Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

De Bruyne je cener, 10-ka, CAM, Oscarova pozicija, kako hoćete... A malo se njegove izvedbe previše dižu na ovom forumu, ja sam imao priliku puno puta ove sezone gledati ga na Eurosportu i Areni i mogu vam reći da i nije toliko dobar koliko se priča, čak Perišić više doprinosi od njega, na KDB su se uzele fine pare, a siguran sam da kod nas nikad nebi ni uspio

Debruyne je igrac koji moze igrati i u sredini i na desnom krilu, u Wolfsburgu igra u sredini zato sto imaju jaka krila.

Nemoj nesto da izvlacis iz konteksta nigdje nsam spomenuo da treba vratiti Debruyne nego sam rekao da sansu treba dobiti Piazon jer ima kvalitet. Ako nije jasno ponovicu ti jos koji put.

ERy18Qd.gif

Ko je ta Azra ?

Buduca zvijezda granda, cura pjeva orginal Hanka Paldum.

Sto se tice Guardada, nebih ga dzaba uzeo nije nista bolji od Schurlea, neki dan sam gledao Fiorentinu s Parmom i jednostavno i on se utopio u losu formu kluba.

Buduca zvijezda granda, cura pjeva orginal Hanka Paldum.

Sto se tice Guardada, nebih ga dzaba uzeo nije nista bolji od Schurlea, neki dan sam gledao Fiorentinu s Parmom i jednostavno i on se utopio u losu formu kluba.

Jebo ga ljeb zar ne pricamo o Cuadradu sto igra za Kolumbiju, ovaj je Meksikanac koliko sam upucen.

Jebo ga ljeb zar ne pricamo o Cuadradu sto igra za Kolumbiju, ovaj je Meksikanac koliko sam upucen.

Da pogresno sam napisao.

Može Cuadrado, igrač koji ima muda, koji se ne boji igrača sipred sebe, uvjek ga ide slomit driblingom, ima mnoštvo driblinga po utakmici, zadovoljan bih bio kada bi ga doveli.  Nije gol igrač, ali doprinosi igri. Naši mnogi igrači kada dobiju loptu u kontri, zastanu, uspore igru, dok kod Cuadrada to nebi bio slučaj, samo guraj naprijed..  

Cuadrado debilčina ako on dođe jebem ti sve aaaaaa pa faci mu vidiš da je do prekjuče igrao oko vatre sa plemenom

jebem mu pleme

ŽELJE I POZDRAVI:

https://www.youtube.com/watch?v=yfV7Qf96A34

Njega sam slučajno otkrio u Fifi. Po mom mišljenju, najjači napadač u igri, kupite ga, meni na WC težini daje preko 40 golova po sezoni (samo u ligi). Brz, odličan dribler, sjajna završnica i jak na nogama.

Onda me je naravno zainteresovao njegov učinak u stvarnosti. Igra za Lyon, puni 24 godine u maju.

rmict4.jpg

Bony je mrtav, živeo Lacazette!! m/ ^:)^ ^:)^

On je u FIFA-i zivotinja, Overpowered dozlaboga :p

Doduse i u stvarnosti je zivotinja, mogli smo ga dovesti na ljeto kao drugog napadaca.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.