovesti al je ovaj odbio i koje su to pare u pitanju,kros doveden za kolko 26 miliona,to je bio dzaballuk za takvog igrača,zašto nisu onda po njega išli ne verujem da bi švajni bio baš nešto jeftin iz ugla FFP,verovatno bi dobio manji ugovor a samim tim se onda suma i deli na manje godina a otići će sigurno,pa sam je to izjavio Prijavi
28. februar 2015.11 god. comment_205491 Jbt ja sam mislio da je mladji, bar jedno 2-3 godine, zaprepastio sam se sada. Prijavi
28. februar 2015.11 god. comment_205493 Vezni igrač, sigurno može izvući još 3 godine na nivou. A ne bi bio prvi izbor, verovatno bi bio zamena za Matića i Fabregasa. Sigurno će i za tri godine biti korisniji od Mikela. Osim toga, čovek je pobednik. Ali ne verujem da će završiti kod nas. Koliko zarađuje u Bajernu EDIT: Navodno 10 miliona evra godišnje. Izračunao sam da to u funtima iznosi oko 150 000 nedeljno. Prijavi
28. februar 2015.11 god. comment_205511 Švajni je predobar igrač za klupu. Ja sam za ako postoji mogućnost da dođe. Prijavi
28. februar 2015.11 god. comment_205523 Jbt Sportske.net napisu da Pep zeli da otera par igraca da bi zaveo red u svlacionici, ovde se odmah pravi sednica skupstine oko toga. Prijavi
28. februar 2015.11 god. comment_205527 Hm,ne znam za sportske.net,stvarno ih ne pratim Al bilo je u mane vise svim poznatim medijima da najverovatnije napusta klub I to je bila vest bas za svajnija,nema nikakve veze sa Pepom,ne mogu sad da kacim link,na mobu sam A I sto da ne razmatramo,ne bih se uopste bunio da na leto dovedemo nekog top holdera a preko toga jos svajnija da odigra bar 3 sezone Na kraju krajeva,nece forum propasti zbog par postova i Svajniju Ps: u izostanku Gos.Posebnog Whisper ala Kontra krilo terorizuje i ubija raspravu subotom ujutru Prijavi
28. februar 2015.11 god. comment_205536 Jbt Sportske.net napisu da Pep zeli da otera par igraca da bi zaveo red u svlacionici, ovde se odmah pravi sednica skupstine oko toga. Uopste nije zbog sportskih.net, nego zbog njegove ranije izjave da bi da napusti Bayern jer zeli izazove. Trenutno je malo klubova koji mogu to da mu priuste, novi trofeji, nove avanture, pobede i ostalo, a medju tim klubovima smo mi. Prijavi
28. februar 2015.11 god. comment_205551 Schweinsteiger će karijeru završiti u Bayernu i on sigruno nije igrač za klupu. Prijavi
1. mart 2015.11 god. comment_205760 Kada smo kod veznjaka i želja i pozdrava... Šta mislite o Songu? Trenutno je na pozajmici u West Hamu, ne znam da li će moći da ga kupe na kraju sezone. Koliko sam video, WH je prezadovoljan njime. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.