Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

ma dajemo mi pare al brate kad neko nešto ne zaslužuje onda ne treba preterivati 

pa ne može niko da me ubedi da jedan di marija vredi 60 miliona funti transfera i kolko 250-300 iljada nedeljno 

i nije da naši neće davati tolke pare,ako klub nastavi da raste,s tim da je to jako teško,da budemo srećni ako se za 10 godina bribližimo junajtedu,bajernu po zaradi

recimo azar kad bi ubijao sigurno bi dogurao do te cifre i ovako

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ma nemaju više isprika. Tranzicija je bila, dosta se koristila ta riječ, i kad je trebalo i kad nije. Ove godine se Premiership MORA osvojiti, a poslije ovog brukanja u FA kupu, sada je neophodno raspaliti Liverpool i uzeti taj Mickey Mouse kup. U LŠ jedino nisam određen, tu kako bude.

EPL osvajamo i tacka. Neki ljudi jedva cekaju da pokazu svu svoju negativnost u par postova.

Takav nam je mentalitet, vidi se to i u zivotu ne samo ovde na forumu.

Tranzicija i dalje traje, kao sto je i Boss rekao pre pocetka sezone. I trajace mozda i sledece sezone. Kada Mou ovako dugo pravi tim, znaci da pravi da valja, da ubija. Masina jos nije usavrsena, ali kada se usavrsi bicemo nezaustavljivi.

Ovo danas više nije onaj Chelsea koji nije pitao za cijenu, danas se u klubu sve radi planski i svaki potez se tri puta analizira, cilj je obezbijediti stabilnost u okviru FFP. Roman ima para ko blata i iz tog ugla mi možemo da dovedemo bilo koga, ali trenutno klub pokušava da se politikom poslovanja što manje oslanja na novac izvan kluba, i to nam za sada odlično ide, klub posluje u plusu i još smo odlično pojačali ekipu.

Što se našeg rostera tiče, ja mislim da mi nemamo širinu za četiri fronta, da bi se ostalo do kraja konkurentno u svim takmičenjima pored jake prve postave treba imati i podjednako takve igrače i na klupi, mi sada imamo samo jaku prvu postavu dok nam rezervisti malo toga donose. Tako da ću biti zadovoljan sezonom ako osvojimo Premiership, u COC nije ostalo još mnogo utakmica, a u LP šta se uradi..

Slažem se sa diablom, treba dovesti jako desno krilo ne kako bi se rotirao sa Willianom, već kako bi se Willian mogao rotirati sa Oscarom na mjestu iza napadača.

Nece willy nikad zaigrat desetku. Kad oscar ne igra igrat je cesc a i ne mogu zamislit williana kao 10 koji ne zna sta ce s loptom kad je dobije. i u brazilu igra krilo. U sahtaru mozda igrao pored krila i 10ku.

Nece willy nikad zaigrat desetku. Kad oscar ne igra igrat je cesc a i ne mogu zamislit williana kao 10 koji ne zna sta ce s loptom kad je dobije. i u brazilu igra krilo. U sahtaru mozda igrao pored krila i 10ku.

Da je Bog do ovo istina samo.

Mislim što se Plavaca tiče, da netko ne misli da momku zlo želim. Nek je on nama živ i zdrav, ali daleko od Chelseaja.

Willian je nas sa pozicije desetke sam pobjedio u Donetsku, a na Bridgeu nas je isto tako ubio sa iste te pozicije desetke, uvalio nam dva gola, Moses nas spašavao u nadoknadi..

Ali naravno to nije bitno, bitno je napisati da to ne bi išlo...

Kinze majke ti, lik je dao vise golova za Sahtar protiv nas nego ukupno u nasem dresu. Asistenciju zabiljezi eventualno kad se igra protiv WBA.

U nekim djelovima ove sezone u toku utamice kada se zarotiraju sa pozicijama i Willi kada igra 10-ku, meni to mnogo bolje izgleda nego kada je na krilu. Ne znam da li sam jedini koji je to primjetio(umislio, kako god) ali nekako je izgledao kao da vise zna sta ce sa loptom u tim situacijama nego kada je na krilu.

Normalno da bolje djeluje na poziciji 10-ka jer mu je to prirodnija pozicija. Stavi Hazarda na poziciju Williana i prepolovices njegov ucinak. 

Al glup argument ubio nas dok je igrao za shahtar. Onaj Cabella iz newcastla nas vozao kad smo igrali al nije to nikakav razlog da bi mogao biti krilo u CHelseau.

Salah nas karindjao pa vidimo ga.

Kad je jedan Oscar bolji od njega na desetci znate kakav je tek willian. A oscar igra prije njega i u brazilu i chelseau.

Kad se sjetim prijasnjih brazilaca, madjionicari a ovi dns ko beton prihvataju lopte.

Willian je nas sa pozicije desetke sam pobjedio u Donetsku, a na Bridgeu nas je isto tako ubio sa iste te pozicije desetke, uvalio nam dva gola, Moses nas spašavao u nadoknadi..

Ali naravno to nije bitno, bitno je napisati da to ne bi išlo...

Ko nas te sezone nije nadigro kad smo kao osvajacili lige prvaka izgledali smijesno, Wilian je tipicno prosjecan igrac koji kad dodje u veliki klub nestane kao igrac.

Ko nas te sezone nije nadigro kad smo kao osvajacili lige prvaka izgledali smijesno, Wilian je tipicno prosjecan igrac koji kad dodje u veliki klub nestane kao igrac.

Čuj nestane, pa čovječe on je standardni starter, bolje se zapitaj šta je onda Schurrle ako je Willian igrač koji nestane u velikom klubu..

Nego da se ja pitam kao sto se ne pitam prvi igrac kojeg bih doveo bio bi Depay. Covjek je blago receno zvijer.

možda je zvjer kod tebe u carrer modu

Duncan Castles jedan od boljih izvora,raduje me to što se provlači Musino ime kroz naš radar mada ne kontam kakve on veze ima sa tim kad lik igra u sredini a ne po strani,pogotovo ne krilo

kontam ja da je on neki univerzalac,al čini mi se da najbolje igra u sredini i tu bi nam i koristio,gde će taj na krilo u Čelziju protiv 2-3 igrača svaki napad igrati  :ne zna: 

ajd protiv nas recimo zadnja utakmica,lepo izvozao terija al tu je imao dosta prostora,to neće biti slučaj kad bi igrao kod nas a lik na malom prostoru sigurno nema vez kao Roben

Cuadrado IN po obavezno!
Daglas Costa NIKAKO!

Nejasno mi je zašto niko ne priča o štoperu koji nam je NEOPHODAN!

Chelsea are locked in talks with Shakhtar Donetsk over a deal for Douglas Costa

ako ima istine u ovim vestima ,izgleda da klub radi na dve strane(to smo otprilike znali,ili ne),ne znam šta će biti na kraju,juče je Bizli tvitovao da i Salah odlazi(jbem li ga ,ima običaj da trola :D )tako da po nekim navodima postoji mogućnost da nas napuste i Salah i Švabo

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.