Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Prodajom Thorgana vidi se da se sprema na leto nesto krupnije, moguce da pocinje nova cistka...  Sta nam treba zna Mourinho. 

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Pa ako se vec sprema ciscenje u klubu po meni onda Marin, Moses, Mikel, Ramires, Delac su prioritet da napuste klub, uz to nebih racunao Drogbu kao napadaca i za narednu sezonu u klubu, treba mu dati neku funkciju u klubu jer nemoze on puno vise pomoci klubu na terenu.

Sta mislite o Schweinsteigeru. Pisalo se da hoce da promeni sredinu, da se zasitio,sve osvojio i da bi nove izazove? Mozda bi tu mogli uleteti mi? 

Puni 31 u avgustu. Spomenuo sam ga na početku teme.

S obzirom da će imati godinu dana ugovora, moći će da se dovede za male pare, ukoliko bude želeo da ode. Mislim da bi samo njegovo prisustvo pozitivno uticalo na svlačionicu.

još godinu dana ugovora,a ima 31 

na njegovoj pozicji može igrati još kolko godina

a znamo kakva nam je politika kluba kad su igrači preko 30 

balak je došo sa kolko ,29,lupam i to je bio fantastičan potez  s tim da je došo besplatan 

sećamo se samo da ga je Roman već pokušao dovesti al je ovaj odbio 

i koje su to pare u pitanju,kros doveden za kolko 26 miliona,to je bio dzaballuk za takvog igrača,zašto nisu onda po njega išli 

ne verujem da bi švajni bio baš nešto jeftin iz ugla FFP,verovatno bi dobio manji ugovor a samim tim se onda suma i deli na manje godina

a otići će sigurno,pa sam je to izjavio

Vezni igrač, sigurno može izvući još 3 godine na nivou. A ne bi bio prvi izbor, verovatno bi bio zamena za Matića i Fabregasa. Sigurno će i za tri godine biti korisniji od Mikela. Osim toga, čovek je pobednik. Ali ne verujem da će završiti kod nas.

Koliko zarađuje u Bajernu

EDIT: Navodno 10 miliona evra godišnje. Izračunao sam da to u funtima iznosi oko 150 000 nedeljno.

Hm,ne znam za sportske.net,stvarno ih ne pratim
Al bilo je u mane vise svim poznatim medijima da najverovatnije napusta klub I to je bila vest bas za svajnija,nema nikakve veze sa Pepom,ne mogu sad da kacim link,na mobu sam

A I sto da ne razmatramo,ne bih se uopste bunio da na leto dovedemo nekog top holdera a preko toga jos svajnija da odigra bar 3 sezone
Na kraju krajeva,nece forum propasti zbog par postova i Svajniju

Ps: u izostanku Gos.Posebnog Whisper ala Kontra krilo terorizuje i ubija raspravu subotom ujutru

Jbt Sportske.net napisu da Pep zeli da otera par igraca da bi zaveo red u svlacionici, ovde se odmah pravi sednica skupstine oko toga. 

Uopste nije zbog sportskih.net, nego zbog njegove ranije izjave da bi da napusti Bayern jer zeli izazove. Trenutno je malo klubova koji mogu to da mu priuste, novi trofeji, nove avanture, pobede i ostalo, a medju tim klubovima smo mi. 

Kada smo kod veznjaka i želja i pozdrava...

Šta mislite o Songu? Trenutno je na pozajmici u West Hamu, ne znam da li će moći da ga kupe na kraju sezone. Koliko sam video, WH je prezadovoljan njime.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.