Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Meni se strasno svidja Costa.. Brz, prodoran, tehnika na zavidnom nivou uz sve to dobar suter.. msm da bi legao ko budali samar ;)

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Di Marzio je objavio da su kandidati za dolazak:

plan 1: Juan Cuadrado

plan 2: Douglas Costa

plan 3: Enner Valencia

Šta će biti na kraju vidjećemo, Fiorentina ne želi da pusti Cuadrada za manje od 35 miliona eura, znamo koliko su u Shaktharu teški pregovarači tako da ni Costu neće biti lako dovesti, ali vidim da je Costa već rekao da se nada da će doći kod nas, a ne znam baš koliko su raspoloženi u West Hamu da puste Valenciu.

Alo, Tancredi je kralj.

Đanluka radi za Nebo Italija.

Samo da ne gledam još igrača iz tralala liga Ukrajine, Rusije.

Jedino Hulk.

Hulk krkan obicni ,samo sut i  nista vise

Ja ne znam po kojoj logici misli Mou da igra ako ode Schurrle. Sa jedinim desnim krilom u Ligi prvaka jer koga god dovede nema pravo nastupa? I onda ako se Willian kojim slucajem povrijedi najebali smo.

costa_shaktar.jpg

ako ovu budalu dovedu ima da se ranim kanapom

vidi mu facu kao da su se mrijestili taison onaj sto se povezivo s nama i willian
željan para, kurac moj mu je dream chelsea..idi u 3picke materne

sta se sve neki igraci dovode na silu jebem ti zemljotres

nemoj nikog dovodit jebo te holokaust sta dovodis ovakve nitkove tipa cuadrado,douglas pu jebem ti

vidi ga .. pa imal ovaj zgembo radnu dozvolu uopste? ima 24 godine ne moze je dobit na osnovu talenta pa sve i da je sam sebi napravi u Wordu

Ne moze gore nego 2011. , tu su negdje i sa cijenama. Jebo te bog kolko traze za ove smetljare jel moguce...

Pa kad bi gledali da sve pojacamo, treba nam centralni vezni, stoper, desno krilo i Bamforda da vratimo umjesto Drogbe.

a gle,nije baš da ne može Čelzi da potroši, u suštini od kad je došo Murinjo radilo se fino,dali su mu veliku slobodu s tim da je ipak emenalo(sportski direktor) zadržao odredjen uticaj s tim da se dosta pazi na FFP i sve to skupa je meni ok rešenje

sad jbg tako nešto podrazumeva strpljenje ,rekonstrukcija tima kakav je Čelzi uz poštovanje FFP nije baš lak posao,treba dovesti vrhunske igrače a da klub ne mora da se osloni na gazdine pare,za to vreme juriti prvo mesto i donekle su uspli u tome(prodaja luiza,lukakua....kupovina Matića,Koste,Fabregasa,za mene je to genijalan posao) al jbg negde su i zajebali(to desno krilo nam je rak rana) negde se i kočimo(mikel jedan debeo problem,Toresa se nekako otarasili)

sad su skockali prvih 11 i to šljaka al kad god treba rotirati tu se jebemo sa jazavcima ,nije da tu treba još mnogo da se radi,jedan,dva roka i trebalo bi to sve lepo da se podmaže,nakon toga čak nas i taj FFP neće nešto hvatati za gušu

s tim da je od neprocenjiove važnosti da osvojimo prem ove sezone(iako dosta ovde puca i na više trofeja) meni je to preveliki zalogaj za ovu ekipu

ako Murinjo ostane,mislim da možemo da se stabilizujemo i sredimo tim uz poštovanje FFP,nema potreba za tim da se nešto gura na silu

Nije problem FFP, mi mozemo dosta da trosimo, problem je sto mi zelimo u plusu da ostajemo, a da budes top klub, kurca ces biti u plusu, osim ako ne ustrajes k'o Bayern jedan. Ali i oni su bili bez titula bruku prije ove ere sto sada gledamo. 

Ali slazem se, sa Mourinhom mozemo postati opet u top 3 kluba na svijetu, samo treba malo strpljenja, zato cu biti zadovoljan ovom ligom, i eventualno liga kupom (to manje vise nije ni vazno takmicenje), znam da bi nam trebalo bas da niko ne bude povrijedjen ni umoran da bi nekako osvojili ligu sampiona.

Uglavnom, ako zelimo da budemo top klub, trebaju nam igraci na takvim pozicijama, ipak mi zaboravljamo i jedan Willian je ofanzivni vezni, nije ni on to desno krilo.

pa mi i imamo top igrače i kupujemo top igrače kao što se oduvek radilo ,pre i nakon uvodjenja FFP

Drogba je top igrač a kupljen je za nekih 26 miliona funti,ko je tad znao da će nam se tolko isplatiti

ponekad su ljudi ovde na forumu toliko razmaženi da je to nešto neverovatno,jbt ako ne potrošiš 50 miliona na igrača i ne kupiš nekog oko koga je hajp onda to nije to

pa Mou je pokorio evropu sa interom sa igračima koju su bili "smešni" na papiru u trenutku kad ih je dovodio al je sve to lepo izbalansirano pa je jedan otpisani Snajder svojevremeno "hodao po vodi" 

ja dajem glavu da je Čelzi odradio fenomenalan posao u zadnjih 2-3 godine i ljudi nisu svesni kolko smo mi u stvari napredovali,za razliku od jednog Sitija koji "sam sebi upumpava veštački novac"

ne može sve jbg biti savršeno,nešto ubodemo,nešto ne i ne možeš nikako porediti Čelzi sa Bejernom to su dva različita okruženja za poslovanje

ponekad su ljudi ovde na forumu toliko razmaženi da je to nešto neverovatno,jbt ako ne potrošiš 50 miliona na igrača i ne kupiš nekog oko koga je hajp onda to nije to

Izgleda da su toga svjesni i u Upravi, pa su doveli Oscara za 30 mil, Williana za 40 mil.

poenta je u tome da je najlakse nekog pljuvati kad flopa(što ne znači da to nije zaslužio) i kukati kako kupujemo škartove

a kad kupimo Drogbu za neke "normalne" pare onda nikom ništa 

jbg ponekad pogodiš,ponekad ne

ne vidim da se klub uzdiže zbog kupovine koste za tričavih 32 miliona funti

Ne kazem ja da treba potrositi 50 miliona na igraca, ali treba dovesti klasnog igraca, sto mi ne bi mogli Reusa dovesti za pisljivih 25 miliona i rijesiti vec tu jednu stranu, kad ti jedan schurrle slicno kosta, a lik je retardiran, mora willian mi tu igrati, jer jebiga nemas druge solucije, umjesto da se rotira sa oscarom. 

Imas izbora na marketu, samo se nesto ceka stalno. 

Ja ne kazem da mi nismo uznapredovali, ali ovo moze jos bolje, i treba ici na bolje, nabavili smo strasnih prvih 11, samo eto jos ih ne mozemo rotirati, jer ti se desi izgubljen mec odmah ako pokusas.

Ne kazem ja da treba potrositi 50 miliona na igraca, ali treba dovesti klasnog igraca, sto mi ne bi mogli Reusa dovesti za pisljivih 25 miliona i rijesiti vec tu jednu stranu, kad ti jedan schurrle slicno kosta, a lik je retardiran, mora willian mi tu igrati, jer jebiga nemas druge solucije, umjesto da se rotira sa oscarom. 

Imas izbora na marketu, samo se nesto ceka stalno. 

Ja ne kazem da mi nismo uznapredovali, ali ovo moze jos bolje, i treba ici na bolje, nabavili smo strasnih prvih 11, samo eto jos ih ne mozemo rotirati, jer ti se desi izgubljen mec odmah ako pokusas.

zašto ne dovedemo rojsa

jbt možda zato što lik neće kod nas,možda zato što mu neko nudi platu 250.000 a mi 140.000 

ima bar 4 kluba koji bi sigurno ponudili više nego mi

zašto Šou nije došto kod nas,pa kad mu je Junajted dao više nego što su Lampard i Teri zaradjivali na vrhuncu

kod nas Azar prvi dolazi do 200.000 nedeljno a u junajtedu imaš takvih na kilo 

za stanje trenutno u klubu treba tražiti krivce godinama unazad a ne samo u Murinjo koji je napokon vratio klub na noge

Slazem se, ali nemamo mi izbora nekog, hocemo da osvajamo titule, necemo da dajemo pare, nismo Arsenal valjda. Moze ovo i polahko i bez titula, a moze i brzo se rijesiti i dobiti sve titule. 

Meni smeta samo sto smo izabrali ovaj prvi put, ali shvatam ga, i podrzavam do neke granice, ali onda ljudima na forumu ne treba da serendaju sto izgubimo par tekmi, a igra samo 11 igraca kroz citavu sezonu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.