Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Mijenjat  Sirlea i Salaha za Tadica.

Arda Turan ne samo da je DUPLO bolji od Williana nego je tu negdje i sa Edenom.

Skontaj kako ti je zivot veseo kad ti razmisljas o ofanzivnim igracima a holderi u rotaciji MIkel i Ramires.

• Autor

Rođo moj dobri i ti ga sada pretjera.Daleko je on od Edena.
Slažem se s tobom da je bolji od Williana.

Skontaj kako ti je zivot veseo kad ti razmisljas o ofanzivnim igracima a holderi u rotaciji MIkel i Ramires.

A u akademiji 500.000 talenata koji čekaju šansu. Zar takve treba pustiti da crknu?

Douglas Costa confirms that he has received an offer by Chelsea, according to Globoesporte: "It would be a dream.

Sačuvaj Alaše, kakve poluigrače dovodimo

Mora da neki Brazilac podmiruje Abramoviča i Mourinha.

Cae imam jednu 'teoriju zavjere' koja će ti se svidjeti

Ovi Austrijanci tvrde da Brazilci i brazilski nogometaši jednim dijelom igraju bolje fudbala od njih (Austrijanaca), jer u tijelu imaju jednoćelijskog parazita - Toxoplasma gondii. Kažu da je bila studija prije nekoliko godina i da je čitava brazilska repka tada bila pozitivna na TG.

Jbg mora da naš Willian nije stigo da se zarazi na vrijeme.

Douglas Costa confirms that he has received an offer by Chelsea, according to Globoesporte: "It would be a dream.

Sačuvaj Alaše, kakve poluigrače dovodimo

Meni jako drag igrač sa FM  :D  i osobno i personalno bih voleo njega da dovedemo

na drugu stranu kolko god ne mogu da smislim salaha i švabu po mom mišljenju daleko nam je veći problem taj cm-dm a kako stvari stoje izgleda da će se ta problematika rešavati tek na leto i to ako Murinjo ostane

guglam već dva sata i nigde ne mogu da nadjem da nas povezuju sa kakvim pojačanjima u sredini terena

ne znam da li treba da komentarišem igru Mikela protiv Liverpula  brukava.gif  

sad sam već siguran da će nas te izmene koštati lepih bodova u vremenu prenatrpanog rasporeda,da li ćemo na kraju zbog toga izgubiti i titulu,trofej koji,vreme će pokazati

i to nam je definitivna najveća prepreka da napravimo još jedan korak napred i postanemo mašina za mlevenje

Meni jako drag igrač sa FM  :D  i osobno i personalno bih voleo njega da dovedemo

na drugu stranu kolko god ne mogu da smislim salaha i švabu po mom mišljenju daleko nam je veći problem taj cm-dm a kako stvari stoje izgleda da će se ta problematika rešavati tek na leto i to ako Murinjo ostane

lol

zaboravio si na uslove da Abramovic ne proda klub, i da ne ispadnemo u drugu ligu. moze da se desi i da padne asteroid na London i da sravni SB sa zemljom.

moze da pocne i treci svetski rat zar ne?

Sta ja znam,ja sam vise za Douglas Costu nego Cuadrada...ovaj prvi je makar ljevak i dao bi nam malo drugaciju dimenziju napada na toj desnoj strani.Ko sto neko rece,i ja bih na youtube kanalu izgledao dobro,ali eto...

https://www.youtube.com/watch?v=JffoooR50KI

Jeste vi normalni? Jel moguce da niste skontali ironiju na Caetov post iznad ovog mog u kojem on vrlo otvoreno sere?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.