Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Treba nam masivan zaokret u poslovanju, obrt za 360 stepeni... 

Istorija nas uci da se na prste jedne ruke mogu pobrojati igraci koji su igrali za Chelsea, a ostavili bilo kakav trag u klubu, da da su bili sa prostora van Evropskog kontinenta. 

Pogledajte sami koliko je juznoamerikanaca medju njima... 

Juznoamerikanci danas vise nissu tako pouzdani kao nekad... Uzmite za primer generaciju koja je osvojila SP u Nemackoj... Takvi igraci(Sa prostora JA) su izumiruca vrsta. 

Igraci koji danass dolaze sa tih prostora su uglavnom flegmaticnog karaktera, nikoga i nista ne shvataju ozbiljno, ponasaju se onako kako ONI misle da treba, sto je uglavnom pogresno. 

Mourinho se mora vratiti korenima i onome sto zna najbolje. 

Chelsea je onomad bio tako jak jer je ekipa bila mentalno nesalomiva. Danass to vise nije slucaj. 

Izgurace ova ekipa titulu nekako, na misice, ali, do nekih promena mora doci, jer sse konkurencija pojavaca i povecava iz godine u godinu, bice sve teze ostajati na povrsini. 

Sve te promene ukljucuju i one u konceptu igre, ali to ovde nije tema.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Maniti se Brazilaca i sličnih i dovesti dva francuza. Pogba i Lacazette (i Cabella kao backup), prodati Oscara, Williana i boraniju. Znam da od ovog nema ništa jer Mou voli tako te zujalice koje ne bi šutale ni da im nogu otcapare, ali jbg, želje su želje.

Joooj, kakva suprotnost od Oscara bokte mazo...

https://www.youtube.com/watch?v=AV5YBVNn0q4

Maniti se Brazilaca i sličnih i dovesti dva francuza. Pogba i Lacazette (i Cabella kao backup), prodati Oscara, Williana i boraniju. Znam da od ovog nema ništa jer Mou voli tako te zujalice koje ne bi šutale ni da im nogu otcapare, ali jbg, želje su želje.

Ironija je kad skontas da je Ramires  korisniji od pomenute dvojice.

Meni se Kabelja uopste ne dopada, onaj mali zuti sto igra u Derbiju zaboravio sam kako se zove ce biti opasan igrac, steta sto verovatno nikad nece doci kod nas...

• Autor

Joooj, kakva suprotnost od Oscara bokte mazo...

https://www.youtube.com/watch?v=AV5YBVNn0q4

Ma goli kurac od igrača.
Baš sam ga pratio od kako je došao u Toon. Na prvu mi se svidio i kontao sam da će baš biti prijatno iznenađenje na kraju se ispostavilo kao potpuni promašaj. Lik sve nešto pokušava ali ništa,dribla ali ne ide gubi lopte čak je ispao iz prvog plana,ne počinje tekme. Ne vjerujem ni da bi bio pojačanje za Swansea a kamoli za nas.

Nešto se piše da hoćemo ovog momka, navodno su to potvrdili u Fluminenseu, a Chelsea će to pokušati realizirati preko Deca koji je igračev agent. Meni po ovom video vuče na brazilskog Robbena

[media]https://www.youtube.com/watch?v=OEmKxgLQyDo[/media]

Naježim se od muke kad vidim da nas se povezuje s ovim Brazilskim polutalentima i KANTURINAMA ZA SMEĆE. 

Mrš od kluba đubre brazilsko. Muku mučimo s ovim Brazilcima što ih imamao, a ne da nam još dolazi neki koji misli da je američki predsjednik.

Naježim se od muke kad vidim da nas se povezuje s ovim Brazilskim polutalentima i KANTURINAMA ZA SMEĆE. 

Mrš od kluba đubre brazilsko. Muku mučimo s ovim Brazilcima što ih imamao, a ne da nam još dolazi neki koji misli da je američki predsjednik.

Ti nikako da shvatiš da nema neke velike veze odakle je igrač

Liga sampiona se ne osvaja sa ovim poluigracima. Treba nam neko konkretno pojacanje. Varane, Pogba, Falcao.

Celziju treba Jup Hajnkes ili Gvardilo da se osvoji LS,ne novi igraci i njih da dovedes Murinju igrace bunker i polu kontre provaljen staromodan trener! To vise vidi svako!

Hajnkes od 70 godina nam je bas potreban, i nabedjeni trener Gvardiola... Ludi smo a ovim drugim narocito...

Gus Hidink bog, čova bez ikakvog bunkera i sranja demolirao Barsu i to u vrijeme kad su im se svi divili. Ljudi nisu mogli da se sastave sa loptom.

Pretpostavi da sam mislio na čupu i Oscara..u zadnje vrijeme od te  2-ce nista neJmamo.

Sorry hamčo, kontam kažeš da je Ramires korisniji od Pogbe i Lacazetta.

Celziju treba Jup Hajnkes ili Gvardilo da se osvoji LS,ne novi igraci i njih da dovedes Murinju igrace bunker i polu kontre provaljen staromodan trener! To vise vidi svako!

murinjo staromodan sve uzeo nasreću, to vidi svako, daj nam Gvardila čojk od limitirane ekipe Baerna čini čuda!

murinjo staromodan sve uzeo nasreću, to vidi svako, daj nam Gvardila čojk od limitirane ekipe Baerna čini čuda!

Gvardiola igra napadacki fudbal,za razilku od pickastog fudbala koji igra Bunkerinjo!

Veliko je pitanje sa ovim anti-fudbalom je l' Celzi moze da izgura ovih 10.kola do kraja.

gvardilo naj jaci trener svih vremena, to ne sporim, cojk ode u baern i sa onakvim timom uzme dvi titule zaredom, bunkerinjo ide samo u ekipe koe imaju pare

al aj da se kladimo, ako bunkerinjo s ovim anti-fudbalom uzme titulu ti ces se okupat, moze?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.